Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Ben esas materyaline bakıp yorumluyorum diziyi. Sözde ana çizgi romanın bir devamı ama bence ana çizgi romanı anlamamış bir iş. Tek başına ele alırsan belki güzel olabilir fakat bunun için tekrar izlemeye çalışacağımı sanmıyorum.
sen sinema tv okumuyor musun? bu dizideki story telling bile yeterli . filmin asla dokunamadığı yerlere dokunmuş olması falan oralara hiç girmiyorum bile

sen sinema tv okumuyor musun? bu dizideki story telling bile yeterli . filmin asla dokunamadığı yerlere dokunmuş olması falan oralara hiç girmiyorum bile
Okuyorum tabi ama dizi kısmına çok özel bir ilgim yok.

Yani film ile kıyaslama yapacağımı sanmıyorum çünkü izlemeyeli çok oldu. Ama dediğim gibi ana materyalin ne demek istediğini yanlış anladığı için bu diziye karşı bir hevesim yok.

dijital platformlar işin içine girince dizilerin çevirileri daha mı kötü oldu ya da benim daha iyi olduğu için bana mı artık kötü geliyor bilmiyorum ama rezalet çeviriler var. hem kaçak hem dijital platformlar hepsi leş. vigilante kelimesini intikamcı diye çevirmişler. geçen sok oldum lighter’ı aydınlık olarak çevirmişlerdi en kötüsü oydu. hem bir insan çevirse bu kadar kötü çeviremez diyorsunuz hem de direkt translate çevirisi de olamaz diyorsunuz. ilginç.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık