Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kollar o kadar basit şekilde yenilmezler amirallere böyle bir şey görmedik. Bir amiral tüm Yonko tayfasını tek başına falan alamaz. King yetenekleri olarak buza karşıda avantajlı olabilir hem. Irkından gelen bir savunma meselesi de var. Yeri geldi Ace bile karşı durabildi Kuzan'a. Ve sen King zorlamaz diyorsun garip cidden. Kaido Kuzan'ı zorlamakla kalmaz alaşağı eder zaten.
Şimdi okudum tamamen de Kuzan'ı meyveden mi ibaret sanıyorsun???
 
Amiraller King'i yener ama bu meyve ile olmaz her türlü şarta uyumlu bir meyve.
Gerekli olan Kral Haki hepsinde vardır zaten.
Ama dezavantajlılar King'e karşı her türlü şartta hayatta kalabilir deniliyor.
 
Akainu tek atardı Wano başı Luffy'e. Ayrıca 2 meyveli Teach WB korsanlarını yendikten sonra yonko olmuştu. Sen gelmiş diyosun ki Akainu dengi adamı yıkımcılar yener. Neyse ileride görürsünüz artık amirallerin gücünü. Argüman çok, anlamayana boş.
Ben tek atacağından emin değilim açıkçası öyle bir şey olsa Marco'ya falanda tek atması lazım bu adamın. Luffy Kata sonrası sağ kol seviyelerine giriş yapmıştı az çok. Kesin yener demiyorum ama kesin yenileceğini de düşünmüyorum @Millennium Wizardın dediği gibi. Yarı yarıya bir oran veririm. Kuzan için diyorum bunu bu arada. Güncel Akainu daha çok zorlayabilir.
 
DİYORUM Kİ Teach Akainu'dan tırstığı dönemlerde tek başına yonko tayfası alıyordu. Hemde rahatlıkla. Akainu'da aynı şekilde zorlanmadan yonko tayfası alır. Marco ve Vista çizik bile atamadı bu adama, çizik çizik.
Bu adam aynı zamanda Wano'ya gitmekten çekiniyordu hatırlatırım. Dediğin kadar güçlüyse gitseymiş o zaman gücünü bilmiyoruz diye hiçbir şey yapmadı. Tek başına Yonko tayfası alıyorsa endişe etmesini gerektirecek bir durumda olmamalı.
 
Sen sağ kolların gücünü savunanlardan değil mıydın? Şaşırdım böyle düşünmene. King Kuzan'ı net zorlar bence.
Sağ kolları hala savunuyorum ama Kuzan ve Sakazuki ikilisini İmparatora daha yakın görüyorum. İkisi imparator gücündeyse gram şaşırmam yani. Hiçbir sağ kolun amiral indirebileciğini de düşünmüyorum. Ha Borsalino, Isshoyu falan her sağ kol zorlar orası ayrı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık