Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Katakuri, Koca Ana Korsanları'nın Gemisinin Şelaleden Düşmesini Engelleyebilir miydi?

Katakuri geminin düşmesine engel olabilir miydi?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Ağa şayet katanın eline 9 tane fasülye şekeri verip kaidonun yanına bırakırsak 9 kınların kaidoya dalabileceğini bile düşünmem. Karşılık vermekte neymiş direkt kingi veya marcoyu suya kapaklayıp boğulmasını izlerdi.
 
Son düzenleme:
Oda efendinin, BM korsanlarını neden böyle saçma şekilde 2 kez şelaleden aşağı attığını anlıyorum artık. Jacki off panelde harcayan adam BM korsanları adaya gelseydi ne yapardı düşünmek lazım. Adam var olan dövüşü bile çizemiyor, katakuri dövüşünden beri dikkate değer bir dövüş olmadı nerdeyse. Hatta o dövüş bile çok kötüydü. Çatıda ki dövüş zaten rezalet. Ana karakter sürekli dayak yiyip, tekrar canını fulleyip Kaido karşısına çıkıyor. Savaşlarda bir süreklilik yok sanki tur tabanlı oyun gibi herkes bekliyor saldırı hamlesi için. Big Memeye daha sıra gelmedi. Koskoca BM'nin bekleme turu kaç acaba merak ediyorum. Gösterildiğinde de orada burada yuvarlanıyor ya neyse. Ama oyun için eleştirilerim şunlar olurdu.

Ana karakterin hpsi çok fazla, hiç düşmüyor. Hpsi düşürülsün.
Yonkouların süreleri kısaltılsın (sanırım şuan 10 tur filan bekliyorlar saldırmak için, o biraz daha aşağılara çekilsin.)
Yeni özellikler savaş esnasında açılamasın.
Savaş esnasında iyileşme özelliği kapatılsın.
 
King'in ne ara kızdığını hatta bir şeye adam akıllı tepki verdiğini gördük ki. Zoro maskesinin bir kısmını kırınca bir sinirlendi karakter o kadar. O son dediğin zor baya. Şu an evet Katakuri King'i alır teke tekte buna bir itirazım yok. Ama King de silahlanma kral hakisi çıkarsa almasının hiçbir imkanı yok. Ki çıkmasa bile kazanmak için baya zorlanır Katakuri dediğim gibi King'in ne yapıcağı belli olmuyor. Dayanıklı da bir karakter baya Katakuri bunu mızrakla kesse filan hoşuna gider daha çok :D
Ben sana söyleyeyim aha burada silahlanma dışında bir yetenek çıkmayacak. Haoshoku sahibi olacak kapasitesi yoktur. Zoro hafif zarar verdi devri döndü, Katakuri bunu mızraklasın kol bacak kanat ne varsa götürür. Katakuri'nin rakibi bir kaptandı. Yeni jenerasyonda en çok korkulan kaptan ( Akainu korkusundan paçalarından akıtıyor, kokusu Marinford'u aştı) King'in rakibiyse sağ kol mu, sol kol mu olduğu tartışılan (son mangayla iyice belirsizleşti) Zoro. Rakiplerine bakarak bile Katakuri'nin çok üst lig bir sağ kol olduğu anlaşılıyor.
 
Her şeyi yanlış anladığın gibi bunu da yanlış anlamışsın, ortada bir övme yerme yok, o sıra o tayfa ile ne yapacağını bilmiyordu o yüzden indirdi aşağı. Sonra aynı şeyi bir daha yaptı zaten.


Katakuri adam değil ki eksikliği büyük olsun, şuan Wano'da olsa Kid ve Law ile beraber anasına dalıyordu. buna karşı çıkan da mangayı tekrar okusun.
Ne yapacağını bilmiyor olmasına imkan yok, öyle bir şey olsa en başta getirmez Wano'ya. Büyük ihtimal başka planları vardı, Marco ve King tanıtımı yaptı ve Peros'la BM'yı içeri soktu. Ark sonlarına doğru görevlerini de görürüz.
 
Tabii ki durdururdu. Durduramaması için saçma bir kılıf uydurulması gerekirdi. Mesela gemiden birisi Kata'nın ağzına laf eder, Kata sinirlenir; gözlem hakisi pasif durumda kaldığı bu esnada King gelirse durduramazdı.
 
Bence cevap çok açık kesinlikle durdururdu burada King Zoro ile dövüşüyor diye Katakuri vs Zoro konusu tartışacak insan biliyorum bu algıya gerek yok
 
King için fark eden birşey olmazdı. O gemi öyle yada böyle düşecekti sonuçta. Katakuri geleceği görse bile engelleyemezdi King fazla hızlı ve üstüne uçabiliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık