Direkt görür görmez bırakmadım da sonradan devam edesim gelmedi.@Kenshiro watchmen’ i cidden batman parodisi görünce mi izlemeyi bıraktın ? 3. bölümün başında gözüküyormuş
filmden x2 daha iyi diziDirekt görür görmez bırakmadım da sonradan devam edesim gelmedi.
Ben esas materyaline bakıp yorumluyorum diziyi. Sözde ana çizgi romanın bir devamı ama bence ana çizgi romanı anlamamış bir iş. Tek başına ele alırsan belki güzel olabilir fakat bunun için tekrar izlemeye çalışacağımı sanmıyorum.filmden x2 daha iyi dizi
sen sinema tv okumuyor musun? bu dizideki story telling bile yeterli . filmin asla dokunamadığı yerlere dokunmuş olması falan oralara hiç girmiyorum bileBen esas materyaline bakıp yorumluyorum diziyi. Sözde ana çizgi romanın bir devamı ama bence ana çizgi romanı anlamamış bir iş. Tek başına ele alırsan belki güzel olabilir fakat bunun için tekrar izlemeye çalışacağımı sanmıyorum.
Okuyorum tabi ama dizi kısmına çok özel bir ilgim yok.sen sinema tv okumuyor musun? bu dizideki story telling bile yeterli . filmin asla dokunamadığı yerlere dokunmuş olması falan oralara hiç girmiyorum bile
Çok pesimist bir seri o ya. Bir kere izlersin. Okey olursun. Fazlası olmaz bende.Ben esas materyaline bakıp yorumluyorum diziyi. Sözde ana çizgi romanın bir devamı ama bence ana çizgi romanı anlamamış bir iş. Tek başına ele alırsan belki güzel olabilir fakat bunun için tekrar izlemeye çalışacağımı sanmıyorum.
Öyle zaten ama orada meta bir anlatıda var. 80'lerin çizgi romanları zaten yavaştan karanlıklaşmaya başlıyordu. Alan Moore'da bunun üzerinden amerikan çizgi romanlarının geldiği noktayı eleştirmeye çalıştı.Çok pesimist bir seri o ya. Bir kere izlersin. Okey olursun. Fazlası olmaz bende.