Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Kid uses a new technique on Big Mom, and it bleed her.
- Raizo vs. Fukurokuju continues. Fukurokuju is upper hand, but Raizo using a scroll jutsu and defeat him.
_ This fight also contains new informations about Wano.


Nepalli arkadaş değil bunu veren. Geçen haftaki eleman. Queen ve Sanji kısımlarını ucundan tutturmuştu, kaynağı olduğunu söylüyor, ama çok emin değilim.
 
Bigmom'u neden buraya soktu diye düşünüyorum. Bigmom burda inse ve bunun sonucu olarak elbafla bizim tayfanın bir bağlantısına sebep olsa anlarım . Inmese ne olacak . Kaido düşünce gelen denizciler için desem o durumda bizimkilere neden yardım etsin. Bu kadın ne işe yariyor , neden burda , amacı ne . Çok daha büyük bir olayın başlamasına sebep olacak ama ne oda beni mal etti arkadaşlar.
 
yapılan vs eşleştirmelerine bakınca Big Mom Korsanlarının bir türlü gelemeyen üyeleriyle dövüşecek,dövüşmeye dermanı olacak kimse yok.Onlar muhtemelen bir sebepten dolayı Big Mom ve Perespero’yu adadan kaçırıp geri dönecekler.Big Mom’un adada ki varlığının sebebi Luffy Kaido yu teke tekte alırken Kid ve Law ın boş durmasını ve şereflerine leke gelmesini engellemek olsa gerek.Kid’in de Luffy ye katılması gerekiyordu ve Wano ile beraber bu sağlandı.Kaido indikten sonra muhtemelen Big Mom korsanları analarını da alıp gidecekler.Big Mom kaçmış gibi görünmesin diye de sağlam bir sebep ortaya atacak Oda.Karasakal Korsanlarının kendi bölgesine saldırması gibi.Bundan sonra ki Arc ın Devler adası olduğu kesin ama Big Mom ve Kaido burada saf dışı kaldıktan sonra orada ki rakip kim olur derseniz bence Karasakal Korsanları olacak.Karasakal Korsanları Big Mom ın bölgesini de alıp Katakuri ve Big Mom’ı devirecek sonrasında Shanks’ın karşısına çıkacak ve o zaman Luffy de bu savaşa katılacak diye düşünüyorum.
 
1000. bölümde Luffy bigmom ve Kaidouya birden atar yapmıştı.Ben sizi geçecek adamım vs diye...
Düşününce Luffy Kaidounun işini bitirip Bigmomun yanına gelene kadar Bigmom düşmez...
O kadar eleştiriyoruz Odayı ama hala neyin ne olacağı belli değil
Hala heyecan içinde bekliyoruz :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık