Bavs Bugün 01:50 #353 satranç gibi solitaire gibi boardgame ya da kart oyunu falan ne oynuyorsunuz ? böyle bi oyun arıyorum satranç çok rekabetçi sarmıyor
satranç gibi solitaire gibi boardgame ya da kart oyunu falan ne oynuyorsunuz ? böyle bi oyun arıyorum satranç çok rekabetçi sarmıyor
İnari Bugün 01:53 #354 Bavs dedi ki: satranç gibi solitaire gibi boardgame ya da kart oyunu falan ne oynuyorsunuz ? böyle bi oyun arıyorum satranç çok rekabetçi sarmıyor Genişletmek için tıkla ... biraz daha kompleks kart oyunlarını deneyebilrisin, mtg arena iyidir
Bavs dedi ki: satranç gibi solitaire gibi boardgame ya da kart oyunu falan ne oynuyorsunuz ? böyle bi oyun arıyorum satranç çok rekabetçi sarmıyor Genişletmek için tıkla ... biraz daha kompleks kart oyunlarını deneyebilrisin, mtg arena iyidir
Bavs Bugün 02:02 #355 İnari dedi ki: biraz daha kompleks kart oyunlarını deneyebilrisin, mtg arena iyidir Genişletmek için tıkla ... bu çok afilli ya iskambil gibi yok mu Aslında briç diye bi oyun var baya eğlenceli duruyor ama öğrenmesi en az 5-6 saat gibi
İnari dedi ki: biraz daha kompleks kart oyunlarını deneyebilrisin, mtg arena iyidir Genişletmek için tıkla ... bu çok afilli ya iskambil gibi yok mu Aslında briç diye bi oyun var baya eğlenceli duruyor ama öğrenmesi en az 5-6 saat gibi