Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Jabra

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 17 32.1%
  • Sevmem

    Kullanılan: 36 67.9%

  • Kullanılan toplam oy
    53
- Jabra iki Şeytan Meyvesi yiyenin içinde şeytanların savaşarak kişinin bedeninin patlayacağını söylemiştir. Ancak bu tamamen kendi düşüncesidir. Zaten Blueno, Şeytan Meyvesi kullanıcılarının bir meyve daha yemekten korktuklarını, bu yüzden de iki meyve yemenin nasıl sonuçlanacağının henüz bilinmediğini söylemiştir.
Blueno'nun böyle dediğini unutmuşum. Bence dünya hükümeti en azından bunu deneyerek bir şeyler öğrenmiştir.
 
Jabra'yı severim ama hibrit formunun tasarımını bir garip buldum Lucci ilk hibrit formuna geçtiğinde Güçlü olduğu her halinden anlaşılıyordu sonrada Ennies Lobby'de ikisi de dönüşüp gölgelerini gördüğümüz sahnede "bu adamda çok korkunç" dedim ama Hibrit formunu gördüğümde biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü daha korkunç bir şey bekliyordum bir de Jabra çok kısa bir süre sonra hibrit formuna geçti ama sadece karşısında Usopp vardı Lucci bir süre insan formunda Luffy ile kapışmıştı sanırım Jabra güçlerine çok güveniyor ve hibrit formunun Tasarımında en çok beğenmediğim 2 şey var 1. ağzının çene kısmınında uzun kurt çenesine dönüşmesini isterdim ama Kaido dahil çoğu Zoan'ın hibrit formunda çene insan çenesi kalıyor bu yüzden anlayabiliyorum 2. Kolları seride 4 tane yırtıcı köpek-kedi Zoanı gördük ve çoğunun kolları hibrit formlarında irileşiyor ama Jabra'nın hibrit formunda kolları çok ince zayıf duruyor daha heybetli tasarlansa daha iyi olabilirdi.



 
cok sevdigim bi karakter tasarımını cok begeniyorum sanjiyi cok sevdigim gibi rakiplerini de cok seviyorum mmhhh
Sanji'yi sevmediğim gibi rakiplerini de sevmiyorum. Öyle bir etkisi var Sanji'nin. Jyabura'yı da sevmem. Sinir bozucu bir herif. Kabiliyetsizin de önde gideni.

Sanji'nin sevdiğim tek rakibi Queen sanırım :)
uh korkutucu bir durum bu
 
Nerelerdesin Lucci'nin Cipher Pol'un adını duyunca gözüm istemsiz seni arıyor özlettin kendini.??
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık