Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...



GRUP A
TÜRKİYE
İtalya
Galler
İsviçre

GRUP B
Danimarka
Finlandiya
Belçika
Rusya

GRUP C

Avusturya
Kuzey Makedonya
Hollanda
Ukrayna

GRUP D

İngiltere
Hırvatistan
İskoçya
Çek Cumhuriyeti

GRUP E

Polonya
Slovakya
İspanya
İsveç

GRUP F

Macaristan
Portekiz
Fransa
Almanya

Türkiye'nin fikstürü
11 Haziran 22:00
Türkiye-İtalya

16 Haziran 19:00
Türkiye-Galler

20 Haziran 19:00
Türkiye-İsviçre

Grubumuz bence o kadar kolay değil. Gruptan rahat çıkarız gibi bir algı var ama ters tepebilir. Temkinli olmak lazım. Havada yarı finaller, çeyrek finaller uçuşuyor ama önce sırayla gidip gruptan çıkmayı garantilemek lazım.

Bizim Grubun 1. si C grubunun 2. si ile karşılaşacak. Grup 2. si ise B grubunun 2. si ile karşılaşacak. En iyi üçüncülerden olursak da B/E/F gruplarının 1. leri ile maç yapma ihtimali var.

Galler: Dünya kupası elemelerinde Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 yendiler. Belçika'ya 3-1 yenildiler. Hazırlık maçında Meksika'yı 1-0 yendiler. 3'lü defans oynuyorlar. Kadrosu genellikle İngiltere'nin bir alt ligindeki as oyunculardan ve Premier Ligteki yedek oyunculardan oluşuyor. Küçümsememek gerekiyor. İlk 11 şansı bulamayan oyuncuları büyük takımlarda oynayan yedek oyuncular genelde ve çoğu genç yetenek sayılabilir.

İsviçre: Dünya kupası elemelerinde Bulgaristan'ı 3-1, Litvanya'yı 1-0 yendiler. Hazırlık Maçında Finlandiya'yı 3:2 yendiler. Kadrolarının büyük kısmını Bundesliga'nın kalburüstü takımlarının as oyuncuları oluşturuyor. 3'lü defans oynuyorlar.

İtalya'ya değinmiyorum herkes az çok biliyor. Kupanın favorilerinden.

Anketi güncel tutmayı planlıyorum. Şimdilik Türkiye-İtalya maçını soralım. Turnuvanın gidişatına göre, olaylara göre değiştiririz.

Gruplardan kimler çıkar, maçlar ne olur, ilk 11'ler vs ne varsa tartışabilirsiniz. :D
 
İtalya bence kupa favorisi degildir, yari final gorurse opsun basina koysun. Final; ing, fra, belc uclusunden herhangi ikisiyle olur dusuncesindeyim. Almanyadan pek umudum yok. Gonul Turkiye'den yana tabi

Edit: benim kupon yatti, italya kupayi alabilir cok iyi oynuyor. İnG-ita final diyorum simdi de
 
Son düzenleme:
İtalya'ya karşı her zaman sempati duymuşumdur. Kalecilik yaptığım zamanlar en sevdiğim futbolcu olan Buffon, milli takımda oynuyordu. Sanırım bu yüzden hep sevdim İtalya'yı. Türkiye'nin kazanmasını isterim ama İtalya'nın kazanacağını düşünüyorum.
 
Bu 2 takım da son dönemlerde güç kaybetmiş olsa da Dünya Kupası'nda Arjantin, Avrupa Şampiyonası'nda İtalya. Şartlar ne olursa olsun destekleyeceğim takımlar bunlar ama bu kupayı İngiltere kazanır gibime geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık