Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 912: Amigasa Köyü

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 152 60.3%
  • İyi

    Kullanılan: 80 31.7%
  • Orta

    Kullanılan: 12 4.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saber kılıç işte nasıl saymıyorsunuz :D

En iyi on iki dedi kılıç demedi :/ Ayrıca mızrak, bisento falan kılıç kapsamına giriyor Japonlarda.
Naginata falan var mesela.
https://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_sword

Bir de şöyle bir şey var. Bunları demirciler yapmış büyük ihtimalle. E kılıç yapan mızrak yapamıyor mu?
Bu japonlar cins o zaman, bu saberler tek tarafı keskin olan süvari türü kılıç değil mi? 12 serisi senin dediğin gibi 12 farklı türün bir araya gelmesi.
 
Bir iki ufak çatışmadan sonra kız rehin alınır ya da pazarlık için kullanılır. Zoro ve Luffy geçici olarak boyun eğmek zorunda kalır.
 
Kaido, Wano da değil işlenmicek bu arc. Fabrikalar acaba ne üretiyo acaba ? Silah galiba çıkaracağı savaş için. Zoro'nun arc'ı olucak bayağı, Luffy'nin geçen arc yaşadığı dayak ye ögren işi kap taktiğini bu sefer Zoro yapıcak. Baya kesilir keser Zoro.

Ace muhabbeti de boş Oda fan'lar için bişeyler karalayım demiş.
 
Bölüm Baya iyiydi Lan, Top 3 vardı, Luffy Zoro Ace o kadar iyiydi bölümü okuyup yorum yapma isteği bıraktı bende. Valla eski OP havası vardı, sarılmalar salaklıklar Zoronun midesine bişey olmaması Luffynin umursamadan yemesi. Hitetsu Kinemonları falan bekliyordur belki. Aranıyordur muhtemelen sıfatına ondan maskeyi takmıştır. Ayrıca şu kılıç işleri çok karışık en iyisi 12 kılıç mı? Ace reis adam gibi adamlığını konuşturmuş yine. tayfanın bir araya hemen gelip çokta acıtasyon yapmadan mevzuya dalması dileği ile dicem ama, Fabrika mevzusu bile acitasyonun kralına başlangıç oldu. Ama sanki olaylar hızlı gelişti gibi de geldi. Hemen Zoro Luffy karşılaştı ardından Hawkins falan şaşırtıcı. Bu Law bura gelmedi mi ya unuttum ben. :( Onu göstermedi. Neyse Katakurinin çok dandik yenilmesinden beri soğuduydum. Bu bölüm aşkımı alevlendirdi resmen ya, çok sevdim. :D
 
Özlemişiz. Luffy-Zoro şov bekliyoruz:mincika:.
Luffy'i patavatsız çizeceğim diye zorlamış mangaka, öyle damdan düşer gibi söylenir mi? Mangaka Luffy-Ace arasındaki kişilik farkını göstermek için çizmiş gibi. Tayfanın Ace ile ilk tanışmasında Ace'in kibarlığı çok ön plandaydı ve bütün herkes Luffy ile kişilik olarak alaka yok diye tepki vermişti. Şimdi de burada tersi uyguluyor, Luffy'i olabildiğince öküz olarak çizerek.
Luffy mal gibi zehirli balığı tekte yutmasından ders almış gibi. Zehirli denince uğraşmıyor bile. Chopper yanında olsaydı dalardı kesin.
Mangaka iki bölümdür çılgın Luffy gülüşü şovu yapıyor. Devamı da gelsin.
Saldırıya uğrayan kadını da göstermedi, belki bir şey çıkar oradan.
 
Abi herkes yazmışta,bende yazayım zoru luffy karşılaşması bile çok iyi vermeme yeter,bu ikilinin yeride,kendi arasında bağıda ayrı güzel,eski one piece havası aldım resmen,yengeçle luffynin karışlaması yani giriş bölümünde de o havayı almıştım da anlayana işte,bu arc çok iyi olacak sanırım,hawkinse zoro reis yeter ötede oynasın az:Daceye dair keşke daha çok şey görsek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık