Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King ve Queen çok güçlü karakterler ama Katakuri Kenbonshoku'da zirve yani kolay kolay hasar alacak biri değil. Kolay yener dememdeki sebep bu. Ayrıca Katakuri vs Luffy mücadelesini tekrardan izlemeni tavsiye ederim.
Kata vs. luffy özetle nasıl ıkına ıkına luffy'ye power aldırıp yine nasıl alakasız biçimde luff'nin aksi bilindiği halde kata'yı yendiğini görmemiz sağlanan bir vs'cikti :)
 
Bölüm benim için baya iyiydi.Her ne kadar Lucci, Kaku ve stussy nin wanoya gemilerle geldiğini zannedip sevinsemde gemide değiller gibi gözüküyor. :(


Dressrosada Luffy gil gittikten hemen sonra gelmişlerdi.Gelme sebepleri de tabiki yeraltı silah tüccarı doffy nin silahlarına çökmekti.Devrimcilerin silahları almasına baya üzüldüler.

Yine bizimkiler wanoya geldiğinde öğrendik ki Wanonun dünya hükümetine bağlı bir krallık olmadığı için Denizcilerin özelikle sakazukinin wanonun umrunda olmadığını aynı anada iki Yonkou bir araya gelmesi durumunda bile ilgilenmediğini gördük.

Ama arka planda gizlice CPO in Wanoda Yonkou ile iş yaptığını orochi ile aralarında geçen silah ticareti anlaşmalarından anlamış olduk.Drake bile CPO in burada ne yaptığını çözemedi.İsler sonunda baya karısicak gibi.

Tahminimce Lucci ile konuşan Maskeli kişiler tavırlarına ve konuşmalarina bakılirsa luccinin asti gibi.Her ne kadar rousiki tekniklerini varsayalım bilselerde pek bişey yapabileceklerini sanmıyorum.Arkadan gelen gemilerde hükümetin Dressrosada silahları kaptirdik bari bu sefer Silahlarin üretim merkezini kaptırmayalim diye wanoya çökmeye gelen gemiler.Ama içlerinde bir Amiral olmadıktan sonra bir işe yaramayacaklardir.

Gerçi çoğunun Kaidonun kaybetme ihtimali akıllarına yatmasada şansımızı deneyelim modundalar.Ama adaya nasıl giricekler ki içerden birilerinin bir şekilde gemilerin gizli yerden geçirmeleri lazım.Birde balık sayesinde ama bunu deneyeceklerini sanmıyorum.


Gelelim Sanjiye...

Sanjinin almasi gereken güçlerini ben şahsen Tumkek arkinda almasını isterdim.Ailesini bir şekilde kabullenip Genleri ve baskın kostümlerinin güçlerini orada kullanıp Luffyi adadan kurtarmak çok havalı olurdu.O arkın Baş aktörü nede olsa Sanji idi.Kimsede burda bu nasıl power up demezdi.Ama ne diyelim hikâyeyi biz yazmıyoruz.


Katakuri kadar olmasa da Jack hariç King ve Queen gayet iyiler.Dusman ne kadar iyi olursa bizimkilerin alacağı guçde fazlalaşıyor.Zoro ve King dövüş muhtemelen Kral hakilerin isin içine girdiği bir savaş olacak.Kiliclar kararmaya basliyacaktir. King in maskesi biraz daha yırtılırsa maskeyi çıkaracak gibi duruyor.Yuzunu kapama sebebi ne acaba.Yoksa Kutsal malların köle damgası falan cikmasin.Nede olsa Marajioesde eskiden bunlar yaşarmış.


Queen e gelirsek eğlenceli bir karakter bana göre.Gucude ve dayanıklılığı çok iyi.Ama sanjinin yetmeyeceğini ve olası bir güç yaşayacağını tahmin ediyorduk.Ama Kılıcı kiricak kadar olacağını düşünmüyordum.Bu oldukça çok iyi bir güç artışı.

Gen uyanmasi olmadan önce sanjinin güç seviyesi bir komutan seviyesi değildi ama gayet güçlü durumdaydi.Shabondide Pasifistayi bir vuruşta boyunu kirabilmisti.Simdi bu güç üstüne artı germanin gen uyanışi ve baskın kostümünun gücü eklenecek.Giymem falan diyor ama 931 bölüm de Franky ve usoptan dizaynında değişiklik yapmak istiyecegini söylemişti.Ayni bölümde tayfama yardım için kullanması gerektiğinide bizzat kendisi söyledi.Belki dizaynı değiştirmiştir.Yeni halini görüruz ileriki bölümde.

Son durumda iskelet yapısı sertlik dayanıklilik savunma açısından gayet iyi duruma geldi.Birde saldırı gücü olan ateşli tekmelerini de King in klanına özgü yetenegi oldu bariz artık bence.Germadan judge her çocuğuna farklı bir özellik eklemis.İchijiye elektrikti hatırlarsanız sanjiye Germa krallığı içinde bir yerde (şu insan kapsülü olan yerde) saldırdığında üzerinde baskın kostümü olmamasına rağmen saldırılarında vücudu elektrik üretebiliyordu.Sanjide ateş ? üretebiliyor.
Ateş yeteneginide daha iyi kullanabilse King gibi ateş topları bile atabilir bence.
Artık tekmeleri de daha sert ve yakıcı olacak.Bu da Queen i indirmeye yetecektir.


Niyeyse yamatonun o kadar patlayıcı bertaraf etmek için Wanonun disina atmaya çalışacağıni dışarda da kimlerin beklediğini düşününce (bigmom gemisi ve Hükümetin gemileri) ihtimal dahilinde ?
 
Yerde mi yatacaktı ? Vücudunda kırılmadık kemik kalmamış, hareket ediyorsam sorun yok diyip dövüşmeye gidiyor adam. Şahin gözlerini kullanda İyi oku şu sayıyı artık Mihawk :/
E? Bir iki hamle sonra zaten yerde yatacaktı. Zoro da tüm kemikleri kırık hareket etti? Bir asuralık işi kaldı. Sapa sağlam haliyle queene hasar veremeyen sanji, o haliyle ne yapacaktı?
 
Katakuri'nin neden King ve Queen'i rahat yeneceğini gözlemlemen için. :respect:
Gözlem hakisinde zirve demişsin yine gereksiz iddialı bir laf.Bu seride zirve Kizaru'yu yenebilecek kişi yada kişilerdir. Işıltısıyla kör ediyor malum, bu geleceği görmeye benzemez.

Katakuri diye övüp bitiremediğin adam Luffy'ye 10 vurduysa, Luffy buna yarım bile vurmamıştır. Dayanıklılık 0 yani, Oda bir yerden alıp bir yerden vermiş işte naparsın ? ?

E? Bir iki hamle sonra zaten yerde yatacaktı. Zoro da tüm kemikleri kırık hareket etti? Bir asuralık işi kaldı. Sapa sağlam haliyle queene hasar veremeyen sanji, o haliyle ne yapacaktı?
Yerden kalkamıyor diyordun, şimdi iki hamle sonra yerde yatacakdı diyorsun. ? Önceki mesajlarımda dediğim gibi ''gen uyanışı olmasa'' diye başlayan cümlenin kaale alınacak bir tarafı yok. Gen uyanışı olmasa en ufak lazerden kaçarken dahi sızlanmayacak, rahat rahat dövüşüne bakacak. En kötü durumda suitini giyebilecek.

Suiti giyse Queen'in hiç bir saldırısına yakalanmaz. Boşluk yakalarsa bir Nami'yi görmeye gider enerjisini doldurur,dövüşe öyle devam ederdi ?
 
Kata sırf g4ten 15,16 tane darbe aldı :hhh:Bu 0 dayanıklılık ise,çok dayanıklı dediğin kişileri merak ettim şimdi :D
15-16 ? :hoo: Yuhh çıldırmışsın sen. Dövüşün son dakikalarında bile yumruklar tokuştuğunda g4'lü Luffy yandım anam çağırıyordu. Dayanıklı olan Luffy işte, kendinden güçlü yumrukları yemeye doymadı. Katakuri en fazla 3-5 tane sağlamından g4 yedi gerisi hep yumruk yumruğa. Kendi kendine tek atar bu Katakuri :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık