Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adam ne güzel yazmış okudukça okuyası geliyor insanın.
Şöyle işsiz birkac arkadaş olsa da böyle şeyleri bize çevirseydi ne kadar güzel olurdu, ne hayır duası alırdı...

:utangac:

2 yıllık aradan hemen sonra Zoro Luffy'den öndedir bence. Sizce kim daha güçlü gelmiştir?
Belli değil mi ? Luffy Zoro'nun gölgesinde kalmasın diye adamı 100 bölüm öteye attı Oda :hhh:
 
Şöyle bir fark var direk yonkouya kafa atacağı için ezilecekti anladın mı şimdi eğitimin sebebini.Ace gibi diğer novalar gibi yonkou tayfasına girecekti seve seve yada başka bir yolla. :) Şimdi anlamışsındır umarım neden eğitim aldırdığını.Mangaka bu çifte tarifeyi novalara uygulamıyor ace için de uygulamadı sadece ana karakterine iltimas geçiyor.Bak haki eğitimi almış olsa tıpkı ısırılan lufyynin hakim yetersiz demesi gibi bazı şeylerin farkına varabilirdi.Aydınlanma yaşayabilirdi bu haki seviyemle wb karşısında ne yapabilirim diye.Ama yonkounun haki üstünlüğü olduğunu bildiğini bile sanmıyorum çünkü haki hakkında bilgisi sınırlıydı wb ile kapışmadan önce.Logia olmasının yağı olsa caribou gibi kordsn tek yerdi orada baya sallamışsın.İlk 6 ay diye sevindirik olduğun manga senaryosu la el insaf tabii dolu olacak.Ace öyle şeylerle karşılaşmadı diye üstesinden gelemeyeceği çıkarılamaz gayet üstesinden gelebilirdi.Jinbei konusu şöyle g4 olmadan 2 sene sonra bile luffye ayar veriyordu eğitim yapmış haline .Eğitim ile g4 geldi dersek eğitimsiz luffyi jinbei ne yapardı bence döver atardı bir tarafa.
Tamam Ace kadar şanslı olsaydı da WB gibi birine çatardı yine yaşardı. Onun dışında Luffy arkadaşları konusu mevzu bahis olmadıkça hiç kimsenin altına girmez. Bahsettiğin novaların bazıları hakinin su gibi kullanıldığı diyarlardan geliyor. Ana karakterimize tarife uygulayacak olsaydı ta baştan dedesi Garp olan adama haki eğitimi verdirilerek kullandırtırdı.

Luffy bunun dışında zaten hakisini uyandırmış bir adamdı. Eğitim almayı da arkadaşlarına kaybetmemek için istiyor. Bir anlamda yola o şekilde devam edebilirdiler. Ayrıca Luffy eğitim almış olsa bile eğitimle Yonkou'lara doğrudan kafa atabilecek seviyede yine değildi. Rayleigh nasıl gelişilir zaten açıkladı son 20 bölüm içinde.

Ace hakiyi biliyor. Hatta kullanıyor. Ace'in şansı Luffy gibi ilk 6 ayı içinde Amiral'ler ve devlerin savaşı gibi savaşlarda bulunmamış olmasında.

Gelmişsin bana neredeyse 3 yılın sonundaki en büyük icraati o zaman şimdi ki kadar güçlü mü olup olmadığı belli olmayan Jinbei ile berabere kalan Ace'i savunuyorsun.:D

Jinbei nerde Luffy'e ayar vermiş? Herhalde olmayan şeyleri de çizmeye başlamışsın.

Luffy Rayleigh onu ikna edene kadar eğitim almayı düşünmüyordu bile. Rayleigh bir daha böyle bir şey yaşamak ister misin diye soruyor? Böyle bir şey diye ima ettiği Ace'in ölümü.
 
Son düzenleme:
Zoro shusui yi geri verecek.
Bu kılıç wano’nun hazinesi ve zamanında çalınmış. Zoro’nun kılıcı ryuma dan alması yine çalındığı gerçeğini değiştirmiyor.

Wano kurtarıldıktan sonra zoro kılıcı geri verecektir ve onun yerine luffy’nin elindekini alacaktır.
 
Zoro shusui yi geri verecek.
Bu kılıç wano’nun hazinesi ve zamanında çalınmış. Zoro’nun kılıcı ryuma dan alması yine çalındığı gerçeğini değiştirmiyor.

Wano kurtarıldıktan sonra zoro kılıcı geri verecektir ve onun yerine luffy’nin elindekini alacaktır
Evet olabilir , ben beğendim bu fikri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık