Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Bilmem kaçıncı kez matrix izlerken aklıma geldi.
Martixteki mimar sayısız kurtarıcı yaratıyordu. Her matrix için. Op ta da öyle büyük ihtimalle kayıp yuzyili bilmiyoruz ama son 3 seçilmiş kişiyi biliyoruz.
Son luffy
Ondan önceki roger
Ondan önceki Noland
Kayıp yüzyıl
Ilk seçilmiş Joy boy
İlk evreden sona kadar kötülüğü yenmeye çalışıyor fakat şartlar hiç bir zaman elvermiyor. ( Noland yalancı diye tutulmadı idam edildi, roger sonuna kadar gitti ama benim zamanım değil daha var dedi belki de imu ile savaşabilmesi için bazı şartların oluşması gerekiyor )
Bütün koşulların oluştuğu son kurtarıcı luffy.

Ve bu tutarsa aslında en başından beri kafasında oluşan durum bu ise matrix filmlerinden önce başladığı için manga echiro oda cidden çok büyük adamdır benim gözümde.

Valla deli gibi teori var elimde :D Büyük ihtimalle Teorilerin %80'i tutar.

1. 1149. Bölümde, Gunko'nun kendine geldiği ve geçmişle alakalı bir hayal gördüğü kısım
büyük ihtimalle Dünya Hükümetinin insan avını yaptığı döneme denk geliyor. Annesi Garling gibi Ada'yı yok etmeye gönderilmiş bir kutsal şövalye olabilir. (Ne kadar ölümsüz olsalar da bir kutsal kan mevzusu var ortada)

Ayrıca 1183. Bölümdeki yaşına göre daha genç olduğu için bu olayın başlamasına da 10-15 sene var gibi.

2. Brook'un yaşı 20 ve Ölümüne 18 Sene var. Eğer ki İnsan Avından kurtulmuş birisiyse kurtulduğu zaman orada verilen meyveyi yemiş olabilir.

3. Ada ile Thriller Bark'ın olduğu yer aynı teorileri bana göre de doğru hatta doktor hogback'in ölülerin tekrar dirilmesiyle alakalı konuşması da Brook'un şeytan meyvesiyle direk doğrudan orantılı. Ek olarak Oars'ın da orada olması boşuna değil. Luffy'de Nightmare formunda bir form açıyordu.

4. Bunu konuşan çok olmamış ama Candel'in kullandığı kılıcın Durandal olma ihtimalini var gibi Cavendish Hakubo'ya dönerken, Candel gibi Sol güzü yakın çekimde mavi gözüküyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık