Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro kendini kid ve lawdan daha çok kanıtlamış bir karakter zira ana karakterimiz meyvesi sayesinde yediği fiziksel veya başka türlü hasarları arsorbe edebiliyor. -> Lastik meyvesi.

Kuma Baygın olan Lastik meyveli ana karakterimizin aldığı hasarı,stresi,bitkinliği zoroya veriyor.

Sonuç= Luffy'den Meyvesiz daha dayanıklı zoro.

İşte bunun altını doldurduğu için sesimi zoroya çıkaramıyorum. Çünkü kid'den lawdan ve neredeyse luffyden daha dayanıklı biri olduğunu düşündürdü oda bize. ( Serinin ilk bölümlerinde de luffyden irade olarak daha güçlü olduğu yemek konusunda bile aç kalabileceğini kısacası luffyden daha iradeli olduğunu dile getirmişti.)

Yazar ilaçla adamı ayakta tutmuş bu mantığı öne sürmüş. Gayet normal iki yonkou slashını zoronun bloklaklayip hasar alması. Hasar almama durumu beni rahatsız ederdi. Sadece bunu kemik kırılması olayıyla göstermesini saçma buldum zira Elephant yiyen adamın kemikleri kırılıp ezilmiyorken, slash yiyen adamın kemikleri kırılabiliyor. Zaten bunları yazmıştım. Diğerleri ne diyor ben bilmem. Ben bunları yazdım.Bunlarda bir sorun görmüyorum,altı doldurulmuş şeyler çünkü.
Yine bahaneler. 1 değil 2 Yonkou diye ballandıra ballandıra anlatıyonuz. Atağı serinin en güçlü atağı yapıyonuz. Üstüne üstlük Zoro 1 saniyeliğine durdurmuş gibi değil de tam durdurmuş gibi düşünüyonuz. Kaido'ya vurduğu sıra ölmesine ramak kaldıydı diyonuz ama ona rağmen verdiği hasarı çok abartıyonuz.

En iyisi de bunları normal görüyonuz ama Law ve Kid uyanış açıp hasar verdi diye böyle yorumlar yapıyonuz. Denilecek bir şey yok.
 
31. bölüme sağlam bir olay yakışır zaten

Ya birader kusura bakmayın da siz seriyi okumuyosunuz. Sizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz karakterler var, siz sadece bunları okuyosunuz. Sevdiğinizi övmek sevmediğinizi yermek, işte sizin amacınız bu, seriyi okumak değil. Eskiden böyle değildi, bu zihniyet henüz türememişti. Eskiden gene acıdan yerde kıvranan Zoro kuma'nın saldırısına kafa atıp "hiçbir şey olmadı" dediğinde "işte buı plot" demezdi kimse. Senin bakış açına göre o sahnenin karakterin dayanıklılığıyla alakalı olmaması lazım ama öyle. Senin dediğin olayın olması için bir karaktere hiç alakası olmayan bir olay yaşatılması lazım. Meselaa Usopp gidip o yonko saldırısını tanklasa ona plot diyebilirsin çünkü Usopp karakterinin tasarımında böyle ögeler yok. Ama gelipte Zoro için bunu diyemezsin çünkü Zoro karakterinin tasarımı 1030 bölümdür böyle. Seriye girerken haftalarca çarmağa gerilmiş ama hala taş gibi ayakta olarak sunulan bir karakter taaaaaaa serinin en başında. Şimdi gelip bu adama "DAYANIKLILIKLA ALAKALI BİR OLAYDA" plot aldı dayanıklı değil felan diyorsunuz ya, kusura bakma da acayip boş yapıyorsunuz.
Tamam reis boş yapıyorsak alıntılama bitsin gitsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık