Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nepalli arkadaşımızın spoileri ile konuyu açıyorum. Çevirisini biri yapar.

- Wano citizens are partying, so they don't see Onigashima is coming. Orochi's men see the flying island and they panics.
- Kaido catch Shinobu an instant and hit her too. After that he takes Momonosuke and tell him "I'm gonna execute you front of Wano folks, and I will destroy their all hopes." Momonosuke cries, but also smiles. He tells "You are wrong, Heaven is supporting us. My father told me everything somehow."
- The silhouette who observed Jinbe and Robin shows herself again. She seems like a slim woman. She approaches Kaido from behind him. Momonosuke sees her, and shocked.
- We see other two Red Scabbards. After hear annoucement, Denjiro orders Kawamatsu to dive into ocean and find Luffy. He don't believe what Bao Huang say. Kawamatsu tell him even he goes, it's too late to save Luffy. However Denjiro insist about it.
- While we see Luffy is sinking into ocean with white eyes, our focuses turns to world. People reading newspapers and everyone shocks, because there is big news about War Lords.
- Boa Hancock capture by Marines. Buggy, Weevil and Mihawk manages to escape from Marines. Shanks and Blackbeard starts to move, and seems like they are going to Wano.
- Marines are in chaos. Sudden call from Five Elders to Sakazuki. They tell him send all troops and Admirals to Wano. Because there is something important for World Government in Wano, and they can't risk pirates take it.
 
Yok artık daha neler :D herkesi Wano'ya çekti Nepalli kardeşimiz.
Wano'nun yerlileri parti yapıyor, bu yüzden Onigashima'nın geldiğini fark etmiyorlar. Orochi'nin adamları uçan adayı görüp panikliyor.

Kaido, Shinobu'yu bir anda yakalayıp ona da vuruyor. Sonrasında Momonosuke'yi yakalayıp ona "Seni bütün Wano'nun önünde idam edip bütün umutlarını yok edeceğim." diyor. Momonosuke ağlıyor, ama aynı zamanda gülümsüyor. "Yanılıyorsun, Cennet bizi destekliyor. Babam bana bir şekilde her şeyi anlattı." diyor.

Jinbe ve Robin'in gördüğü silüet, kendini tekrar gösteriyor. İnce bir kadın gibi görünüyor. Kaido'ya arkasından yaklaşıyor, Momonosuke onu gördüğünde şok oluyor.

Diğer iki kızıl kını görüyoruz. Anonsu duyduktan sonra Denjiro, Kawamatsu'ya denize dalıp Luffy'yi bulmasını emrediyor. Bao Huang'ın dediklerine inanmıyor (anonsa yani). Kawamatsu gitse bile Luffy'yi kurtarmak için çok geç olacağını söylüyor, ama Denjiro ısrar ediyor.

Luffy gözleri beyaza dönmüş bir şekilde okyanusta batarken, dış dünya gösterilmeye başlıyor. İnsanlar gazete okuyup şok oluyorlar, çünkü Savaş Lordları ile ilgili büyük haberler var.

Boa Hancock denizciler tarafından yakalanıyor. Buggy, Weevil ve Mihawk da denizcilerden kaçıyor. Shanks ve Karasakal harekete geçiyor, Wano'ya doğru gidiyorlar gibi görünüyor.

Denizciler arasında kaos hakim. Gorosei acilen Sakazuki'yi çağrıyor, bütün askerleri ve amiralleri Wano'ya göndermesini söylüyor. Çünkü Wano'da Dünya Hükümeti için önemli olan bir şey var ve korsanların onu ele geçirme riskini göze alamazlar.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık