Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk cümleni açıklaman lazım. WB'nin en güçlü kalamam sözünden bahsediyorsan zaten öncesinde en güçlü olduğu tescillenmiş olur. Ayrıca nasıl bir vivre card var ki bu argüman çürüyor?
Garp Roger'a rakiptir. Zirvelerdendir. Bunları inkar eden yok ki. yazdığın maddelerde geçen bilgilere itiraz etmiyorum. Bundan çıkacak sonuca itiraz ediyorum ama. Bu maddeler Roger'la aynı güçte olduğunu göstermez. Hele ilk alıntıladığım arkadaş Garp'ı bir tık üste bile koyuyor hiç ortada sebep yokken.

Benim mantığım şu. Roger KK ve ilk etapta en güçlü olarak varsayılmalı (sonradan dahil edilen IMU vs saymazsak). Seriye o ilk nefesi veren karakter. Sonra Oda açık bir şekilde başka bir karakterle denklik gösterir, o zaman deriz ki denktir. Bunu WB için yaptı. Roger ve WB'yi iki kral diye çizdi. Çarpışmalarını da denk güçte çizdi. Kolayca Roger'ın bir tık üstün olduğunu belirtebilirdi ama yapmamayı seçti. Roger ölünce en güçlü ünvanı WB'de kaldı. Tüm bu argümanları çürütemezsin yazdığın maddelerle. Bunlar çok daha somut bilgiler.
Google a wb vivre card yazıosun ilk çıkan wb yazısına tıklıyosun öeviriyosun ve ünvanın yıkım gücğne itafen verildiğini anlıyosun.

Rogerı garptan üste koyman içinde bi sebep yok ? Arkadaşın garpı üstte görmesi niye sorun olsun?

Kk=en güçlü diye bi durum yok odenin varsa rogerı çıkar rayleıgh kaptan olsun kk olurdu.

En güçlü ünvanı 1v1 de herkesi yener diye yorumlanamaz onu geçtim vivre carda bakıp yıkım gücüne itafen verildiğini belirttim zaten yaşlı wb ye bile strongestman denior ama featlere bakınca batıyor ifadenin çürümesi ordan belli.

1 panel çarpışmaları eşitlik vermez ve ordaki roger hasta harald~roxda alalım o zmn tek çarpışmadan rogerı direk üstün çizmedi diye wb=roger hiçbişekilde olmuyor öyle bi mantık yok

Seri içinde en güçlü diye anılan roger varkende en güçlü diye anılan wb çoğu ifadede rogera denk geçti garp gibi bu üçlüyü eıchıro oda denk lanse etti aralarında ciddi bi dövüş yaptıklarını bize çizerek göstermedi bile.

Roger ilk etapta herkes tarafından en güçlü sayılıyordu ancak mangaka bunun öyle olmadığını kademe kademe anlattı ve işledi. Roger'ın WB'yle yenişemediğini, Linlin'den pone çaldığını/onunla yüzleşmediğini, Garpla yenişemediğini, Shiki ile savaşmadığını, yendiği tek karakter olarak şuana kadar Squardonun olduğunu, Roger hayattayken en güçlü ünvanının WB'de olduğunu, Garp'ın ağzından Roger'ın bala KK olduğunu, Buggynin ağzından KK olmak için kimseyi yenmeye gerek olmadığını E. odanın kendisi çizdi, işledi. Haliyle ilk bölümü okuyunca gelen Roger'ın en güçlü olduğu intibası yok artık.

Vivrecart bilgisine göre Roger ölünce en güçlü ünvanı WB'ye geçmiyor, WB, Roger sağken en güçlü ünvanına sahip oluyor. Şahsi düşüncem güç skalasında herkesi kendi döneminde değerlendirmek gerek, daha önce çok kere yazdım, yine yazayım

800 yıl önce JB > All
... yıl önce Ryuuma > All
40 yıl önce Xebec > All
20 yıl önce WB > All
Günümüzde Kaido > All

Roger Tanrı Vadisinde 1 vs 1'de Xebec'i indirdiyse o zaman o dönemin en güçlüsü denir, ancak böyle bir şey yoksa Roger hiçbir dönemde en güçlü olamamış olur.

Kendi gücü + Gura Gura denmiş, ki bu da normal bir durum. Luffy derken Nika'lı Nikasız diye ayırmıyorsak WB için de bu ayrıma gidilmemesi gerekir.

Prime hallerine bakarsak bence Kaido > WB ancak dönemine göre değerlendirirsek ikisi de döneminin zirvesinde olan karakterler.

Diğer yandan kim kimi yenerek ünvan alıyor ki, Roger kimi yenmiş de KK olmuş, OP serisinde şu mantık var, birine bir ünvan verelim, başkaları onu yenerse veya geçerse ünvan onun olabilir

Misal Ace, En Güçlü diye WB'yi arıyordu, ID6 da bir sürü mahkum WB'yi indirmek istiyorlardı, aynı şey Mihawk için de geçerli, Mihawk En Güçlü, onu yenersen sen en güçlü olursun, ancak böyle ünvanlı birini şuana kadar yenebilen yok. Roger için de aynı durum, sen OPu bulursan sen de KK olursun. OPtaki ünvanın mantığı şuan için bu ancak ünvanın geçerli olmadığını göstermiyor. En Güçlü dendiyse, bitti, o dönemde başka kimse onu yenemez.
Kendi gücü diye belirtilmemiş orada. Vivre card'ta dünyayı yıkabilecek güce ve yeteneği sahip demiş. Bu direk Gura Gura tanımı. Roger için seride herkesi aştığı söylendi. En son Rocks'ı dağıtmış işte. Chinjao açıklarken Amiral ve Yonkou'ları aşıp Roger'ı aşabileceğini mi düşünüyorsun diyor. Adamın herkeste bıraktığı intiba bu.

OP'u bularak KK olmak Roger'dan sonra ortaya çıkan bir şey. Daha öncesinde böyle bir ünvan yoktu. Roger yaşadığı maceralar ve yaptıklarıyla böyle bahsedilir olmuş.

Son düzenleme:
Xebec daha ne yapsın. amiral öldürmüş, imunun saklı bahçesinde oturmuş, adamı durdurmak için korsanlar denizciler şovalyeler birlik olmuş. roger a denk hatta bazılarına göre daha güçlü olduğu düşünülen wb yi astı yapmış. şuanlık hakkaten serinin ziresi. rogerın sorun yaşamayalım diye poneglyfli çalıp savaşmaktan kaçındığı BM yide astı yapmıştı.

Bu bölümler zoroya kötü yazar.Sen mihawk yenme hedefe koyarsın ama Xebec gibi bir usta çıkar.Mihawk ve Shank en iyi kılıç ustaları dedik ama Xebec ve Roger farklı bir seviye abi.Ne kadar iyi kılıç kullanırsan kullan olay yine hakiye geliyor.En hayvani kılıç ustaları Xebec Roger Harild gibi.Shanks ve Mihawk geride kaldılar

Bu İmu harbiden küçük,minik bi kız çıkacak.Şöyle bö desen anne diye ağlıcak veledin her şeyin arkasındaki kişi çıkması tilt edicek.Aynı Coby gibi bir sümsükten Mike Tyson çıkarmaya çalışmaları gibi.

Umarım yanılırım.Çok şeytani bir şey çıkması lazım İmu'nun.

Valla op evreninde dram işini çok beğeniyorum. Zoro’nun kuina’ya verdiği söz, naminin köyünü kurtarmak için çabalaması, usopp yalan söyleyerek annesini mutlu etmesi, sanji ailesi yüzünden aforoz edilmesi, chopper baba dediği adamı kaybetmesi, luffy de abisi olarak gördüğü adamı kaybetmesi, franky de mesela baba figürünü kaybediyor. Robin, momo, oden, doffy gibi bu sayıyı arttırdıkça arttırırız.

Fakat bu listeseye ne olursa olsun. Karasakalı koyamıyorum. Şimdi babası çıktı onu da koyamıyorum. Bu karakterlerin niye var olduğunu çözmek istiyorum ama oda yok abi.

Xebec için dünyayı hükmetmek diyoruz da abi bu adam mesela imu gördüğünde niye ona saldırmadı? Amirali öldürüp 5 kralı rehin alabilen birisi, bu zamana kadar niye beklemiş mesela ?

Hadi diyelim korsan oldu.God valley de ne işin var? OP bulmak için bir gayretin yoksa maksatın sadece yağmalamak mı vardı?

Kusura bakmayın ama ben bu bölümle alakalı xebec’i çok tutamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık