Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] 2007 Yılının En İyi Animeleri

2007 En iyileri (3lü oy)

  • Lovely★Complex

    Kullanılan: 9 33.3%
  • Darker than Black

    Kullanılan: 11 40.7%
  • Claymore

    Kullanılan: 12 44.4%
  • Devil May Cry

    Kullanılan: 3 11.1%
  • Clannad

    Kullanılan: 3 11.1%
  • School Days

    Kullanılan: 4 14.8%
  • Tengen Toppa Gurren Lagann

    Kullanılan: 8 29.6%
  • Kaze no Stigma

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Afro Samurai

    Kullanılan: 12 44.4%
  • Nodame Cantabile

    Kullanılan: 3 11.1%

  • Kullanılan toplam oy
    27
2016 yılının konusu için tıklayın
2015 yılının konusu için tıklayın
2014 yılının konusu için tıklayın
2013 yılının konusu için tıklayın
2012 yılının konusu için tıklayın
2011 yılının konusu için tıklayın
2010 yılının konusu için tıklayın
2009 yılının konusu için tıklayın
2008 yılının konusu için tıklayın


OY KULLANMADIĞINIZ SENELERDE OY KULLANABİLİRSENİZ İYİ OLUR ARKADAŞLAR

2007 Yılının animeleri içinden türkiye izleyicilerinin seçtiği en iyi 10 animeyi oy sayısına göre paylaşacağım sonra bide biz aramızda oylayalım bakalım genel izleyicilerden ne kadar farklıyız

naruto shippuden yok. ilk serinin olduğu sene eklenecek


Lovely★Complex




Koizumi, 1.70 cm boyunda, hemcinslerine göre uzun boylu bir kızdır. Ootani ise Koizumi'den yaklaşık 10 cm daha kısa bir erkektir. Bu ikili lise başladığından beri birbiriyle sürekli ağız dalaşına girmekte ve çoğunlukla da bu kavgaları etraftakileri eğlendirmektedir. Zaten kısa bir süre sonra da sınıf öğretmenleri Koizumi ve Ootani'yi "All Hanshin-Kyōjin" olarak çağırmaya başlar.

Bu sırada okula yeni gelen Suzuki adındaki genç çocuk, Koizumi'nin hayallerini süslemeye başlar. Bu durumu hemen fark eden Ootani, Koizumi'ye işbirliği teklif eder. Ootani'nin Suzuki ve Koizumi'yi bir araya getirmesinin karşılığında Koizumi de en yakın iki arkadaşından biri olan Chiharu'yu Oatani'ye ayarlayacaktır. Planlarını yapan Koizumi ve Ootani, diğerleriyle birlikte havuza giderler. Eğlenceli bir günün ardından Koizumi ve Ootani acı gerçeği öğrenir. Chiharu, kendi boylarında olan Ootani'yi tam bir erkek gibi görmezken Suzuki de Koizumi için aynı şeyleri hissetmektedir.

Koizumi ve Ootani, boy komplekslerine ve sürekli kavga etmelerine rağmen bir şekilde kişiliklerinin birbirine uygun olduğunu yavaş yavaş fark etmeye başlayacaktır.

Darker than Black



10 yıl önce Tokyo’da, Hell's Gate (Cehennem Geçidi) denilen ve analiz edilemeyen tuhaf bir alan belirir. Aynı anda, paranormal güçlere sahip psişik insanlar ortaya çıkar. En güçlü psişik ajanlardan biri olan Hei, gözleri görmeyen ortağı Yin’le birlikte Hell’s Gate’in sırrını çözmeye çalışan onlarca kişiden sadece ikisidir.


Claymore



İnsanları avlayan ve onların arasında kılık değiştirerek yaşayan Yoma adlı canavarların olduğu bir dünyada, insanlığın tek umudu Claymorelar olarak bilinen yeni bir savaşçı türüdür. Claymorelar; gümüş rengi gözleri olan ve gizemli bir organizasyon tarafından bu yaratıkları yok etmek için yarı-canavara dönüştürülmüş kızlardır. Ama bu doğaüstü güçlerini bir Claymore ne kadar kullanırsa, insan yanını sonsuza kadar kaybetmeye de o kadar yaklaşır…

Devil May Cry



Capcom'un popüler PlayStation II oyunu olan Devil May Cry'dan uyarlanan anime; bir iblis avcısı olan Dante'nin, maceralarını anlatır. Şeytan bir babadan (Sparda) ve insan bir anneden (Eva) doğan Dante, kendi bürosu olan "Devil May Cry"da, Morisson'un kendisine getirdiği işlerle hayatını sürdürmektedir. İlk bölümde Patty adındaki büyük bir mirasın varisi olan küçük bir kız çocuğunu korumakla görevlendirilir.

Anime'de, Trish ve Lady gibi bazı oyundan karakterlerde görünmektedir.

Clannad



Küçük yaşta annesini kaybeden Tomoya, babası ile yaşamaktadır.
Ancak babası, eşinin ölümünün üzerine kendisini alkol ve kumara vermiştir.
Tomoya ve babasının halihazırda kötü olan ilişkileri, Tomoya ve babasının bir kavgaları esnasında babasının, Tomoya'nın kolunu yaralamasıyla daha da kötüleşir ve birbirlerinden tamamen uzaklaşırlar.
Kolundaki kesik yüzünden basketbol klübünden de ayrılmak zorunda kalan Tomoya, okuldan ve arkadaşlarından da uzaklaşır. Lise son sınıfda okuyan Tomoya Okazaki, sınıf arkadaşları tarafından artık bir serseri olarak görülmektedir.
Ancak Youhei Sunohara dışında arkadaşı olmayan Tomoya'nın hayatı, okulda hiç bir arkadaşı olmayan Nagisa Furukawa ile tanışması ile tamamen değişir.
İlk başta Nagisa ile çok ilgilenmiyor görünse de, bir süre kendisini onunla birlikte bulur ve yavaş yavaş kalbini açmaya ve başka arkadaşlar da bulmaya başlar.

School Days



Makoto Ito, her gün okuldan evine trenle gitmektedir. Ancak ikinci dönemin başlangıcında, kendisiyle aynı trene binen bir kıza aşık olur. Kotonoha Katsura isimli bu kız ise ne yazık ki, Makoto’nun varlığından habersizdir. İkili, aynı okulda okumalarına rağmen, aynı sınıfta değillerdir. Makoto, Katsura’nın gözüne girebilmek için onun yakın bir kız arkadaşından yardım ister: Sekai Saionji. Sekai ise aslında Makoto’ya aşık olmasına rağmen yardım etmeyi kabul eder. Böylece üç genç kendilerini, yaşamlarını değiştirecek bir aşk üçgenin ortasında bulurlar.

Tengen Toppa Gurren Lagann



Gelecekte insanlar, yeraltına kurdukları köylerde yaşamaktadırlar. Yeryüzünden kendilerini izole eden bu insanlar, sık sık gerçekleşen depremler yüzünden sürekli daha derine inmişlerdir.

Yeraltındaki köylerden biri olan Jeeha'da yaşayan ve ailesini yıllar önce bir depremde kaybeden Simon, köydeki en iyi kazıyıcılardan biridir. Simon, birgün kazısı esnasında garip bir alet bulur, bunun üzerine "Gurren Brigade"in lideri olan Kamina, Simon'u çetesinin bir üyesi yapar. Kamina, yaşadığı deliğin üstünde bir hayat olduğunu düşünmekte ve bu delikten kaçmayı düşlemektedir. Ancak Simon ve Kamina'nın kaçma teşebbüsleri hep başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

Yine başarısızlıkla sonuçlanan bir kaçma teşebbüsünün ardından Kamina hapse, Simon ise kazma işine gönderilir. Ancak bu kazıyı diğerlerinden farklı yapan Simon'un keşfidir. Ancak bu sırada gerçekleşen depremle, yeryüzünden Simon'un köyüne bir robot ve genç bir kız düşer. Yoko adındaki bu kıza robotla dövüşünde Kamina yardım eder ancak pek etkili olamazlar. Simon, Yoko ve Kamina'yı bulduğu şeye götürür. Bu, vücudunda yüz olan küçük bir robottur. Simon'un Lagaan adını verdiği bu robotun yardımı sayesinde yeryüzüne çıkan kahramanlarımızı daha fazla dev robot, macera ve bilinmeyen bir dünya beklemektedir

Kaze no Stigma




4 yıl önce Kazuma Kannagi, Enraiha (Kannagi Ailesi'nde nesilden nesile geçen bir kılıç)’nın varisi olma hakkını alabilmek için yapılan dövüşte kuzeni Ayona Kannagi tarafından yenilgiye uğratıldı. Yenilmesi ve En-Jutsu, Ateş Sanatları(Kannagi Ailesi’nin uzmanlık alanı) yeteneği olmaması aileden atılmasıyla sonuçlandı. Şimdi, Kazuma yetenekli bir Fū-Jutsu, Rüzgâr Sanatları ustası Kazuma Yamagi olarak geri dönüyor.

Afro Samurai



Alternatif bir gerçeklikte Japonya halen feodal bir yapıyla yönetilmektedir. Aşırı gelişmiş bilim ve tekniğe rağmen sosyal hayat tarihin bu döneminde takılı kalmıştır. Samuraylar, ninjalar ve rahipler; robotlar, cyborglar ve nice uygunsuz yaratımla birlikte Japon topraklarını kana bulamaktadır.

Bu tuhaf ve kırılmış gerçeklikte, Afro adında küçük bir çocuk babasının bir düelloda vahşi bir şekilde katledilmesine şahit olur. Efsaneye göre babasının taşıdığı "1 Numara"lı kafa bandı insanlara tanrısal özellikler bahşetmektedir. Ancak, "1 Numara" ile dövüşme hakkı, hiyerarşik olarak, yalnızca "2 Numara"lı kafa bandının sahibine aittir. Afro babasının ölümü ile yeni "1 Numara"nın doğumuna tanıklık eder.

Bu andan itibaren yalnızca intikam için yaşayan Afro, kan, vahşet ve yıkım dolu bir yaşamın ardından "2 Numara"lı kafa bandını ele geçirir. Ancak, her kafa bandı sahibine büyük bir lanet yüklemektedir; zira, "1 Numara"ya ulaşabilmenin yolu "2 Numara"yı öldürmekten geçmektedir. Afro, "1 Numara"ya giden yolunda kendi kafa bandına sahip olmak isteyen sayısız rakip ile mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Afro'yu geride bıraktığı vahşetin de ötesinde bir yıkım beklemektedir

Nodame Cantabile



Tomoko Ninomiya'nın, 2004 yılında, en iyi shōjo manga dalında ödül alan "Nodame Cantabile" adlı mangasından uyarlamadır.

22 yaşındaki Shinichi Chiaki, ünlü bir piyanistin oğludur. Çok iyi piyano ve keman çalan Chiaki, müzik akademisinin en başarılı öğrencilerinden biridir. Küçükken Sebastiano Viera'nın yönettiği bir operayı izlemiş ve o günden beri ünlü bir orkestra şefi olmayı hayal etmiştir. Bunun için yurtdışında eğitim almak istemektedir. Ancak Chiaki, küçükken yaşadığı talihsiz bir olaydan dolayı uçaklardan çok korkmaktadır. Japonya’da hapis kalan Chiaki’nin arkadaşları amaçlarına ulaşırken o izlemek zorunda kalır. Hocası, Profesör Eto, Chiaki’ye başka bir hoca bulmasını söyler. Kız arkadaşı Saiko, kaybedenlerden nefret ettiğini söyleyerek onu terk eder.

Şansızlıklar birbirini takip eder. Tam rüyalarından vazgeçmeyi düşünürken 21 yaşındaki Noda Megumi ya da insanların ona taktığı adıyla Nodame ile tanışır. Daha doğrusu Nodame, Chiaki’yi apartman dairesinin önünde sarhoş olup sızmış bir şekilde bulur. Doğru dürüst nota okumasını bile beceremeyen Nodame, kendi nağmeleriyle piyano çaldığında rakipsizdir. Başına buyruk davranışları, çocuksu tavırları ve hayatı ciddiye almamasından dolayı Chiaki sık sık Nodame’yi eleştirse de Nodame, Chiaki’ye unuttuğu bir şeyi öğretir; müzikten zevk almayı
 
School Days tabiki :confused:. Bir tanede dmc ye atayım Claymoreyi izlemiştim baya iyidi ama sanırım yarım kalıyordu anime finalinde
 
Claymore mangası çok sağlam şimdi ama DMC ise oyundan kazanıyor. Bunlar direkt anime olarak bakamıyorum. Clanned, Darker ve School arasından ne desem bilemedim. Afro sanki bir adım önde ama...


O kadar psikopat kızı iyi yapmışlar aslında düşününce.:d
Orada birde Yuno olsaydı tadından yenmezdi.:oleyo:

Dmc vasat ama açılışı baya iyiydi hala aklımda.Claymore ve Darker favorim.İkisinin de atmosferi bambaşka.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık