Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm sayısına göre hesap yapsak 1150 falan eder bitiş. 228 bölüm kalmış demek oluyor. Wano-Elbaf- Vs Dünya Hükümeti dersen bile gene kurtarmıyor. Tüm Kek'e 78 bölüm harcadı mangaka, en uzun ikinci arc. Dressrosa'dan sonra hızlanma belirtileri gösterse de Tüm Kek'in ikinci yarısı gene yavaşladı, sadece bir dövüşün olduğu arc en uzun ikinci arc olmayı başardı. Tayfa dövüşlerini de katarsan diğer arclara mantıken daha uzun olmaları gerekir. Hiç yoktan 300 bölüm vardır bence.
Bence 500 ü rahat var biraz hızlansa bile. Bence açıklamada girişin yüzde 80 i bitti falan demiş veya kast etmiştir. 80 gerçekten saçma geldi bana. Kaidoyu yenecek sonra Bm 'yi yenecek şans eğilecek önünde Elbaf ı da araya kaynatsa , WG ,Roger dönemi meşur savaş falan dersek , kayıp yy , meyve hikayesi gittikçe gidiyor gizemler.
 
Orojackson ve SPManga'da gördüğüm bir haberi paylaşayım. Bugün Oda'nın Yoimiru gazetesi ile yaptığı bir röportaj yayınlanmış. Oda serinin %80'inin tamamlandığını söylemiş.
Saçmalamış yine.5 yıl sonra röportaj verse yine %80'i tamamlandı diyecek kapasitede bir adam zaten Oda.Ayrıca bu taş çatlasın 200-230 chapter kaldı demekki imkanı yok bu kadar chapterda bitirmesine.Dof'a 100 chapter harcayan adam Wano'yla birlikte Kaido'ya da en az 100 chapter harcar.Geriye kalan 100-130 chapterda diğer yonkoları,devrimcileri,son savaşı işlemesinin imkanı yok bana göre.Bence 300-350 chapter gider daha op.
 
Bölüm sayısına göre hesap yapsak 1140 falan eder bitiş. 228 bölüm kalmış demek oluyor. Wano-Elbaf- Vs Dünya Hükümeti dersen bile gene kurtarmıyor. Tüm Kek'e 78 bölüm harcadı mangaka, en uzun ikinci arc. Dressrosa'dan sonra hızlanma belirtileri gösterse de Tüm Kek'in ikinci yarısı gene yavaşladı, sadece bir dövüşün olduğu arc en uzun ikinci arc olmayı başardı. Tayfa dövüşlerini de katarsan diğer arclara mantıken daha uzun olmaları gerekir. Hiç yoktan 300 bölüm vardır bence.
Saçma sapan şekilde arkları uzatmasa oluru var aslında. Ama bence de böyle geniş bir evren için en ideali en az 300 bölüm daha devam etmesi olur.
 
Saçma sapan şekilde arkları uzatmasa oluru var aslında. Ama bence de böyle geniş bir evren için en ideali en az 300 bölüm daha devam etmesi olur.
Doğru diyorsun, kesinlikle 228 bölümde bitirebilir. Ama bazı şeyleri çok hızlı geçer ben de derim ki biz 40 bölüm pasta diye bağıran Linlin okuduk. Boş sahnelerle dolu 100 bölüm Dressrosa okuduk. Şu arca 50 bölüm mü verdin, o arca 30 bölüm mü verdin cidden diye. Şimdi Wano en az 100 bölüm olması lazım, en az diyorum. Daha bile fazla olması lazım, Dressrosa ve Tüm Kek'i göz önüne alırsak. Elbaf ve Shanks belki daha az olsa(hadi dövüş falan olmasın diyelim). Dünya Hükümeninin düşüşü? Beyazsakalın haberini verdiği savaş? Bunlar bir anda geçiştirilecek şeyler mi olacak? Devrimciler? Dünyanın sırları falan?

Dressrosa ve Tüm Kek arclarında giriş bölümleri vardı, ada ve karakterlerin tanıtımıyla geçen, dövüş turnuvası bölümleri falan. Burada direkt aksiyona girip hikaye sürerken tanıtımları yaparsa belki kısaltabilir ama sanmıyorum. Bakalım şu anlık Tüm Kek'in başındaki gibi gidiyor, dolu dolu, hikayeni ilerlediği ve genişlediği bölümler. Sonu Tüm Kek gibi olmaz inşallah.
 
Abi 500 olması lazım en az. Şu Wano'dan sonranın yarısı kadar yani. Mantığım da bir sürü boş geçen bölüm var. Serinin tamamına bakan birisi demez mi bu kadar boş bölümü niye koydun be adam.Son 300 bölümde anlattığın gibi anlatamadın mı diye.Adam akıllı bir ark ekleyemedin mi diye sormazlar mı ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık