Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jinbe vs. Roronoa Zoro

Kim Kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 75 76.5%
  • Jinbe

    Kullanılan: 23 23.5%

  • Kullanılan toplam oy
    98
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy o kadar dövüşe girdi de ne oldu hala g4 olayından yürüyor, büyük güç getiriyor da sonra 10 dakika mola veriyor xD Oda'nın sevdiği şeyler bunlar bir karakteri diğerlerinden üste çıkartacaksa bir kulp bulur. Zoro, Enma olayını bu dövüşle aşacak göreceksin :gamyon:
oden elinden enmayı alınca aşacak demek ilginç :d
Biz de yıllardır bekliyoruz Zoro'ya vs çizsin diye. Yeni Dünya'ya girdiğinden beri eli cebinde geziyor. Sınırlarını bir görseydik güzel olacaktı. Tak diye Dünya'nın en güçlü yaratığının karşısına çıktı. Güzel işleyemedi Oda katılıyorum. Çok Luffy odaklı gitti hep. Sıktı zaten takip ederken de.
genel tartışma olmasın diye çok uzatmak istemedim ama evet luffy de kaidou karşısına pek hazırlıklı çıkmadı. hatta hiçbi fikri yok yonkounun ne olduğu hakkında. bu belki hikaye anlatıcılığı içinde surprisi ana karakterden bile saklamak gibi olsa da ray işini hiç yapmamış gibi görünüyor. eğitimi bu kadar büyük bi isim vermemeliydi belki de. bi de vs çizme ile bitmiyor, luffye de çizdi ama herifçi oğlu wanoya gelene kadar hala boştu. artık napıyor memleketini mi övmeye çalışıyor nedir bu soda :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık