Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011: Oşuriko Standardı

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 58 29.6%
  • Ortalama

    Kullanılan: 89 45.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 49 25.0%

  • Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shonen Jump zaten uzun süredir bitmişti.One Piece sona erdikten sonra öyle bir boşluk oluşacak ki Jump'ın 10 bölüm yayınlayıp iptal ettiği seriler bile başarıya ulaşacak.
Çözüm Basit:

Luffy kk olur. Son savas biter. Hükümet yok olur. Sırlar açığa çikmistir.. Tayfa büyür hepsi evlenir ve hepsinin ( chopper hariç :) ) çocugu olur. Ancak bilmedikleri bir sey vardir. Luffy ölmeden önce D. ailesinde nesilden nesile aktarilan kimsenin bilmediği bir sir ile yeralti dünyasini, hümetin bile iplerini elinde bulunduran, denizlerin 4 e bölünüşü, antik silahların varlığı ve hatta seytan meyvesi dedigimiz Op'un temeli sayilabilecek seylerin bile arkasinda oldugu aslinda tüm kötülügü elinde bulunduran bir yapinin bazi ip uçlarinin oldugu bir not ve bir defter ile gizemli sekilde bir gün ölür. Herkes olayi anlamlandirmaz ama bagrina basar ve dünya yasa bogulur.

Belli bir süre sonra çocukluk yaslarinda Monkey D. luzi (Luffy'nin oglu) rastlanti eseri babasinin gizemli belgelerine denk gelir ve orada bulunanlari anlamlandirmaya çalisir ancak bunlari saklar. Fakat bilmedigi sey bu saklı defterin onu yeni bir yolculuga itecek seylerin anahtari olmasıdir. Yillar sonra babasinin biraktiklarini gizlice inceleyerek büyüyen luzi, artik tüm gizemlerin açiga çikarilmasi ve sakli örgütün ve babasinin sirlarini çözmeye karar verir.

Bütün bunlarin açiga çikarilmasi, eski defterlerin yeniden açilmasi ve bildigimiz baş kötüler olan ve hapiste çürümeye yüz tutmuş gorosei ile is birligine uzanacak " anahtarlar" olarak tarihin eski sayfalarında kalması gereken bu çok güçlü ve gizli örgütün hakkinda daha çok bilgi sahibi olmak ve dünyanin merkezine oturmus bu gizli kötülügü yok etmek için macera yeniden baslar.

Bu degisen dünyada Monkey D. luzi, babasinin ip ucundan hareket ederek yeni yoldaslar bulmak ve güçlenmek için yolculuga hazirlanir. Yeni maceralarin oldugu, yeni güç standartlarinin olustugu, örgütün kimsenin bilmesini istemedigi sakli "ki"sanati, balıkadamların ''anahtarlar'' ile bağlantısı ve bu gurupla eski çağlarda kopan bağları gibi daha nice bilinmezliklere tanik olacaginiz esrarengiz bir yolculuguk baslamak üzeredir.

Anneannesi( luffy'nin annesi)'nin kaybi ve dedesi dragon'un asıl amacı, korsan ve denizci gibi iki kutuplu dünya oluşturulması gibi bilinmezliklerle bağlantılı olan ''anahtarlar'' 'ın çok yakından izlediği dünyanın gidişatının yakında değişmekte olacağını ise kimse bilmemektedir. Asıl düşmanın belireceği, denizci-korsan ayrımının ortadan kalkacağı gizemler, yeni karakterler ve yeni güç kıstaslarıyla dolu geçmis ve gelecegi birlestiren şimdiye kadar tanık olmadığınız heyecana hazir misiniz?

One Piece "anahtar" çok yakinda......

Yazar: EICHIRO ODA

Animasyon: TOE ANIMATION( Bunu duyan fanlar toe binasini basar :) )

Süre: Oda mezara girene kadar...



Veeeee jump yeniden hayat bulur.........

Not: Bu arada hikayeyi ben yazdim ama ne diyim ben bile gerçekçi buldum:):)

Like'lamayı unutmayalım emek var sonuçta....
 
Hikaye neye ihtiyaç duyarsa hikayedeki gizemler o yönde çözülüyor, örn. kral haki.
Ben Will of D olsun veya her ne gizem olursa olsun o an ne lazımsa ona dönüşeceğinden adım gibi eminim.
Eskiden Oda her şeyi planladı öyle ilerliyor diye düşünürdüm artık sallıyor gibime geliyor.
Yoksa güç dengeleri böyle alt üst olmazdı. Umarım yanılırım
Power'lar bile ona göre oda yaslandi artik. Bari arc mantik çerçevesinde sonlansa.
 
Kaido, adayı başkentin üzerine taşır ve ada başkenti harap edecek şekilde tam oranın üzerine düşmeye başlar. Bu sırada Big Mom oluşturduğu nesneler yardımı ile adanın başkentin üzerine düşmesine engel olur.Zaten bir köy yüzünden başlayan ihanet, adanın engellenmesiyle resmiyete kavuşmuş. Uçan adanın dövüş sonuna kadar Kaido tarafından havada tutulması mantıksız olur. Wano'da o adanın düşmesini engelleyecek ikinci kişi de Big Mom olduğuna göre bu bölümdeki ''İnsanların evlerini yıktınız.'' muhabbeti de bir anlam kazanmış olur.
 
Sanırım @Trapspringer demişti , başkentin üstüne onigashima inerken momo meyvesi sayesinde yavaşlatıp sivillerin kaçmasını sağlayacak diye.
Ben de öyle bir şey bekliyorum. Momo wanoyu buyuk bir katliamdan kurtarir böylece.
Şimdiye kadar her arcta bu türden bir kıyamet senaryosu olur ve kesin çözüm de genelde Luffy'nin çabucak yenmesi olur :D. Sadece Alabasta'da bombadan farklı şekillerde kurtulmuşlardı. Momo işe yarasa bile Dressrossa'da olduğu gibi biraz zaman kazandırır sadece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık