Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben istemiyorum hala Kaido'nun düşmesini, Luffy dışında başka birşey olsun istiyorum teke tek de düşürsün istemiyorum açıkcası...

ODA'nın yaptığı en büyük yanlışlar;

  1. Grand Line da Logia bir karakterle karşılaştırmayacaktı.
  2. Crocodile'ı Grand Line mafiası, Doffy'i New World mafiası yaptı fakat Croc'u boşa harcadı, bunları karşılaştırmayacaktı Haki olmadan.
  3. Enel karakterinin karşısına çıkarmayacaktı (başka bir Logia) Enel başka zaman kullanılabilirdi. Karakteri itibarsızlaştırdı.
  4. Skypiea arc'ında en az 1-2 kişinin ölmesi gerekirdi. Kimse ölmedi...
  5. Grand Line zamanı arasında sohbet eden tayfa şuan hiç sohbet etmiyor.
  6. 2Y de kimin ne yaptığını kimse sormaz mı arakdaş
  7. Tayfa aşırı salak gündem takibi sıfır. Arada bir gazete takip eder insan...
Daha vardır elbet ama gözümüze sokulan bariz yanlışları, şurada ki 7 madde bile serinin şuan 490m değil de 600m okunmuş olmasını sağlayabilirdi belkide...
 
King ve Queen'in karşısına rakipler ikişerli çıksaydı bu dediğin olurdu. Mesela King vs Zoro&Denjiro - Queen vs Sanji&Drake olsaydı Canavar Korsanları'nın Yıkımcıları çok güçlüymüş diyebilirdim ama Sanji vs Queen ve Zoro vs King çizdiği anda Kaido'nun Yıkımcılarını aşağı çekti, Sanji ve Zoro ikilisini de Power up'larla yükseltti. Sanji şu anda aldığı güç ile Queen'i alaşağı edecek. İki bölüm sonra Zoro'da güç alır King'e deşer.

Luffy vs Katakuri mücadelesinde Kata'nın rakibi olmamasına rağmen Luffy mücadeleden galip çıktı. Katakuri, Luffy'nin azminden etkilendi mücadeleyi bıraktı gerçek olan buydu, Luffy galip ayrılmadı. Çünkü dövüşün üçte ikisinde Kenbonshoku ile farkını ortaya koyan Katakuri sonrasında Kenbonshoku kullanmayı bırakıyor yumruk yumruğa mücadeleye giriyor. Bir sonraki arc kanatları olan Zoro ve Sanji'nin, Kaido'nun en güçlü adamlarını indirecek olmasını iki şeye yorabilirsin; birincisi ödüller gücü yansıtmıyor, ikincisi de Oda bizimle eğleniyor.

Fakat katılmadığım bir konu var. Wano arcı bana göre en iyi arc. Evet çok gereksiz yere uzattığı yerler var ama zaten Oda'nın en iyi yaptığı şey hikaye anlatıcılığıdır. Wano'da bunu çok iyi yansıttı. Wano'nun bizi yoran tarafı çok fazla karakter olduğu için bir yerden sonra takip zorlaşıyor. Yoksa güç artışlarıyla alakalı bir absürdlük yok. Luffy iki yıllık eğitimi esnasında Rayleigh'den alacağı bütün temel birikimleri aldı. Sadece temel eğitimini almadığını aslında iyi derece haki eğitimi aldığını gördük. Hody Jones'in karşısında seri saldırılarından Kenbonshoku ile sıyrılıyordu. Aynı şekilde Pacifista'nın saldırılarından da hızlı bir şekilde sıyrıldı. Busoshoku'daki gelişimini de meyve gücüne haki basmasıyla gördük. Rayleigh ile olan flashbacklerinde zaten Luffy alacağını almış. Ryou Haki'yi öğrenmesini gözümüzde büyüttük zaten haki akışını üst düzey sağlayan birisi kendisi, hakiside çok üst seviyede yüksek bayağı. Haki bilmeyen biri değil ki Ryou Haki'yi öğrenmesi 10 gün sürdü diye göze batsın. İki yıl içinde gücünü zaten katlamış üzerine de koya koya gidiyor. Dikkat ettiysen zaten Luffy her dövüşünde sınırlarını zorladı ve her rakibinde gücünün seviyesi daha da katlandı. Katakuri'den öğrendiği Kenbonshoku sayesinde artık çok ileri seviyeye çıktı eğer öfkeyle saldırmasa haki akışı bozulmayacağı için çoğu düşmanı rahat bir biçimde yenebilir.

Kaido bu arc yenilecek ama bu kadar kişi yormasaydı Luffy tek başına yenecek olsa yadırgardım. Çünkü karşısında en güçlü Yonkou duruyor. Bu kadar kişiyle dövüştü hasar aldı şimdi Luffy'nin teke tek dövüşmesi bence imkansız değil. Şu haliyle yeneceğini halen düşünmüyorum bir güç artışı daha alacak. Doffy'de meyve uyanışı gördü, Katakuri'de meyve uyanışı gördü Wano'ya geldi. Zoro, Pica'yı keserken flashbackde Mihawk'tan kılıç karartması gerektiğini duydu, Wano'ya geldi Onimaru'dan ve Tenguyama Hitetsu'dan kılıç karartmayla ilgili sözler duydu. Sanji WCİ'de Germa'nın yaptığı deneylere, gen uyanışına, suitlere şahit oldu. Şimdi Canavar Üçlü'nün Wano'da bu güçleri elde edeceğini anladım ben. Zoro kılıç karartacak, Zoro'nun uyanışı da bu. Luffy'de meyve uyanışı yapacak.
Sen Oda'nın yılmaz savunucusu musun birader ? ? WCI'a laf etmem 2 yıl sonrasında ki en güzel arctı hiç sıkılmadım.O arctada bir sürü saçmalık vardı ama bu konuda Wano'nun yanında geçemez. Senin o uzattı dediğim bölümler az bir bölüm değil. Genel olarak hikayeye pek bir şey kattığı da söylenemez.Neymiş Kyoshiro Denjiro'ymuş ? babababa Hani nerede Denjiro ? Haftalarca parmaklılar arkasından, bize bakan bir çift gözün kim olduğunu tartıştılar. Sonuç ? Kappa işte.Madem bu BM denen Koca karıyı bu kadar madara etmen gerekecekti neden getirdin Wano'ya ? Udon tam bir felaketti, başkent muhabbetleri gereksiz uzundu.Onigashima'da çatıya 10 bölümde çıktılar boş boş koşuşturdular etrafta.

King-Queen mevzusunda gelinen noktaya lafım yok.Bu arc tek başarılı işlediği karakterler Zoro-Sanji oldu zaten. Benim vurguladığım şey bundan sonraki süreci kapsıyor.

King-Queen hem güçlü diyorsun hem Kata'ya rahat yenilirler diyorsun ya, benim film orda kopuyor. Ödülü bir kenara bırakalım. Bunlar yonkou komutanı değil mi ? Luffy Cracer-Dof gibi adamları devirip çıktığı Katakuri karşısında,gözlem hakisini güçlendirip ( Zoro-Sanji'ye denk bir power up ) şaibeli bir galibiyet alıyor. Zoro-Sanji 2 yıl aldıkları eğitim + 1 power upla Luffy'nin Kata karşısında zorlandığının yarısı kadar bile zorlanmıyorlar..

1.3 milyarlık adamları devirip bir Katakuri olamayacak mı şimdi bu adamlar ? Katakuri'yi getirin o zaman, Beckman'ı getirin de gönül rahatlığıyla bizimkiler yonkou komutanı oldu diyelim.

Dediğim gibi farklı yerlerden bakıyoruz olaylara.Sen Oda'nın her çizdiğine kabul olmuşsun şimdiden.Naruto vol 2'ye dönüşse seri eyvallah diyeceksin. O seriyide yıllarca takip ettim, şuan sonunu zerre merak etmiyorum :)
 
Teach'in dayanıklılığı deli derecede zayıf meyvesinden ötürü, acaba son olarak bir zoan yerse bu açığı da kapatmış olmaz mı?
Ve bu zoan Kaido'nun meyvesi olursa bir de... Sizce olabilir mi?

Hibrit formda bir Teach...
 
Puhaha. King ve Queen zoro ve sanji ile eşleşti diye seviyeleri aşağı düşmüş :D Yonkou sağ kolu ve sol kolu :D Demiyor ki Zoro ve Sanji aslında çok güçlülermiş demek ki luffy fark atamamış :D Hoş queen 2 dakkada sanjiyi indirdi. Gen uyanmasa yerde yatacaktı öyle. Ama sorsan queenin seviyesini aşağı çekti.
 
Puhaha. King ve Queen zoro ve sanji ile eşleşti diye seviyeleri aşağı düşmüş :D Yonkou sağ kolu ve sol kolu :D Demiyor ki Zoro ve Sanji aslında çok güçlülermiş demek ki luffy fark atamamış :D Hoş queen 2 dakkada sanjiyi indirdi. Gen uyanmasa yerde yatacaktı öyle. Ama sorsan queenin seviyesini aşağı çekti.
Yerde mi yatacaktı ? Vücudunda kırılmadık kemik kalmamış, hareket ediyorsam sorun yok diyip dövüşmeye gidiyor adam. Şahin gözlerini kullanda İyi oku şu sayıyı artık Mihawk :/
 
Yerde mi yatacaktı ? Vücudunda kırılmadık kemik kalmamış, hareket ediyorsam sorun yok diyip dövüşmeye gidiyor adam. Şahin gözlerini kullanda İyi oku şu sayıyı artık Mihawk :/
Arkadaş forum kariyeri boyunca ilk kez doğru bir şey söylemiş. :/ Gen mevzusu olmasa 2 dakika içinde Queen tarafından perti çıkmış olarak geçecekti kayıtlara.
 
Arkadaş forum kariyeri boyunca ilk kez doğru bir şey söylemiş. :/ Gen mevzusu olmasa 2 dakika içinde Queen tarafından perti çıkmış olarak geçecekti kayıtlara.
O olmasa, bu olmasa.. Neden aldığı power upı kullanmadığını yazmıyorsunuz. Ben diyor muyum Zoro, Enma kullanmasa bir halt yapamazdı bu arc diye ? Nami Zeus'u kullanmasa ölüydü mesela. Robin keza öyle.
 
Diyebilirsin ben çok dedim mesela.
Tamam diyelim o zaman, gen uyanışı en başından beri gerçekleşme Sanji garip hissetmeyip dövüşe adam akıllı odaklanabilecek, suit giyebilecek, saldırıya yakalanmayacak. Yakalansa bile sıyrık bile devam edecek.(King'in saldırısını sıyrık almadan atlatmıştı)

Sizin yaptığınız Queen saldırana kadar dezavantaj olan gen uyanışını tamamen reddedip, sonrasında ki avantajını konuşmak. Yani o arkadaş kırk yılın başı doğru birşey söylememiş. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık