Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En iyi 10E Seviye Kurallı

En iyi 10E Seviye Kurallıyı işaretleyin...


  • Kullanılan toplam oy
    61
Tower of God konusudur.

E seviye kurallılar 20-30. katlar arası kurallılardır yani geçmişe yönelik bir konu.
En iyi 5E seviye kurallı mangaka tarafından açıklanmıştı ama birçok yeni karakter E seviye kurallı oldu veya 30.katta kendini gösterdi ve tahmin ederseniz ki bu sıralama değişti.
Şimdi yeni gelen karakterler ile size göre En iyi 10 E seviye Kurallı kim olmuştur ?

Karakterleri tanıtma

1-) Varagarv


Kendisi Baylord Yama'nın yaptığı 3 Maddog'tan bir tanesidir. En güçlü E seviye Kurallı diye ün yapmıştır. "Tek Atış Tek Fırsat" oyununda "Kanlı Matara" itemini kazanmıştır.


2-) Androssi Zahard


Kulenin Kralı Zahard'ın prenseslerinden biridir. Fiziksel olarak oldukça güçlüdür hiçbir E seviye kurallının fiziksel olarak onun kadar güçlü olmadığını söyleyebiliriz. En güçlü 5 E seviye kurallılar içerisinde yer alır. "Tek Atış Tek Fırsat" oyununda BongBong itemini kazanmıştır. 2.kattayken 1 baang kullanan Seviyeci Quent ile denk dövüşmüştür.


3-)
Anak Zahard


Kendisine Zahard'ın sahte prensesi diyebiliriz.Prenseslerin evlenmerli yasaktır fakat bu yasağı çiğneyen bir prensesin çocuğudur.Bunun üzerine annesi Zahard'ın emriyle öldürülmüştür. Kendisi birşekilde kaçarak saklanır daha sonra kuleye bir kurallı olarak girer. En güçlü 5 E seviye kurallıdan biri olarak gösterilir.


4-)
Koon Ran


Koon ailesinden Koon Ran En iyi 5 E seviye kurallıdan biri olarak gösterilir.Shinsoo'yu elektriğe çevirerek dövüşür. Shinsoo hapı yutarak 5 dakikalığına geçici bir güce kavuşabilir. Bununda etkisiyle Anak Zahard ile dövüşmüş ve berabere kalmıştır. 39.katta Arie Inıeta'yı yenmiştir ama kendiside ağır yaralanmıştır.


5-)
Chang Blarode


Kendisi oldukça sır bir karakterdir. Bildiğimiz Koon Aguero Agnis tarafından bir gözünü kaybetmiştir. Baam'ın 5 baang kullandığını görmesine rağmen Baam ile birebir dövüşe davet etmiştir. Varagarv'dan çekindiği görülmüştür. Kendisi En iyi 5 E seviye kurallıdan biridir.


6-)
Jyu Viole Grace(Baam)


Kendisine Tower of God'un baş karakteri diyebiliriz. Kendisi kuralsızdır. 5 Baang kullanabildiği ve birçok tekniği bildiği görülmektedir. 30.katta Thorn denilen tam olarak ne olduğunu bilmediğimiz itemi kazanmıştır. Thorn sayesinde 6 baang kullanabildiği görülmüştür ve onun sayesinde Koon ve Rak'ın da katkısıyla Reflejo'yu yenmiştir. Belli bir süre Thorn'u kullandıktan sonra vücudu yorulmaktadır yani sürekli Thorn gücünü kullanamaz.


7-)
Reflejo


Fug'un isteğiyle E seviye kurallı olarak binlerce yıl saklanmıştır. Normal gücü E seviye kurallı ayarındayken Poken'in gölgesinden bir parça aldıktan sonra B seviye kurallı gücünde olduğunu söylemiştir. 6 Baang kullandığı gözlemlenmiştir.


8) Beta



Atölye tarafından oluşturulan tamamlanmış yaşayan ateşli silahtır. Laure,Rak ve Yeon'un olduğu üçlüye oldukça zorlu onlar yaşatmıştır. Baam tarafından Thorn'un da katkısıyla yenilmiştir.
5 Baang kullandığı gözlemlenmiştir.


9-)
Koon Aguero Agnis


Koon Ailesinin bir ferdidir. Savaşmayı pek sevmez geride kalıp takım arkadaşlarını yönetmek tercihidir. Ama dövüş konusundada oldukça maharetlidir. Chang'ın gözünü kaybetmesine yol açmıştır. Babası Koon Eduan'ın deposundan item yürütmüştür.


10-)
Phonsekal Laure


Eurasia ailesinin bir ferdidir. Oldukça yetenekli bir dalga tutucudur daha çok geleneksel dalga tutucu olarak görev yapar.Çok dövüşmeyi sevdiği söylenemez ama kilit yerlerde önemli görevler üstlenir. Shinsoo kullanarak uçabilir,shinsoo ile kalkan yapabilir ve kendi ailesinin saldırılarını başarıyla yapabilmektedir. Beta ile bir süreliğine Rak ve Yeon ile birlikte dövüşmüşlerdir. Beta ile dövüşmeyi işler can sıkıcı hale gelebileceğini düşündüğünden rahatsız etmek istememiştir.


11-) Cassano


Atölye tarafından yapılan yaşayan ateşli silahlardan biridir. Şeytanın yarısının sahibidir diğer yarısı ise Kong Haryong'tadır. Ran ve Novack ikilisine karşı dövüşmüşlüğü vardır. Ran'ın "Espada de la Luz" tekniğinden canlı çıkabilmiştir. Hatsu'yu iki defa yenmiştir. Kendisini kılıç kullanıcılarının en kötü rakibi olarak nitelendirmiştir.


12-)Kang Horyang


Atölye tarafında yapılan ateşli silahlardan diğeridir. Şeytanın yarısına sahibidir diğer yarısı Cassano'dadır. Ran ve Novack ikilisine karşı dövüşmüşlüğü vardır. SIU demesine göre Yeon'dan şuanda güçlüdür. Reflejo ve Cassano tarafından yanında Novack ve Hwa Ryun varken yakalanmıştır. Atölye yapımı Level 85 Mavi Titan'a karşı zorlandığı görülmüştür ama bu dövüşte vücudunun yorulduğu belirtmiştir.


13-)Rak Wraithraiser


Uzun ve iri bir savaşçıdır. Zığkıncı pozisyonunda savaşmaktadır. Atölye savaşında küçük boyuttaki halinin puanı Yeon ile eşit 150.000 puandır. Güçlü bir shinsoo direncine sahip olduğu tahmin edilmektedir. Beta'nın birçok saldırısını bloklamıştır ve Laure ve Yeon'un yardımıyla Beta ile bir süre dövüşmüştür. Atölye savaşında Beta dövüşünden sonra Mad Shocker adında bir mızrak satın almıştır. 39.katta Arie Inıeta'ya yenilmiştir. Inıeta onun oldukça güçlü bir kurallı olduğunu söylemiştir.


14-)Hatsu



Keşifçi pozisyonunda mensuptur oldukça yetenekli bir kılıç ustasıdır. Cassano'yu kesemediğinden 2 kere onun tarafından mağlup edilmiştir.30.katın sonralarına doğru Hatsu'nun bir aydınlanma yaşayıp kılıcını daha keskin hale getirdiği görülmüştür.İkinci katta Seviyeci Quant ile bir süre mücadele edebilmiştir. 39.katta prenses Shilial Zahard ile bir süreliğine dövüşmüşlüğü vardır.


15-)Novack


Novack pozisyon olarak Zıpkıncı pozisyonuna mensuptur ama Ran ile pozisyon değiştirip Oltacı olmuşluğu vardır. Ha ailesinin bir koluna mensuptur bu yüzden fiziksel olarak güçlü olduğu söylenebilir. En iyi 10 E seviye kurallıdan biri olduğunu söylemiştir. Ran ile birlikte Horyang ile daha sonra Cassano ile dövüşmüşlüğü vardır. Baam ve Xia Xia ikilisiyle dövüşmüşlerdir ama bu dövüşte zor anlar yaşamışlardır.


16-)Yeon Yihwa


Yeon ailesinin bir ferdidir. Ateş kullanıcısıdır eğer kendini tutmazsa saldırılarını ailesindeki seviyecilerin bile karşılamakta zorlandığını söylemiştir. Fakat alevini kontrol etmekte bazı sorunları vardır ama bunu 30.katın sonlarına aştığı görülmüştür. Atölye savaşı puanlamasında ine bir alev kullanıcısı Quetra'ya 90.000 puan verilirken kendisi 150.000 verilmiştir.


Diğer olası karakterler

*Quaetra Blitz
*Verdi
*Vespa
*Hon Akraptor
*Wangnan
*Prens
 
Androssi Zahard
Varagarv
Baam
Reflejo
Anak/Ran
Beta
Koon
Laure/Chang

Eğer Baam'ın Thorn almadan önceki halini düşünürsek Beta ile denk belki biraz daha güçsüzdür.

@Daredewill
Prens güç olarak Akraptor'dan üstün. Koon ona oy vermişti şu üçtane sopayı tıkaça koyma oyununda ama ilk 10'da işi yok :/
 
Anket koymayacaktımda koyayım dedim son anda :/
Daha çok ilk 10 arasındaki sıralama önemli.
 
@Eustass Captain Kid Biliyorum ama Prens öldü ya ankette boş oyda olsa atmak isterdim.

1. Androssi çok net.
2. Baam, Varagarv Reflejo gelir. Reflejo B seviye falan diye bir sohbet vardı ona bir bakmam lazım.
3. Beta, Cassano Beta bir üst klasmana da konabilir.
4. Anak, Ran ve Horyang Horyan kişiliği yüzünden 5. sırada da yer alabilir.
5. Rak, Hatsu, Novack, Koon, laure diye gider.

Rak reis 10. olursa işte sorası önemli değil. Laure sağlam iş yapar ama bireysel düşününce çok kavgacı değil.
 
Varagarv'ı hafife almayın derim. Maddoglardın biri.
Baam Cehennem treni girişinde diğer Maddog Elliot ile Thorn halinde anca denk olabildi.

Reflejo kendini B seviye görüyor ama onun B seviye olduğu yerde Androssi filan A seviyedir. Şuanda S+ filandır herhalde.

@Daredewill

Anak'ın tek başına Novack ve RAn ile dövüşüne bak birde Horyong'un Novack ve Ran ile dövüşüne.
http://www.webtoontr.com/_/tower-of-god/126

Anak tek atıyor bilidiği Novack'a.
http://www.webtoontr.com/_/tower-of-god/141

Baam bile böyle yenememişti.
http://www.webtoontr.com/_/tower-of-god/129

Anak ve Ran ikilisi Horyang'tan kesinlikle üstündür. Keza CAssano'da öyle bana kalırsa.
 
Son düzenleme:
Beta kurallı değil bildiğim kadarıyla, bu yüzden sürekli Xia Xia'nın fenerinde saklanıyor.. Oyum Androssi'ye ışınlanma özelliği olmasa Baam derdim..
 
Varagarv'ı hafife almayın derim. Maddoglardın biri.
Baam Cehennem treni girişinde diğer Maddog Elliot ile Thorn halinde anca denk olabildi.

Reflejo kendini B seviye görüyor ama onun B seviye olduğu yerde Androssi filan A seviyedir. Şuanda S+ filandır herhalde.

@Daredewill

Anak'ın tek başına Novack ve RAn ile dövüşüne bak birde Horyong'un Novack ve Ran ile dövüşüne.
http://www.webtoontr.com/_/tower-of-god/126

Anak tek atıyor bilidiği Novack'a.
http://www.webtoontr.com/_/tower-of-god/141

Baam bile böyle yenememişti.
http://www.webtoontr.com/_/tower-of-god/129

Anak ve Ran ikilisi Horyang'tan kesinlikle üstündür. Keza CAssano'da öyle bana kalırsa.
Zaten ilk yazdığım daha güçlüdür. Onun bir alt kademede olabileceğini de belirttim. Şeytandan bir şey çıkarsa işte diye ilk 10'a aldık. 9. sırada olsun ya.



Yanlış çeviri mi, yoksa yazar hata mı yapmış?
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık