Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 807 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crocoya gel yanımda çalış dedi.Astı olacaktı hizmet edecekti. :artiz:Söylediğinin olabilmesi için croconun asıl benliğine dönmesi lazım.İvankov erkeğe çevirmişti ya onu geri düzeltmeli. :)
Ne kadar da homofobik bir insansın. Hiç yakıştıramadım sana :S

Bence Croco > Jack. Eğer Jack gerçekten seviyorsa, onun için Croco ile kapışır ve onu öldürürdü. Aşk için canını vereceksin, öyle boş lafla olmuyor. Gidip tekme tokat dalıp da dayak yemiştir. Croco'nun, Luffy'den dayak yediğini düşünürsek Luffy > Jack :good:
Luffy>All :a:
 
Geniş özetim var olur mu?
10 gün öncesine dönüyoruz. Sanji flashbackinde Usopp ve Franky'nin yardımı olmadan Sunny'nin silahlarını kullanamadığını söylüyor. Brook gemiye ateşlenen gülleyi donduruyor. Bu arada Chopper Ceasar'ı gerdirip gülleleri yakalıyor. Sanji de Ceasar'da toplanan gülleri Bigmom'un gemisine yanarlı dönerli gülleler olarak geri tekmeliyor ve ismi de kızmış demir tava gösterisi :/ Gemiyi vuruyorlar, Capone Bege da orda. Ağzı açık kalıyor -bu nasıl süpernova :S-, pürosu düşmese bari :/ Nami yağmur fırtına bişeyler yapıp kaçmak için fırsat yaratıyor. Kaçıp Zou'yu buluyorlar.

Sofra kuruluyor, yiyip içiliyor. Usopp eti beğenip ne olduğunu soruyor. Kürksüz hayvanları yiyorlarmış örn. kurbağa, timsah, kertenkele gibi... Brook görünüyor, Momo'yu soruyorlar. Minkleri sevmemiş kerata ve galiba ve kendini odaya kapamış. Etçil minkler ölü sandıkları Brook'u emip kemirmeye falan başlıyorlar :S Wanda da böyle (kemikten) birinin olmasına şaşırıp abayı yakmış görünüyor. Zoro bahsettikleri cesedin kim olduğunu anlıyor. Brook ve Chopper Sanji için özür diliyorlar, neden anlamadım. Sanji bir not bırakmış. Brook samuray/wano demeyin bu minkler kuduruyor sonra diyor. Jack Raizou'yu ararken kırdı geçirdi ya.

Nami Sanji hakkında bişey yapmalıyız diyor. Zoro not bırakmış demek ki kendi isteğiyle gitmiş, bişicik olmaz ona diye övüyor nakamasını. Franky iyiki arkada birilerini bırakmış da bize olan biteni açıklayacak birileri kalmış diyor.

Wanda 17 gün önce büyük bir mamutun Düklüğe saldırıp Raizou'yu istediğini söylüyor. Vardıklarında Jack zaten üstlerinden geçmiş. Eğer bizimkiler oraya gitmeseymiş minkler gidiciymiş, Chopper sağolsun kurtarmış. Tüm bunlar olurken Dük bilinçsizmiş. 2 adet Dük var, biri gece diğeri de gündüz Düklük yapıyor :S Gündüz olanın ismi Köpek ile gece olanın ismi de Kedi ile başlıyor. Gündüz Dük'ü bizimkilerle görüşmek istiyormuş.

Law'ı merak edenlere Luffy tayfasıyla buluşmak için ormana gittiğini söylüyor. Law'ı görüyoruz Vivre kartıyla Bepoları buluyor. Sarılıp öpüşüyorlar. Oo kanka Doffy'i indirmişsiniz vs geyik dönüyor. Ben değil Hasırşapka indirdi diyor :cool:

Dahası varsa da bilmiyorum. Reddit'deki çevirinin çevirisi.
Eline sağlık, bölümü okumaya gerek kalmadı.:S
 
Diyelim ki kadın, bu kötü bir şey mi? Şimdi de seksistlik yapıyorsun. bugün neyin var böyle. :(


Şşşş la şakası yok onun. :D
Eski havası kalmaz.Sanji ile aynı kategoriye düşer kamabakka falan da görmüştür çünkü. :(

Bu arada bence Sanji Bege'nin içinde hapis kalacak ve sonra onu kurtarmaya gidecekler.Yani ezile ezile iyice hücreye kadar düşecek Sanji. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık