Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012: Kaşıntı

Sizce bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapakta Kid bu Caponların kutsal kuşlarından birini yapmış sanırım aynı zamanda Pokemonda da vardı bu kuştan ismi Ho-oh aşağıda resmini görebilirsiniz.


Bölüm ismi de Izo ve kardeşi arasındaki konuşmadan geliyor. 3. katta bu yaralarla nasıl devam edeceksin minvalinde soru sorarken kardeşine. Kardeşi bunlar benim için ne ki kaşıntıdan ibaret minvalinde cevap veriyor. Adamsın ulan Kiku!

Sonraki sayfa da Kinemon müttefiklerimize yardım etmeliyiz Momo bla bla vs dedikten sonra Kiku, Kanjuro'yu bana bırak bu kez başarısız olmayacağım diyor.

Neko başkan da Pedro'nun ölümünü duyduktan sonra Şeker prensimizin peşine düşüyor. Perorin!

Sonraki sayfada Yamato, yanına Momonosuke'yi alıp Luffy'nin yanına gitmek için yola koyuluyor. Evet elindeki Momonosuke çünkü oyuncak bir bebekten başka bir şey değil kendisi.

Sonrasında Momo, Oden'in günlüğünü okumaya başlıyor, ninja kızımızda çaktırmadan okumaya çalışıyor.

Veee resitalimiz burada başlıyor. :D xd

Sonraki sayfaya geçiyoruz ve o da ne? Sanji poşeti almış sırtına gereksizleri tekmeliyor, gereksizler de büyük başlardan biri büyük başlardan birini taşıyor oha diye ıslanıyorlar. xd

Sanji, Zoroya kızıyor her zaman baş ağrısıydın diye. Yürü be sarıoğlan :D Zoro'nun nasıl poşet olduğuyla alakalı kısımları görüyoruz.

Zoro, Sanji'nin kucağına nasıl düştüğünü gördükten sonra Zeus, annesini arıyor ama Süpernovalara kafa atan adam Sanjiyi görünce kaçıyor. Artık yaydığı enerjiden midir nedir bilinmez. :ehe:

Law, Zoro hakkında konuştuktan sonra Sanji'ye bırakıyor onu. Sanji'de benim poşet taşımakla vakit kaybedecek zamanım yok lanet olasıca deyip iyice sinirleniyor!

Zoro'nun sanki bebek bakıcısı sanki altını pislemişte onu değiştirir gibi bez bağlıyor mabadına sonrasında da tüm her yerini sarıp sarmalayıp Kaktüs haline getiriyor xd Sonrasında zaten Kappamatsu ile karşılaşıp yola devam ediyorlar Zoro arada bir uyanıp şuraya buraya gidin diyor lakin Sanji kes sesini uyuşuk Marimo diye çemkirdikten sonra ilerlemeye devam ediyorlar. :D

Sıra geldi Big Mom-Ulti ve Nami üçlüsüne...

Page One, Big Mom'un kral hakili vuruşundan sonra yere düşmeye başlar. Ardından Ulti-sama bu Affedilemez! diye öfkelenip Bm'ye doğru hallenir tabi beyhude hareketler bunlar. Nami, Ulti'ye karşı BM'yi kışkırtmaya çalışır. BM'den sesinizi kesin sizi küçük fareler onunla işim bitince sıra sizde der. Nami'de durur mu? Yapıştırır hemen. Ulti-chan beraber Big Mom'u indirelim mi diye xd

Ulti, Tama'nın evcil hayvanına saldırdıktan sonra hayvan üstündeki sahiplerini savuşturmak zorunda kalır, Ulti Tama'ya bir tokat attıktan sonra(ellerin kırılsın) Nami öfkelenip yıldırım atar Ulti'ye. Özlemişiz şu sahneleri beee. BM benim arkadaşıma nasıl vurursun ulan diye kızgın modunu açar, Nami'de sinirlenmiştir Ulti'ye. Bu kadını ortadan kaldıracağım bakışı attıktan sonra bölüm bitiyor maalesef.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık