Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 1004. Bölüm 3.Perdenin Sonu mu?

1004. bölüm 3. perdenin sonu olacak mıdır?


  • Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese selamlar ve iyi akşamlar.

Bu aralar 3.perde güncel bir durum haline gelmişken konusunu açmak istedim. Biliyorsunuz bu aralar çoğu okuyucunun gözü 1004.bölüm de ki bunun nedeni 3.perdenin bu bölümde biteceklerini düşünmeleri. Yabancı forumlarda da bu gibi bir düşünce mevcut.

Anket süresini 5 güne ayarladım. 5 gün içinde anket kapanacaktır.

Sizce 1004.bölümle beraber 3.perde bitecek midir?
 
Hikaye çıkmaza girdi. Oda ne çizerse çizsin okuyucunun belirli yüzdesi bu olmamış diyor, diyecek. Ortada ne bir ciddiyet var ne de kötü duruma düşen bir karakter. Bu perde acilen kapanmalı. Yeni perdeyi yeni gözle okuruz. Benim beklentim 1004 ya da 1005'te kapanacak. Eski perde bitmeden kol, bacak kopması veya ölümü geçtim ben yenilgi bile beklemem.
 

Üye silindi 6669

1003de kapansaydı 15-30-45 sırasıyla gidebilirdi. Kapanacağını sanmıyorum.
 
3. perde derken ? Detaylandırır mısınız ?
Wano şuan perdelere ayrılmış vaziyette. Sadece Wano arcına özgü bir durum perde olayı. Şuan 3.perdedeyiz ve bunun bitişinin yakın olduğu düşünülüyor. Perdelerin bitiminde ise dış dünya hakkında bilgiler alıp perdenin açılışını tekrardan Wano'da yapıyoruz.

1005. bölüm demiyorlar mıydı?
Ben baskın düşünce olarak 1004.bölüm gördüm. 1005.bölüm için böyle bir iddia görmedim ben veya gözümden kaçmış olabilir. Görseydim 1004. ve 1005.bölümün ikisini tartışmaya dahil ederdim :/
 
Bence Kaido düşene kadar act sonuna gelinmeyecektir.Eğer gelinirse gelecek bölüm büyük olaylar olmalı.Öbür türlü klasik bir geçiş bölümü okursak hayal kırıklığına uğrararız.
 
@prokiritya anket pazartesi gece yarısına kadar olsun act biterse salı koreli paylaşır zaten
Korelinin spoilerlarında biraz eksiklikler(derken bakış açısı) olduğu için(Bölüme bakışı değiştirmesi) Redon spoilerı gelmeden önce bitirmek istemiştim aslında. Şuanlık tarihi değiştiremiyorum ama eğer böyle bir bilgi görürsem kapatırım anketi hemen.
 

Üye silindi 6810

Bence Kaido düşene kadar act sonuna gelinmeyecektir.Eğer gelinirse gelecek bölüm büyük olaylar olmalı.Öbür türlü klasik bir geçiş bölümü okursak hayal kırıklığına uğrararız.
Dış dünyada önemli birşey olur ve o yüzden ara verir zaten önemli birşey olmasa neden ara versin ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık