Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ope ope no mi’ye karşı sayı dezavantajıyla dövüşebilmek için zeka lazım. Big mom ve Kaido’da bu eksik.

Onların yerinde dof olsa kazanırdı çoktan.
Ben iki amiralin Big Mom'u yeneceğinden bahsettim ama Kid ile Law'ı da yenerlerdi yine. Yani iki amiral vs Big Mom olsa da kazanan iki amiral olur, Law ile Kid vs iki amiral olsa da kazanan iki amiral olur. Bunu söyledim işte, aksini düşünen yoktur inşallah.
 
Buggy genel olarak yalancı ve dolandırıcı bir karakter. İmpel Downda girdiği tripleri Beyazsakalın kelleyi alacam söylemini falan hatırla. GL'deyken hem kendi adamlarınu gaza getirmek hem de Luffy'e blöf yapmak için böyle lafları etmiş olabilir.
Karakterin adı üstünde Palyaço ama Buggy'yi serinin ileriki aşamalarında gördüğümüzde yalan söyledikten sonra gerçek düşüncelerini de söylüyor. İlk gördüğümüzde ise böyle bir durum yok.

Önemli olan o değil. Oda süreç içinde değiştirmiş karakterin yapısını ve benim merak ettiğim şey şu: İlkin nasıl bir hikaye vardı kafasında? Buggy'yi bile değiştirme gereği duymuş. Tamam değişerek ve gelişerek bu hali aldı bu seri ama hikayenin temelini belki de sonunu değiştirdi adam süreç içerisinde. Belki seri bittikten sonra açıklar.
 
Karakterin adı üstünde Palyaço ama Buggy'yi serinin ileriki aşamalarında gördüğümüzde yalan söyledikten sonra gerçek düşüncelerini de söylüyor. İlk gördüğümüzde ise böyle bir durum yok.

Önemli olan o değil. Oda süreç içinde değiştirmiş karakterin yapısını ve benim merak ettiğim şey şu: İlkin nasıl bir hikaye vardı kafasında? Buggy'yi bile değiştirme gereği duymuş. Tamam değişerek ve gelişerek bu hali aldı bu seri ama hikayenin temelini belki de sonunu değiştirdi adam süreç içerisinde. Belki seri bittikten sonra açıklar.
Açık konuşmak gerekirse Buggy'nin ben öyle bir laf ettiğini hatırlamıyorum. Seriyi bir yarım yıl önce tekrar okudum mangadan. Hazine bulacağız Grand Line'da falan demişti de öyle bir tutumu olmamıştı. Ha yanılıyor olma ihtimalim de var tabiki ama özellikle o sahnelere dikkat ettiğimi hatırlıyorum.
 
Açık konuşmak gerekirse Buggy'nin ben öyle bir laf ettiğini hatırlamıyorum. Seriyi bir yarım yıl önce tekrar okudum mangadan. Hazine bulacağız Grand Line'da falan demişti de öyle bir tutumu olmamıştı. Ha yanılıyor olma ihtimalim de var tabiki ama özellikle o sahnelere dikkat ettiğimi hatırlıyorum.
Hizmette sınır yok. hehehehe
 
Enma'yla ilgili bazı şeyleri boş yere tartışıyoruz. Adam Enma'yı kullanmamış bile o sahnede Enma diye bir türkü tutturdun gidiyorsun. Sağ elindeki kılıç Enma.
Zoro'nun King'in maskesinin ucunu kırarken enma kullanmış olduğunu değiştirmiyor bu.Boynuzun kenarını bile kırarken kırmış olma ihtimali de yüksek.Enma zaten yüksek seviye haki kontrolü isteyen,herkesin kullanamadığı bir kılıç.Zoro bu kılıca alışmaya çalışırken hakisini de geliştirdi.Bunu atlıyorsun.



King'in jet culverin'i karşılayamayacağı kanısına nereden vardın ? Ayrıca bu base Kata muhabbeti nedir ? Ben King Kata'dan fiziksel olarak güçlü diyorsam total olarak diyorum. Meyvesiz halini neden karıştırıyorsun ? Bir karakteri meyveli meyvesiz diye mi değerlendiriyorsun olası bir dövüşte ? Hee base Kata'nın base King'den fiziksel olarak güçlü olması hoşuna gidiyorsa dile getirebilirsin. Ama günün sonunda King'i bir bütün olarak değerlendirdiğinde Kata'dan daha güçlü müdür fiziksel olarak ?
Zoro'nun tekmesinden kaçıp,rahatlıkla kılıç çarpıştırdığı kişi base King çünkü.Base King'in jet culverin karşılamayacağına nerden mi varıyorum dersen,Suit Sanji'ye base haldeyken bile baskın gelememesi örneği gayet yeterli.Öyle über süper biri değil herif base halde.Ha soruna gelirsek de King fiziksel olarak Kata'dan güçlü bir adamdır.Çok daha ayrı seviyede olduğunu gösteren bir feate sahip değil ama.Görmek lazım.Şu tam zoanda yaptığı saldırılarla bile g3ün katlarca güçlüsünü yapan bir Kata'dan fiziksel çok daha ayrı seviyede olduğunu düşünmem için bir neden yok.



Bu hız meselesinde sana kalsa Luffy hareket etmeye başladığında Zoro onu 8 duyusu olsa bile tespit edemez ahahaha. Zoro nerede King'in slashlarına zor tepki veriyor ? Şaka mı bu ? Zoro, Luffy'nin süper güçlü dediği Kiku ve diğer çoğu Kın'ın göremediği rüzgar slashlarını elinin tersiyle ekarte etmişken bu nasıl bir iddiadır ? Komik. Zoro,
Zor tepki veriyor tabii ki.Herif ordan oraya uçtuktan sonra kendine anca gelip, ta nerden kendisini yakalayan King'i anca durduruyor.Luffy'yi falan Queen mi sanıyorsun anlamadım ki ben hızda.Git Snakeman'in,Boundman'in ta Dressrosa'daki,tüm kekteki icraatlerine bir bak.Ya kınlar deme ya sulong İnu'nun,Neko'nun da zor tepki verdiği yerde Killer da o slashlere kolaylıkla tepki verdi.Kınlar kim ? Zoro yavaş diyen yok kaçırıyorsun dediğimi.Luffy daha hızlı diyorum net bir şekilde sadece.



Kardeşim King ve Raizo'yla ilgili yaptığın muhabbet çok saçma. Hadi bahse konu Kın'lardan biri Kawamatsu, Ashura, Denjiro'dan biri olur neyse derim de King'in istese Raizo'nun fişini kolay çekemeyeceğini düşünmen falan hani komik değil cidden. Buna cevap bile yazmıcam çok saçma çünkü.
Senin dediğin de o kadar saçma kusura bakma.King'in İzo'nun,Raizo'nun fişini çekeceğini zaten tüm alem biliyor.Mangaka gene de bu karaktere bunu yaptırmayı seçmiyorsa gayet konuşulur ne var bunda ?


Marco'nun yaptıkları aldığı ödülü hak eden şeyler. Fazlası var eksiği yok. Sadece Wb'nin adamı olduğu için o ödülü almış değil. King'in ödülü de kaptanına, ırkına, gücüne ve Queen'e göre az, Kata'nın ödülü de az. Sonuç olarak ikisinin ödülleri artsa dahi King, Kata'ya yine fark atacak. Queen'de gördük ki kaptan etkisinden ziyade yaptığı tehlikeli silahlar ödülünün yüksek olmasının sebebi. Yoksa King'le ödüllerinin yakın olmasını açıklayamayız. King bariz güçlü çünkü Queen'den.
Ödülü hak etmekten kastın bulunduğu tayfada,girdiği savaşlarda,aksiyonlarda da başarılı bir grafik sergilemekse öyle.King'in ödülü de kaptanına göre falan az değil.Normal şartlarda Marco'dan bırak fazla ödüle sahip olmayı,daha az ödüle sahip olması gerekiyordu.Sırf tehdit,son ırk muhabbetinden daha fazla ödülü herifin.Ki senin yıllardır inanmadığın olaylardan bu sana kalsa maksimum 50 milyon falan fark ettiriyordu.Gördük Queen'den de, King'ten de xd.Kaptan etkisinden ziyade diye bir şey yok .Herifin tüm faktörlere sahip olup attığı Kata'ya attığı fark o.Sadece sayko olduğundan atmıyor yani.Onu geç tüm dünyanın bildiği Germa'nın lideriyle beraber aynı ekipte bulunmuş herif,Udon'daki hapishanenin de sorumluydu.Deliliğini ve tehlikesini zaten görüyoruz.King'in ödülü az Kata'nın da az mantığı yok,King alacağı maksimum ödülü almışken Kata minimum almış rahatlıkla.


İlk gösterilen demedim ilk işlenen dedim. İkisi arasında çok fark var. Ona bakarsan Mihawk da gösterilen ilk shici.
King'in payına ne düşüp düşmediği Zoro'nun Wci Luffy'den daha güçlü olması sebebiyle belli zaten.. Serinin ilerleyen güç profilinde King'in payına düşen bu.
Gene dediğime geliyor yalnız :D MF'de WB ilk gösterilen yonkoydu,şu anki Linlin'den daha zayıf olduğu kesin mi ? Kalbi teklememiş halinin Kaido'dan bile zayıf olduğu kesin değil zaten.Serinin ilerleyen güç profili dediğin şey artık Luffy'ye geliyor.Zoro'nun daha yolu var.Shiryu için ihtimalin yüksek,King için değil.


Hayır, sadece ters geldiği için King Kata'yı alır demedim. Hee bunun örnekleri var ama ben Zoro'nun rakibi olması sebebiyle King'e güvendiğim için bu kadar basite kaçmam ;)
Genelde tam olarak onu yapıyorsun yalnız.King'in hangi konuda ters geldiğini açıklarsan biz de öğrenmiş oluruz ama :D



Gözlem haki, üzerinden gelinmeyecek bir yetenek değil. Hız, dövüşün uzun ve zorlu olması gibi etkenlerle aşılabilir. Silahlanma da fiziksel güçle aşılabilir. Bu durumda King zoan meyvesi sayesinde uzun soluklu dövüşlere girebilirken aynı zamanda silahlanmasının daha iyi olmasıyla Kata'nın işini bitirebilir. Bu adamlar dayak arsızı. Katakuri total olarakkk King'den fiziksel güçte geride olduğu için silahlanmasını da aşamaz. Hele dua et ki bu zoanların uyanışı ve uyanışında yenilenme özelliği olmasın. O zaman Kata'nın ruhuna direkt Fatiha!
Değil.Antik zoan vücudu ve iyi bir silahlanma da üstesinden gelinmesi imkansız şeyler değil aynı şekilde.King'in zoan meyvesinin ona katkıda bulunacağı bariz.Dövüşün ne kadar süreceği,ilk Kata'nın gözleminin tükenip,King'in sapa sağlam duracağı baya büyük bir varsayım yalnız gene :D Ki 10 saat yorayım da gözlemi bitsin gibi bir olay olmadığını biliyorsundur herhalde.King'in daha iyi bir silahlanma kullanıcı olduğu da baya varsayım.İhitimali var mı ? Var tabii ki.

Dayak arsızı dediğin adamlar da Marco'ya 2v1 dalan,Base Sanji,Chopper'ın zarar çok veremediği,Zoro'dan da maksimum 2,3 tane darbe almış kişiler.Onlarca darbe yiyip dövüşe devam etmediler yani.Base Sanji'den darbe yiyip de büyük hasar alacaksa Queen, en büyük otçul dinozor meyvelerinden birine sahipken bide,oturup kafasına sıksın.Sanji'nin suitle Page One'a yapamadığını,Luffy Udon sonrasında ileri seviye haki kullanmadan g3 ile yaptı yahu.Antik zoan uyanışı olmazsa kısa sürede yediği dayak ile de kalabilme durumu var zaten King'in.Ne sanıyorsun sen uyanış kullanmadan saatlerce darbe alıp dövüşmeye devam mı edecek :fool:
Bir sağ kol diğeri ile dövüşecek ama iki taraf da meyve sahibiyse,uyanış kullanmayacaklar mı ? Uyanış kullanan üstünlüğü eline geçirir gayet.


Şu an Zoro üzerinden giderek diyebilirim ki King'de kral haki çıkacak ve silahlanması da Kata'dan daha iyi çıkacak. Bunlar yüksek olasılık şeyler ama yine de varsayım üzerinden konuşmamış olayım. Bekleyelim görelim. Tam işlenen bir karakteri savunmak kolay çünkü her şeyini ortaya koymuştur. Yarım işlenenin işi bi' bitsin bakalım
Bunları zaten göstermeli+uyanış göstermesi gerek.Çok kesin konuşuyorsun ama her zamanki gibi bekleyelim görelim :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık