Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

@Mihawk @Blonde filmde zaman kesin değil, zaten ölmemiş eski karakterleri göstemediler. İşlenicek konu aslında Zion'un yani Gerçek Dünya sandıkları yerin dahi sanal bir Dünya olma olasılığı. Çünkü Matrix uzmanları, manyaklarının çoğu geçrek Dünya sandıkları yerinde sanal bir Dünya olduğunda hem fikir gibiler. Bakacaz artık.
 
Neo robot değil, harbi normal bir insan, sadece seçilmiş kişi programı ona yükleniyor ( Kahin ilk filmde bir kurabiye veriyor, o aslında seçilmiş kişi programı) ve evet diğer seçilmiş kişilerden farklı davranması işi aşk yüzünden. Ama bunuda ayarlayan bizzat kahinin kendisi, zira Trity'ye sen seçilmiş kişiyi aşık olacaksın diyor. Aslında herşey belirli bir planın üzerine dayalı.

Neo robot, insanların beklenmeyen tercihlerini daha iyi öngörebilmek için yapılmış. Bu aslında böyle bişey değil. İlk iki matrix patlıyor çünkü mimar tamamen matematiksel olarak yapılmış bir proğram ve insan zihnini anlamıyor.

Sonra kahin programı devreyi giriyor insan zihnini anlaması için ve kahin bir süre sonra anlıyor. İnsanlara ne yaparsan yap onların zihnini kontrol edemzsin hep sıkıntı çıkar ama onlara bir seçim şansı ve inanç verirsen her türlü şartı ve ortamı kabul ediyordu. 3. matrix bu proğrama göre yapıldı.

Ajan Smith, Neo'ya ''aslında ikimiz de aynıyız'' demiyor mu? Sanmıyorum Ajan Smith gibi birisinin bir insana bunu diyeceğini. 6 kez zaten denemiş Neo, biz filmlerde 7. deneyişini izliyoruz.
 
Ajan Smith, Neo'ya ''aslında ikimiz de aynıyız'' demiyor mu? Sanmıyorum Ajan Smith gibi birisinin bir insana bunu diyeceğini. 6 kez zaten denemiş Neo, biz filmlerde 7. deneyişini izliyoruz.
Çünkü Neo ajan Smith'in içini girip onun proğramını yok ediyor ilk filmin sonunda. Ajan Simith ya kaynağa dönücek yada sürgün proğram olucak ama o kendini Neo'nun koduyla birleştirip bir virüs haline geliyor. Biz aynıyız demesi o yüzden, birbirlerinin zıttı oluyolar. 6. Neo oluyor daha öncekiler Neo değil. 7. yok yani.

En basitinden 2. Matrix de seçilmiş birisi olan Merovingian, kendisi Neo gibi mimarla görüşünce Yeraltı kırallığına karşı Zion sıfırlanmasını kabul ediyor. Kendisi eski bie seçilmiş.

Zaten yanındaki hatun onun Trinity'si ve filmde aynen şunu söylüyor Neo'ya. Oda eskiden senin gibiydi ama artık değil.

Şu abimiz.
 
Aliens izleyeyim dedim alt yazı o kadar kötü ki başıma ağrı saplandı sinirden. Üzücü tarafı da alt yazının DVDRip olması, çeviren bir de para almış bundan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık