Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 401 88.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 51 11.3%

  • Kullanılan toplam oy
    452
Reis üstteki mesajları alıntılamayacağım zaten ikimizde fikirlerimizi belirttik tekrara düşmesin.


Shanks ile tayfası 2 amiralde indirir o sorun değil ya da WB tarafı çok güçsüz olduğundan değil kaybetmeleri sorunşu ki denizci tarafının bütün güçlüleri orada toplanmış Shanks ve tayfası 2 amiral indirse geriye 1 amiral + Garp + 3 aşağı 5 yukarı Garp gücündeki Sengoku kalıyor üstüne savaş lordları falan filanda var. Yani Shanksın savaşa girip savaşı uzatması korsan tarafı için intihar oluyor şahsen.


Sengokuyla Wb olayı çok farklı. Sengoku istediğini elde ediyor zaten Ace ölmüş daha savaşmak için bir sebep yok ortada. Gereksiz kayıp olur çünkü istediğini almış adam. WB de ise olay kan davası. Acein idamına adam toplayıp baskın atmasını biliyor kayıpları önemsemeden ama daha 1 meyveli BBye ya da kardeşim dediği adamı öldüren Kaidoya baskın atamıyor bilmiyorum biraz garip geliyor bana belki sorun bendedir Yani o kadar kayıpları önemsiyor isen neden bütün yoldaşlarınıda toplayıp marineleri basmaya gidiyorsun çelişkili gibi biraz.


Terörist durumuna düşme muhabbetini Marco için söylemiştim. Direk Marco idam tahtasına uçarken bir şey yapmamasıyla luffynin durumunda birşey yapmaması farklı şeyler birinde bariz şekilde korsanlara yardım ettiğini gösterir ama luffy olayında aynı etkisi yok çünkü zaten karşılık vermişte yenilmiş (yersen) gibi duruyor. Bir şey yapıcaksan bunu alttan alttan yapmalısın direk adam idam tahtasına gidiyor oturup izliyim olmaz direk kelepçelerini çıkarsın Acein ozaman Marcoda yorulmasın. + Luffy/Ace bunlar adamın ailesi. Zaten Sengoku bile saldığında anlayışla karşılıyor birazcık, sonunda aile gibi davrandın diyor adama (tam hatırlamıyorum çeviriyi bu tarz birşeylerdi yanlış olabilir) yani kan bağın olan adama yardım etmekle direk karşı takımın as adamlarından birine doğrudan yardım etmek çok farklı şeyler. Water7 da aynı muhabbet.

Kendi ailesine böyle ayrıcalık tanıması meslek ahlakına uygun mu? Hayır. Adamlık mıdır tartışılır bence öyledir. En azından ailesine gerçekten değer verdiğini gösterir. Şimdiki yorumum senden bağımsızda bazıları istiyorki adam gitsin doğrudan yardımda bulunsun onu yapsın bunu yapsın (bu gözler savaşta Sengokuya ihanet edip Acei kurtarsaydı diyeni bile gördü) yahu bu adam Marinenin kahramanı adamın konumu Filo Amiralinden bile önemli (emir komuta zinciri için demiyorum) kahraman doğrudan karşı terörist tarafa nasıl yardımda bulunsun öyle kahraman mı olur halkı geçtim öbür marinelerin düşeceği durumu düşün savaşta sırtını dayadığın kahraman dediğin adam teröristlerle işbirliği yapıyor. Ona rağmen o kadar şey yaptı gerek Ace gerek Luffy için Bunları görmeyip veya görmezden gelip direk kurtaysadı veya neden hala Marinede o zaman savaş açsın marinelere vb yorumlar gereksiz fanboyluk olarak geliyor bana. Belki sorun bendedir.


Yani bence de çöp bir sistem ama yapabilecek bir şey yok korsanım diye geçinen süper kahra pardon seçilmiş kişi, mesih, korsanlar kralımıza kaldı artık orayı düzeltmek zaten her şey çok düzgün olsaydı bizim elaman aç kalırdı o yüzden oraya çok takılmamak gerek


Bence sonuncu olurdu bu da gene çok doğru olmaz üstteki sebeblerden dolayı.
Valla yaz yaz gına geldi. Bende fazla uzatmayacam sesli mesajda olmuyor keselim burda. Ama Dediğim şu zaten . Ben demiyorum ki idam masasında sengokuyu dövsün ace kurtarsın..iyi denizciler de var yok değil. Birilerinin idol olması lazım. Ama sengoku zaten garpa sen savaşa gelme demiş. Buna inat gelmiş gene. İşte gelmese ve savaş bir şekilde uzasa orda amiraller varken shanska dalmaya yemeyen bb var. Her ne kadar sağlam gözükselerde bitkin düşmeye başlayacak amiraller var. Karşıda intikam ateşiyle tutuşan korsanlar var.

Eğer seri mantık ile işlese güzel olurdu ama ne yazılmış oda yerine göre işliyor.
Ölecek adamı bir şekilde zorla yaşatıyor saçma gelse de.

Yanı fazla takılmamak lazım görüş meselesi. Herkes farklı düşünebilir ama ben garpın yaptıklarının adamlık olarak görmüyorum. Sen görebilirsin. Ben wb i baba ve iyi biri olarak görüyorum. Sen gitmeyebilirsin. Benim fikrim yarın değişir belki senin değişmez değişir. Fazla takılmamak en iyisi.
 
Sen burada ölsen bile bu Beyazsakal'ın durdurmazdı, kralı sinirlendirdik bir kere demiş özetle Garp.
Bu sahne filler değilse iki ihtimal var:
1- Oden'in ölümü konusunda hikayenin önceki kısmı retcon yedi.
2- Aynı tayfada oldukları için Beyazsakal ve Kaido arkadaş gibilerdi. Beyazsakal Oden'i nasıl seviyorsa Kaido'yu da öyle seviyordu, bu yüzden iş işten de geçtiği için hiç karışmadı.
 
Ulan belki de tüm eserlerde bile üzerine çıkılamamış dehşet bir baba figürü oluşturdu Oda halen adamın babalığına laf söyleyenler var ? Baba olmak meşakkatli iş
 
Adama dalmayan kalmadı yav sanki sadece Akainu ile 1v1 yapmış da gönderilmiş sadece gibi yorum aldım gibi geldi. :D

Teach tayfası gelmese o savaş biraz daha uzardı. Tüm tayfa girdiler adam o haliyle Teach'i yine perişan ediyordu.
En büyük hasarı Akainu bıraktı tabii onun payı daha büyük olduğu için hakkını vermek lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık