Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Aozora Light Novel Çeviri Grubu

Öncelikle belirteyim ki ben bu grubun içinde değilim. Aslında hiçbirini tanımıyorum. Sadece arkadaşlara destek olmak için açıyorum konuyu. (Birazda kendim için işte :D)

Neyse Aozora yeni açılmış bir grup. İlk güncellerini iki gün önce verdiler zaten. Şu an çevirdikleri 4 novel var. 6 kişiler 4'ü çevirmen.

Ve aralarına yeni çevirmen arkadaşlar arıyorlar. Hepsi novel severlere daha fazla seri ulaştırabilmek için.

Yeni oldukları için bu tanıtım yazısı kısa sürecek ama serilerini tanıtayım biraz. (Bunları olduğu gibi sitelerinden alıyorum.)

7 Night:

Tür : Aksiyon , Shounen , Fantezi , Macera , Doğaüstü güç

Konusu: Ben Sakuya Hoshi, sadece Suijou Akademisine devam eden sıradan bir lise öğrencisiyim.
Ama nedense, her gece “Tüyler ürpertici” olarak “adlandırabileceğimiz” rüyalar görüyorum. Rüyamda bir kasabada oluyorum ve asla bitmiyor. Benden başka kimse yok; insanların yerinde canavarlar var. Yani bir tür tehlikeli dünya. Rüyamda bir kız ile tanıştım, Akeno Gasukamori, bir şekilde bu sonsuz kabustan kaçmanın bir yolunu arıyoruz…

Bu kabustan hiç güvenli bir şekilde çıkabilecek miyiz, bizden sonra canavarlar ve diğerleri dehşeti tekrarlayacak mı? Ve sonunda tam olarak ne veya kim bizi bekliyor…?

Mushoku Tensei

Tür: Aksiyon , Macera , Komedi , Dram , Fantezi , Harem , Romantizm

Konusu : 34 yaşındaki bir NEET otaku, ailesi tarafından evden atılır.Bu bakir, tombalak, çirkin ve meteliksiz iyi adam, hayatının bir çıkmaza gittiğini fark eder.Aslında geçmişindeki karanlığın üstesinden gelse, hayatının çok daha iyi bir vaziyette olabileceğini anımsar.
Tam pişman olma noktasındayken, bir kamyonun aşırı hızla yoldaki 3 lise öğrencisine doğru hareket ettiğini görür.Tüm kuvvetini toplayıp onları kurtarır ama kamyonun altında kalarak ezilir ve ölür.
Gözünü bir daha açtığında, kılıç ve büyünün hüküm sürdüğü bir dünyada Rudeus Greyrat olarak yeni bir bedende dirilmiştir.Yeni bir dünya ve hayata gözlerini açan Rudeus, 'Bu sefer,hayatımı sonuna kadar hiç bir pişmanlık olmadan yaşayacağım!' diye ilan eder.Böylece yeniden hayat bulanın yolculuğu başlar.

Kimu to Boku no Uta World's End

Tür : Drama , Fantezi , Seinen , Romantizm

Konusu : Her şeyin yitip gittiği bir dünyada, yollarımız kesişti.Tanımlanamayan bir salgın altı ayda insanların kökünü kazır.Mucizevi bir şekilde kurtulan genç Hazufumi, bu harap olmuş dünyada bir başına yaşar. Hazufumi, kaybetmenin verdiği acıyı bilerek önemli şeyleri elde etmekten vazgeçer...Bir kızla yolları kesişir.Yüzlerce kedinin peşinden geldiği garip bir kız.Ve onunla tanışmak Hazufumi'nin kalbini değiştirir.


Iris on Rainy Days

Tür : Dram, Romantizm, Bilim Kurgu, Hayattan Kesitler, Psikolojik

Konusu : Hikaye, önceden efendisi tarafından içtenlikle sevilen tatlı bir android etrafında dönüyor.Ama sonradan başına bir dizi talihsizlik geliyor ve robot birliği toplama kampında buluyor kendini.Kendisi ve çevresindeki robot-insanların ıstıraplarına şahit olup aynı zamanda tecrübe ederek, nihayetinde hayata verdiği değer artıyor.




http://novel-aozora.blogspot.com.tr/
 
Son düzenleme:
Sword Art Online sayesinde biraz sardılar bu novel çevirilerine en az manga alemi kadar gideri var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık