Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi aralar forumda da dolaşıyordu luffy'e denk ilerde yeni bir karakter olacakmış duyan bilen var mı hatta oda açıklamış bir forum kullanıcısı söyledi ama kaybettim o yazısını
 
Teach'in dayanıklılığı deli derecede zayıf meyvesinden ötürü, acaba son olarak bir zoan yerse bu açığı da kapatmış olmaz mı?
Ve bu zoan Kaido'nun meyvesi olursa bir de... Sizce olabilir mi?

Hibrit formda bir Teach...
Teach'in olayı biraz farklı, başka bir meyve yiyebilir mi belli değil, şöyle ki vücudunda birden fazla kişilik olma ihtimali var yani birden fazla teach ya da insan gibi tam olarak bilmiyorum. Meyve olayında ise hatırlarsan f.b'de hiç uyumadığı söylenmişti. İhtimal dahilinde şöyle olabilir. Vücudunda 3 kişilik var asıl formu ve diğer 2 kişilik. Kendisi yami yami kullanıcısı, diğer kişilği gura gura kullanıcısı kalan diğeride hiç uyumamanın etkisi olan uyuma fonksiyonunu yapan. Biraz absürt olmuş olabilir ama hepsi ihtimal dahilinde. Buradan yola çıkarsak başka meyve yeme ihtimali olmayabilir.

Ayrıca sadece kendi değil tayfasıda birini öldürünce meyveyi çalabiliyordu. Öncesinde ise meyve yiyen kılıç vb. eşyalar da gördük. Bu konu muhtemelen ileride işlenicek ama yılların gizem olan "Vegapunk" ile beraber. Ya da ileride öngörülen bb vs. sinde.
 
Tamam diyelim o zaman, gen uyanışı en başından beri gerçekleşme Sanji garip hissetmeyip dövüşe adam akıllı odaklanabilecek, suit giyebilecek, saldırıya yakalanmayacak. Yakalansa bile sıyrık bile devam edecek.(King'in saldırısını sıyrık almadan atlatmıştı)

Sizin yaptığınız Queen saldırana kadar dezavantaj olan gen uyanışını tamamen reddedip, sonrasında ki avantajını konuşmak. Yani o arkadaş kırk yılın başı doğru birşey söylememiş. :/
Normalde kabul etmezdim de sırf son cümlen için bile kabul edebilirim. Hatalıydım kusura bakma. ?
 
Bi aralar forumda da dolaşıyordu luffy'e denk ilerde yeni bir karakter olacakmış duyan bilen var mı hatta oda açıklamış bir forum kullanıcısı söyledi ama kaybettim o yazısını
lucci şuan en fazla sanji ve yaz zoro'ya rakip olur wano sonunda ya da yamato. Kaydo'yu ne kadar gücü zayıflamış olasada alıcak luffy'ye denk değildir artık lucci.
 
Sen Oda'nın yılmaz savunucusu musun birader ? ? WCI'a laf etmem 2 yıl sonrasında ki en güzel arctı hiç sıkılmadım.O arctada bir sürü saçmalık vardı ama bu konuda Wano'nun yanında geçemez. Senin o uzattı dediğim bölümler az bir bölüm değil. Genel olarak hikayeye pek bir şey kattığı da söylenemez.Neymiş Kyoshiro Denjiro'ymuş ? babababa Hani nerede Denjiro ? Haftalarca parmaklılar arkasından, bize bakan bir çift gözün kim olduğunu tartıştılar. Sonuç ? Kappa işte.Madem bu BM denen Koca karıyı bu kadar madara etmen gerekecekti neden getirdin Wano'ya ? Udon tam bir felaketti, başkent muhabbetleri gereksiz uzundu.Onigashima'da çatıya 10 bölümde çıktılar boş boş koşuşturdular etrafta.

King-Queen mevzusunda gelinen noktaya lafım yok.Bu arc tek başarılı işlediği karakterler Zoro-Sanji oldu zaten. Benim vurguladığım şey bundan sonraki süreci kapsıyor.

King-Queen hem güçlü diyorsun hem Kata'ya rahat yenilirler diyorsun ya, benim film orda kopuyor. Ödülü bir kenara bırakalım. Bunlar yonkou komutanı değil mi ? Luffy Cracer-Dof gibi adamları devirip çıktığı Katakuri karşısında,gözlem hakisini güçlendirip ( Zoro-Sanji'ye denk bir power up ) şaibeli bir galibiyet alıyor. Zoro-Sanji 2 yıl aldıkları eğitim + 1 power upla Luffy'nin Kata karşısında zorlandığının yarısı kadar bile zorlanmıyorlar..

1.3 milyarlık adamları devirip bir Katakuri olamayacak mı şimdi bu adamlar ? Katakuri'yi getirin o zaman, Beckman'ı getirin de gönül rahatlığıyla bizimkiler yonkou komutanı oldu diyelim.

Dediğim gibi farklı yerlerden bakıyoruz olaylara.Sen Oda'nın her çizdiğine kabul olmuşsun şimdiden.Naruto vol 2'ye dönüşse seri eyvallah diyeceksin. O seriyide yıllarca takip ettim, şuan sonunu zerre merak etmiyorum :)
King ve Queen çok güçlü karakterler ama Katakuri Kenbonshoku'da zirve yani kolay kolay hasar alacak biri değil. Kolay yener dememdeki sebep bu. Ayrıca Katakuri vs Luffy mücadelesini tekrardan izlemeni tavsiye ederim.
 
Normalde kabul etmezdim de sırf son cümlen için bile kabul edebilirim. Hatalıydım kusura bakma. ?
Hatalı olan kimse yok ben kızmıyorum kimseye, yanlış anlaşılmasın. Sallarken desteksiz sallamış o kadar. Sende doğru söyledi, diyorsun sonra bir anda yarı yolda bırakıyorsun Mihawk'ı.Bu forum tehlikeli yeni yeni anlıyorum. ?‍♀
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık