Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018: Jinbe, Who's-Who'ya Karşı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 150 59.8%
  • Fena Değil

    Kullanılan: 73 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 11.2%

  • Kullanılan toplam oy
    251
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm aralarından ciğerlerim söndü resmen. En azından Who's who dosyası tamamen kapanmıştır umarım. Aslında bu dövüşü biraz daha görmek isterdim fakat olaylar o kadar yavaş ilerliyor ki eşleşmeler olana kadar 100 bölüm geçtiği için dövüşler resmen 1-2 bölümde geçiştirilmek zorunda kalıyor. Zeus'un gücünü göstermek için harcadığı onca kareyi kaliteli bir şekilde diğer Jinbei vs Who's who gibi dövüşlere ayırsa keşke ama nerde... Umduğumuzu değil bulduğumuzu okuyoruz maalesef. Iki aksiyon, aralara gizemli diyaloglar, Jinbei'nin yeni kombosu ve haftaya ara. Valla Oda'ya güzel bu dünya.
mangaka demekki uğraşamıyor veya yemiyor. En iyi mangakalar diye bir sıralama olsa bizim oda düşer sanırım gidişat öyle çünkü.
 
insanların verdiği ruhları ada üzerinde rastgele dağıtıp cansızlara can verip insan özellikleri yüklüyor ya da canlılara(misal timsah) insan özellikleri yüklüyor. Zeus, Napolyon ve Prometheus ise farklı. Bizimkiler kaçarken, Chopper gümbürtü topu yutup ''seni de benimle birlikte denize sürükleyeceğim big mom'' diyordu ve Prometheus devasa bir boyuta ulaşıyordu Big Mom'ın emriyle. Bunun üzerine Brook, ''demek bir Yonkou'nunu ruhu böyle bir şey'' tarzı bir şey diyordu ama hem insanlardan aldığı ömürle yarattığı homie'ler hem de kendi ruhundan yarattığı canlılar sonuç olarak meyvenin gücü. Kullanıcısı ölürse, kullanıcının can verdiği karakterlerin yaşaması mantıksız olur ama aklımı da karıştırmadın değil.
Dof 1v1 dövüşte ömrünü verse geçemez Jozu'yu.



Dressrosa Dof ile MF Dof arasındaki tek fark Dof'un yeteneklerini detaylıca görmemiz.Güç seviyesi uçmadı.
Jozunun dövüş stili kısıtlı doflamingonun jozuyla güreş tutmasını beklemiyoruz . Hava avantajı dofta dofun saldırıları jozunun savunmasını aşamasa bile parazit yeteneği ile işini bitirir .
 
mangaka demekki uğraşamıyor veya yemiyor. En iyi mangakalar diye bir sıralama olsa bizim oda düşer sanırım gidişat öyle çünkü.
Evet son bölümleri artık çok özensiz buluyorum. Zaten manga satışları da düşmüş. Umarım silkenelir de kendine gelir. Bir de bu bölümleri animede düşünemiyorum. Nerdeyse 1 manga bölümünden çıkarıyorlar araya ekstra gereksiz sahnelerle iyice sinir bozucu bir hal alacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık