Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arc sonu Zoro seviyesinin üstüne kral haki, zirve silahlanma, şahin göz ve Yoru'lu Mihawk'ı hesap edin. Amiral diyen gitsin ötede oynasın. Zoro zaten arc sonu amiral ne amirali ?

Bu arada şunu belirtiyim. Kılıçların bu son muhabbetinden sonra bir karakter en iyi 12'den birini taşıyorsa o adamın filo amirali-yonkou gücü altında bir gücü olması mümkün değildir.
 
Artık Zoro da Shanks gibi "sadece" kılıç ustası olmadığı için Mihawk'ın seride anlamı kalmadı :p . Malum Mihawk'ın unvanı bazı kişileri içermiyordu sadece kılıç ustası olmadığı için ya. Zoro yeni gücüyle Mihawk'ı geçse en güçlü kılıç ustası olmayacak çünkü Zoro artık sadece kılıç ustası değil. Herif buglu ünvan bulmuş arkadaş, yaşadığı sürece en güçlü kılıç ustası olacak bu adam:D.
 
her hakide zirve olduğu tahmin edilen shanks, en zayıf deniz canavarlarından birine kolunu kaptırdı.
yok mihawk jozuyu neden kesemedi, wb'ye gelse delerdi falan, boş tartışmalar.
orda önce tayfası wb'ye ne kadar bağlı onu gösterdi, sonra squardo wb'yi deldikten sonra, wb'nin squardo'yu kucaklamasıyla, bu bağlılığın sebebini gösterdi.
okuyucular wb'yi ne kadar sever ve benimserse, ölümü o kadar fazla ses getirir, şok etkisi yapar düşüncesiyle böyle bir yol izledi.

oda'ya göre en güçlüler bile olayı dramatikleştirebilmek için harcanabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık