Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Portgas D. Ace

Bu kapışmayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    319
Acein korsan yolculuğu süresi, Zoro bun korsan yolculuğu süresi kadar olsa da Zoro nun kendini geliştirme firsatı daha çok oldu. MF de Ace bir amirali ne kadar oyalayabilirdi, şimdi Zoro saatlerce oyalayabilir bi amirali. Herkes itiraf etsin WB çatısı altına giren Ace vaktini hep görevlere ve serseriliğe verdi
 
Bana göre Kata,Aceten güçlü bir adam.

Luffy bu adamı bir şekilde yıkıp 1.5 milyonluk korsan olduysa.


Sağ kolundanda,Ace'i bir şekilde yenmesini beklerim.

Ace yaşasaydı ne olurdu muhabbetlerine girmeye gerek yok cünki ölmüş gitmiş yani saçma.
 
Yazmadığım şeyleri yazmışım gibi cevap veriyorsun sürekli. Her mesajında yaptın bunu. Seninle tartışılmaz bu aokiji konusu onu anladım.

Manga okuduğumuzu da unutuyorsun. Mangaka ace’i ikinci tümen komutanı yapmak istiyorsa o koltuğu açar. Ace’i dördüncü tümen komutanı yapmak isteseydi thatch dördüncü komutan olurdu.
Mangaka “evet tümen komutanlarının numaraları güçlerine göre” deseydi mangaka 4 komutanı değil 15 komutanı güce göre sıralamak zorunda kalırdı. Karakterleri tasarlamaya üşenip tabancalı komutan çizmiş adam. Bi de güce göre sıralamakla mı uğraşsın?

Mangada gördüğüm şeyler ace’in tayfadaki en güçlü ikinci kişi olduğuna ikna ediyor beni zaten. Bu tümen komutanlarının numaraları pek umrumda değil bu yüzden. Ama güce göre sıralanıyor olsa ölen thatch’ı saymazsak sana göre buna uymayan tek kişi ace. Neden acaba? Ace’in seviyesini yanlış yorumladığın için olmasın?

En güçlülerin ilk 4 komutan olması, sağ kolun 1. tümen komutan olması şansa mı denk geldi yani? Yoksa mangaka mı ayarladı bunu?
________________________
Burdan sonrası sana değil:


Jimbe’nin seviyesi, ace’in jimbe’ye fark attığı, aokijiyle çarpışması falan ortada. Yonkoular ve filo amirali bile gücünü övüyor, süper çaylak deniyor. Law boş bi shici koltuğuna oturmak için 100 kalp toplarken ace daha grand line’dayken potansiywli görüldüğü için shicibukai teklifi alıyor. Yonkou’ya katılan 3 yıllık süpernovalar ayak işleriyle uğraşırken, “ya yonkouya domalırsın ya da geberir gidersin” şeklinde hayat dersi verirken ace ikinci tümen komutanı oluyor. Ama helal olsun herşeye bi bahane bulmayı başarabiliyorsunuz:alkis:


foruma kalırsa şuan süpernovaların çoğu hatta sağ kolları yonkou baş komutanlarıyla dövüşebiliyor ancak süper çaylak denen, potansiyelinden dolayı shicibukailiğe çağrılan, tümen komutanlığına layık görülen ace bu seviyede değil:D
Mangaka Ace'i ikinci tümen komutanı yaptığında o koltuğu açar demişsin, Ace 2. tümen komutanı olduğunda Teach ve Marco var o tayfada Ace Nasıl 2. adam oluyor Beyazsakal korsanlarında yahu? Ciddi ciddi bunu düşünüyor musun? Hadi bak Jozu'yu da geçtim.
Bak gene demişsin en güçlüler ilk 4 komutan, Vista Thatch'den önde diyor Eiichi Oda
Al Sana Sbs 59'dan:

D: About the Whitebeard Pirates, if there are pirates from the "Whitebeard ally groups", is there a possibility of one of them becoming a commander of the real Whitebeard Pirates itself? Or are the commanders all from the real Whitebeard Pirates from the beginning? P.N. amanuts

O: Ok, I'll explain a little about the Whitebeard Pirates. First, captain Whitebeard and the 16 commanders. All 16 commanders, despite numbers and ages have the same rank. All the same. Whitebeard Pirates are just split in 16 groups and the division number does not indicate strength.

Sen Eiichiro Oda'dan daha iyi biliyorsun birader, daha ben ne tartışayım seninle?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık