Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 912: Amigasa Köyü

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 152 60.3%
  • İyi

    Kullanılan: 80 31.7%
  • Orta

    Kullanılan: 12 4.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Hawkins ya çok aptal ya da çok güçlü veya bu da bizimkiler le ittifak olacak çünkü yanındaki adamlarla Luffy veya Zoro dan birini yenme şansı yok.
 
Zoro ve Lufy'nin yanında Law eksik ben bu sahneleri Zoro ve Law'dan bekliyordum ama olmadı. Belki arkadan da Law gelir, Hawkins'i çembere alırlar.:D
 
Neden bilmiyorum ama Luffy ile Zoronun ilk tanışmasi geldi aklıma. Tayfa böyle başladı lan bu ikisiyle. Rogerın Reylighe yaptığı teklif gibi. Luffyde Zoroda adamdır kardeştir, aksi iddia edilemez.
 
Şimdi 913. bölümde Luffy ve Zoro dövüşürken Sanji tarafında geçiş yapar ve bizim sarıyı Nami'nin etrafında "mellorine, mellorine" diye dolanırken çizer ve biz Sanji severler intihar ederiz. :(

Son poz efso olmuş orası ayrı.
 
Hawkins' in meyve yeteneği sayesinde büyük ihtimal Zoro ve Luffy masumlara zarar gelmesin diye saldırmamak zorunda kalıcak.
Maskeli adam bence belli birisini değil de büyük ihtimal "bu kılıcı emanet edebileceği birisi" ya da "bu kılıcı taşıyacak kudrette birisi" gibi birisini bekliyor, o da Zoro.
Bu arc ittifak olacak nova bence yüzde doksan Apoo.
 
Zoro Kuina'nın kılıcı olmadan en iyi olacaksa en iyi olmasının ne anlamı var ki? Kuina'nın kılıcı sonuna kadar kalmalı bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık