Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

967: Hayatını Ada! Roger'ın Macerası!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep merak ettiğimiz 4. Kızıl Poneglif Balıkadam Adası'ndaki miymiş yani? Mangada fark etmemiştim. Roger da yerini söylemeden tahminim var deyip geçtiği için hiç görmedik sanıyordum. Şu an nerede acaba 4. kitabe?
 
Bölümü izledim. Aranıyor posterli ara değişmiş. Üzücü.

O değil de anime ne kadar sıkıcı ya. 3 dakikalık ömrü olan şeyi uzatmışlar da uzatmışlar.

Gene de iyiye bastım. Konu güzel olduğu için. Uzatması tek falso ama o anime realitesi artık sanırsam ddğerlendirmeye almamak gerek.
 
Şu an farkediyorum. Bu bölümün sayısı ile manganın sayısı aynı acaba hep böylemi ilerler yoksa anime öne geçer mi hız bakımından.
 
Roger'ın eski kıyafeti varken niye böyle değiştirdiler anlamadım. Karizmatik havası da gitmiş bence.Efsanevi olan yanları hayal gücümüze mi kalmıştı ki şimdi her gördüğümde karakteri bozulmuş ve yanlış yansıtılmış gibi hissediyorum ? Şu aşırı renklendirme akımını da anlamadım hikayenin anime edilişinde zamanla bu kadar değişim bana saçma gelmeye başladı. Absürtlüğü bu kadar ön plana çıkarınca hikayenin eski ve ciddi havası yok edilmiş bence.
 
Roger çok kolay ilerliyor denmiş de, ben mi yanlış hatırlıyorum, öyleyse düzeltin. Bu adam 13 sene önce de seyir belirleyicileri takip ederek ulaşmadı mı zaten Lodestar'a? Aynı yerlerden tekrar geçiyor hızlı hızlı.
Aksine bizimkilerin işi daha kolay şu anda. Lodestar'a ulaşmadan öğrendiler Raftel'e yol kitabeleriyle gidileceğini.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık