Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Yardım] Ölmeden Önce Yapılacaklar Listesi

Dünya turu olmasa da avrupa turu ve 1-2 asya ülkesine seyahat etmek gibi bir hayalim var. Şöyle tötümü de ayazda bırakmayacak bir karavan olsa tamam bu iş.
Ölmeden önce nasıl hayatlar varmış görmek istiyorum.
 
En derin mağaraları gezmek belki bir tane yeni mağara kesfi yapmak istiyorum .

Köylerde doğa içinde sıkılmayacak kadar süre hayvan bakmak ve dere kenarında güzel bi orman bahcesi tasarlayıp yaşamak isterim.

Herhangi bir rekor kırıp Guinnes rekorlar kitabına adımı yazdırmak isterim.

En sonda da ünlü bir şarkıcıyla 2 hafta sevgili olmak isterim ( ah be Feride Hilal Akın o dudakları o kadar şişirmeyecektin ):ühü:
 
Son düzenleme:
Merhaba sevgili korsanfan ailesi yıllardır burdayım ama genelde okuyucu modunda takılıyordum. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ölmeden önce yapılacaklar listesi hazırlıyorum. Bana fikirleriniz ile yardımcı olur musunuz? İnternette liste var ama bir yerden sonra tıkanıyor. Sizin sahsi tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Şöyle söyleyeyim farzedinki 1 yıllık ömrünüz var. ( Allah korusun sizlerden uzak. ) Fikirlerini ve tavsiyelerini sunanlara şimdiden teşekkürler.
Konuyu açma ve son girişi arasındaki zamana bakılırsa, neredeyse 1 yıllık ömrü kalmış gibi oldu.Birisinin ölmeden önce bunu sorması, verdiği noksanlığı anlatamıyorum.
 
Öleceğim için yeteri kadar para var 1 seneye yetecek kadar. Evet yanlız çünkü ben öleceğim ve yanımdaki yaşayacak nasıl tahammül edebilirim ki. Birde içimdeki boşluğu doldurmak istiyorum.
Teşekkür ederim sorduğun için iyiyim ve listemi gerçekleştirmeye devam ediyorum fazla zamanım kalmadı.fikirlerin için tekrar teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim. Ama benim istemem ile olmuyor.
açıklamış...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık