Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Momonosuke says he feels different himself, it's like his inside filled some mysterious power. Luffy replies he can feel that power, after that he rides Momonosuke and they head to Onigashima together.
- Kid and Law tag team against Big Mom. Law quickly realizes nothing can hurt Big Mom, so their efforts will be useless. Law secretly tells his plan to Kid how to take over Big Mom easily. Kid smirks.
- Raizo uses his ultimate scroll jutsu and catch Fukurokuju. Raizo's scrolls can consume any type of attacks and keep them forever. Raizo kept Kaido's fire power in his scroll and uses it against Fukurokuju and defeats him.
- Kaido defeats Yamato, she is badly beaten but still trying to get up. Kaido decides lock her up again and never release her unless she accept to be Shogun. While he is staring at Yamato, he senses a blow is coming and dodges it.
- Luffy stands front of Kaido, but he is just laughs. Kaido says Luffy's efforts are useless, he is just a one weak person. Luffy says he is not alone, and Momonosuke appears behind him. Kaido gets shocks.

Biri Türkçe'ye çevirsin, Nepalceden çevirmek yeterince uğraştırıyor.
 
- Momonosuke kendini farklı hissettiğini söylüyor, sanki içi gizemli bir güçle dolu. Luffy, bu gücü hissedebildiğini söylüyor, ardından Momonosuke'ye biniyor ve birlikte Onigashima'ya gidiyorlar.
- Kid ve Law takımı Big Mom'a karşı. Law, Big Mom'a hiçbir şeyin zarar veremeyeceğini çabucak anlar, bu yüzden çabaları işe yaramaz. Law gizlice planını Kid'e Big Mom'ı nasıl kolayca ele geçireceğini söyler. Çocuk sırıtıyor.
- Raizo, nihai kaydırma jutsusunu kullanır ve Fukurokuju'yu yakalar. Raizo'nun parşömenleri her türlü saldırıyı tüketebilir ve onları sonsuza kadar saklayabilir. Raizo, Kaido'nun ateş gücünü parşömende tutar ve Fukurokuju'ya karşı kullanır ve onu yener.
- Kaido, Yamato'yu yener, yamato fena halde dövülür ama yine de kalkmaya çalışır. Kaido, onu tekrar hapse atmaya ve Shogun olmayı kabul etmedikçe asla serbest bırakmayacağını söyler. Yamato'ya bakarken bir darbenin geldiğini hisseder ve ondan kaçar.
- Luffy Kaido'nun önünde duruyor ama kaido sadece gülüyor. Kaido, Luffy'nin çabalarının faydasız olduğunu, onun sadece zayıf bir insan olduğunu söylüyor. Luffy yalnız olmadığını söyler ve arkasında Momonosuke belirir. Kaido şok geçirir.
Google Translate çevirisini ben de koymayı bilirdim, düzgün bir çeviriden bahsetmiştim.
 
Momo'nun tek işlevi çatıya çıkmak olmayacaktır ancak dövüşün 2v1 olacağını sanmam. Belki Yamato'yu uzaklaştırır ve sonrasında adayı tutar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık