Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Avatar: En Güçlü Hava Bükücü

En Güçlü Hava Bükücü


  • Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Karakterleri değerlendirirken potansiyellerine veya zirve dönemlerini düşünerek yapmanız rica olunur.
Aang'in sadece hava bükme yeteneğini göz önünde bulundurun ve avatar modu dahil değil.


Zaheer


Zaheer, Red Lotus'un lideri ve LoK'un 3. Sezonunun baş kötü karakteridir. Önceleri bükme yeteneğine sahip değilken ruhlar dünyasının kapısı açıldığında hava bükme yeteneği kazanan bir grup insandan biridir. Bükme yeteneğini elde etmesinin hemen ardından 5 bükücü gardiyanı etkisiz hale getirip hapishaneden kaçmayı başardı. Kısa sürede Tenzin ile mücadele edebilecek konuma geldi ve yine kısa bir sürede Guru Laghima gibi uçmayı başarabilmiştir. Bunu başarabilen sadece Laghima ve Zaheer'dir.
Ayrıca seride doğrudan birini öldürmüş tek kişidir.

Aang


Genç yaşta Dünya'nın yükünü omuzlamış ve bunun üstesinden gelmeyi başarmıştır. Çocuk yaşta epey güçlü bükücülerle karşılaşmasına rağmen bükme yeteneğindeki becerilerle hepsinin üstesinden gelmiştir.

Tenzin


Babasının öğretilerini takip eden Tenzin, yeni hava göçebelerinin lideridir. Bükme konusunda son derece başarılı olan Tenzin, Zuko tarafından her birinin normal bir bükücüden daha güçlü olduğu vurgulanan Red Lotus'un 3 üyesiyle mücadele etmeyi başarmış ve onları bir süreliğine oyalayabilmiştir.​
 
Zaheer elbette. Dünyevi bağları komple koparıp havayla uyum içine geçti adam. Korra daki bana göre tek "Ne oluyor lan oha" sahnesi onundu.
 
Farklı noktalardan yaklaşmak lazım.

Zaheer ustası olmadan kendini geliştirmiş birisi.

Aang çocuk yaşta yaşadığı zorluklar ile neleri başardı

Tenzin işte bak bu potansiyelini ve maksimum seviyeye gelebilecek en rahat kişi. Potansiyel bakımından Zaheer Tenzin'i geçer ama izlediğimiz zamanda Tenzin daha güçlüydü.

Görüşüm Aang(yaratıcılığı kıvrak zekası ile öne geçiyor) sonra Zaheer(potansiyel bağlamında gururlu ikincilik) son Tenzin(mevcut güç klasmanında aslında diğerlerinden önde ama bunun nedeni gücü potansiyeline yakın bir noktada)
 

Üye silindi 1004

Zaheer'in uçması güçten bağımsız gerçekleşmiş bir olay aslında. Hava Bükücülüğü bir din gibi değerlendirirsek Zaheer ermiş gibi bir şeye dönüşüyor. Tenzin işin daha dövüş sanatları kısmıyla haşır neşir. Bu yüzden Tenzin diyorum. Aang ikisinden de daha yaratıcı kullanıyor gücünü aslında ha Tenzin ha keltoş Aang.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık