Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Askerlik

Ben kalabalık celp döneminde gitmiştim.Acemilik olsun usta birliği olsun herhangi bir devrecilik,sıracılıkla çok uğraşmak zorunda kalmadım.Belki şanstı belki de sayımızın fazla olmasındandı.Çünkü bu tip şeyler olduğunda tepkimizi dile getirebiliyorduk.Yani dediğim o ki bu bedelli yapacak arkadaşların da celpleri haliyle kalabalık olacaktır.Bu tip şeylere karşılık verebileceklerdir.

Çok fazla takılmayın.Devlet size bir imkan sunmuş.Nacizane olarak yapabilecek durumda olanın kesinlikle gitmesini tavsiye ederim :D
 
Son düzenleme:
Yav Allah aşkına giriş cümlesine bakın; "Ben Mehmetçik falan tanımam diyecekler mesela". Şunu diyecek tek insan var mıdır acaba Türkiye'de? O kadar dandik bir video çalışması olmuş ki şu mesajları yazarken kullandığımız kilobaytlara yazık. Ekşicilerin de tüyleri diken diken olmaya yer arıyor mübarek.
 
Hayatında askerlikten başka hiçbir alanda ciddiye alınmamış insan bunlar.
Orada da ciddiye alınmıyorlar :D Bana gelen sana da gelsin mantığından 1 arpa boyu bu ülke ileri gitmiyor.Ha 28 gün kalkar,kalmazsa bile belli birlikler var orada yapılır 28 gün.Ustaların yanında olmaz.Çanakkale,balıkesir,izmir ve birkaç şehir daha vardı.
 
benim de 59.topçu t. erzincan merkez çıktı. haftaya teslim olucam hayırlısıyla gidip görmüş tecrübe edinmiş abilerimiz devrecilik nedir ?sıracılık nedir ? muvazzaf özelliğim : Top088 ÖZ.HİZ.ÇVŞ. yazıyor hiçbir forumda bunun ne anlama geldiğini veya da ne işe yaradığını öğremedim varsa yardımcı olacak çok iyi olur şimdiden teşekkür ediyorum :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık