Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kez bitirebildim Gow'u ödünç ps varken tadını tam anlamıyla çıkaramadım. Valla Ragnarok'da çıkacak. Oynayamamak büyük canımı sıkacak :D

Microsoft bari Hellblade'in yeni oyununun dövüş mekaniği geliştir de biz de bunu oynayalım. Gow etmese de ilk oyunu atmosfer - hikaye olarak hoşuma gitmişti.
 
@RedTeroR Sen Gow uzmanı mısın be:utan: Red abiniz öneriyor GEL VATANDAŞ GEL GOW'A GEL!!!


@Crowley Dostum dünyanın en iyi oyunlarından biri kesinlikle almalısın demek yerine yardımcı olmak için kendimden örnek vereyim.

Bundan yaklaşık 4 sene önce 26 Nisan 2018'de dolar henüz 4 lira iken ve Yemeksepetinde 10 liraya dürüm bulunurken Gow'u çıktığı gün 300 liraya almıştım.
Ve kendisi şu anda hala bir oyuna harcadığım en yüksek miktar rekorunu tutuyor. Abim bana biraz para vermişti ve kendi Uni öğrenci harçlığımla toparlayıp almıştım.
Bazen kararsız kaldığın bir oyun alırsın ama en sonunda beğenmezsin ve ödediğin para aklına gelir ama Gow'u oynayıp bitirdikten sonra bir kere olsun ödediğim miktara dönüp bakmadım öyle bir oyun yani.
 
Alien: Isolation'ı bitirdim, çok güzel olabilecekken kendi ayağına sıkmış oyun.

Oyun başlarda gayet iyi gidiyor, atmosfer sizi içine çekiyor. Buraya kadar bir sorun yok, ama bir noktadan sonra sürekli aynı şeyleri yapmaya başlıyorsunuz. Peşinizdeki Xenomorph korku değil, rahatsızlık veren bir şeye dönüşüyor. Oyunun sonlarına doğru birçok yerde haritanın sona kadar gidip kapıyı açamıyor, kapının düğmesi için haritanın en başına dönüyor, düğmeye basıyor ve haritanın en sonuna tekrardan gidiyorsunuz. Bu esnada Xenomorph tavandan ya da duvarlardan önünüze çıkıyor, bu da yetmezmiş gibi androidlerle ve diğer insanlarla uğraşıyorsunuz. Ayrıca oyunun yapay zekası çok iyi yapılmış, oyun ilerledikçe Xenomorph hareketlerinizi öğreniyor ve sizi daha kolay buluyor.

Oyunu 19 saatte bitirdim, fakat bu oyunun hakkı 15 saatti. Son dört saati oflaya puflaya ve "başladım, bitireyim" kafasıyla oynadım. Grafikleri falan güzel. Hayatta kalma türü oyunları seviyorsanız, size iyi vakit geçirtir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık