Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Charlotte Moscato


Charlotte Moscato (Shārotto Mosukāto), Charlotte Ailesi'nin on altıncı oğludur ve Koca Ana Korsanları'nın bir üyesidir. Totto Land'da Dondurma Şansölyesi olarak görev yapar. Moscato'nun, geçirdiği yemek krizi esnasında annesi Charlotte Linlin tarafından hayatının kırk yılı alınmıştır.

Görünümü

Moscato iri bir gövdeye, fakat ince kollara ve bacaklara sahip bir adamdır. Yüzü uzundur ve kirli sakalı vardır. Saçlarının bir tarafı mavi, diğer tarafı ise pembedir. Üzerine lacivert renkte bir ceket, ceketin içine de çizgili gömlek giyer. Kemerinin tokası üzerinde "SM" harfleri yazar.

Kişiliği

Moscato, Totto Land'ı ve halkını önemseyen bir adamdır. Annesi yemek krizine girip, Şeker Şehri yok etmeye başlayınca, onu durdurmaya çalışmıştır. Ancak annesinin kendisini öldürmeye teşebbüs edebilecek kadar kontrolden çıktığını anlayınca kaçmak istemiş, ne yazık ki başarılı olamamış ve hayatının kırk yılını kaybetmiştir. Annesinin yaptıklarına rağmen tayfasına sadıktır. Hasır Şapka Korsanları'nı yakalamak için yapılan kovalamacaya katılmıştır.

Yetenek ve Güçleri

Moscato, Dondurma Şansölyesi olduğu için ihtiyacı olan kişilere dondurma temin etmekle yükümlüdür. Totto Land üzerinde adı bilinmeyen bir adayı yönetir.

Gücüne dair pek bir şey bilinmese de, çevik bir adam olduğu söylenebilir. Annesinin attığı yumruklardan başarılı bir şekilde kaçınabilmiştir.

Silahı
Moscato sırtında tutamacı dondurma külahına benzeyen uzun bir kılıç taşır.

Ek Bilgiler

- Moscato'nun adı Muscat isimli üzümlerden (İtalyanca Moscato olarak yazılır) gelmektedir. Moscato adı, Charlotte Ailesi ve Koca Ana Korsanları'nın yiyecek tabanlı teması ile uyumludur.

- Moscato'nun görevi aslında Gelato teminidir. Gelato, dondurma için kullanılan İtalyanca terimdir. Ayrıca İngilizcede, İtalyan stili yapılan dondurmalar için de gelato ismi kullanılır.

Künye

Adı: Charlotte Moscato
Okunuşu: Shārotto Mosukāto
İngilizce Adı: Charlotte Moscato
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 829, Anime 788
Bağlantıları: Charlotte Ailesi
Unvanları: Korsan, Dondurma Şansölyesi
Durumu: Canlı

Hak Sahibi

Kaynak: http://onepiece.wikia.com/wiki/Charlotte_Moscato
Çeviren: Smoker
Yayınlayan: korsanfan.com
 
Son düzenleme:
Belkide Katakuriden sonra BM korsanlarında karakteri olan tek kişiydi kendisi. Az görmemize rağmen çok severim kendisini. Eline sağlık bu arada.
 
Teşekkürler. Nedense iyi kalpli biriymiş gibi gelmişti bana. Anket eklememişsin bu arada.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık