Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025: İkiz Ejderhalar

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 171 65.3%
  • Orta

    Kullanılan: 61 23.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spoiler'cı paylaşmış bunu. Yeni bir form görebiliriz ya da birisi power up almış olabilir.
Ya Sanji'dir Ya da Luffy. xd Sanji diyorum çünkü güç sıralamasının tersine doğru gidildiği için Sanji'nin dövüşü sonra Zoro'nun dövüşü ve en son Luffy'nin dövüşü olacak. Luffy diyorum belki Luffy'den önce bir numara görürüz diye.
 
Yok tam kastettiğim o değil. Momo meyve etkinliği tabiri caizse "canavar" boyutunda. Katılıyorum sana.
Anlatmak istediğim şey biraz daha farklı. Şöyle, örneğin Shinobu bir saldırıda bulunacak. Fiziki gücü gereği etkinliği düşük, ancak meyvesi sayesinde zayıf olan saldırıyı olgunlaştırıp etkinliğini arttırabilecek ya da bir başkasının saldırısını. Tıpkı Foxy gibi. Kendisine gelen saldırıları manipüle etmesi gibi. Tabi şuanda meyvenin kullanım şekli açısında Oda'nın bize gösterdiği(bir şeyi olgunlaştırmak için Shinobu'nun o şeye dokunması gerekiyor) kadar bu çok zor. Belki uyanışta olabilir.
Olgunlaştırması mümkün değil. Noro Noro Beam gibi elinden enerji salınımı yapılan bitir teknik olarak gösterilmedi. Sadece dokunması gerektiğini gösterdiler. Yoksa Noro Noro Beam gibi gelen saldırıyı uzak mesafede çürütse çok iyi meyve statüsüne ekleyebiliriz.
 
Ya Momo çıkarsa ?
Benim de aklıma Momo geldi. Momo'nun hibrit formunu görürüz diye düşündüm ama bence bu savaşta Momo'yu hibrit formda görmeyiz çünkü daha insan halini göstermediler ve hibrit formunda karşımıza çıkacak şey normal halinin daha büyük, pullu ve boynuzlu hali bunu görünce zaten normal halinin neye benzediğini tahmin etmek zor olmaz. Tabi savaşta bir ara Momo insan haline geçerse olabilir. Yani demek istediğim insan halini görmeden hibrit formunu görmeyiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık