Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 912 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay bee. Sonunda Nidai de gözüktü :alkis::respect: Efsane! Yıllardır beklediğim an. Çok heyecanlandım :utan: Katana ortaya çıkmak için de müthiş bir yer seçti.

Daha önce defalarca dediğim gibi Zoro kılıçlarından en az birini bırakacak. O an geldi çattı. Lakin genelde bu tarz değişimler arc sonlarında olurdu. Bu sefer çok erken bir karşılaşma oldu. O yüzden şaşırdım ve aklıma farklı şeyler geldi. Bununla ilgili birkaç şey yazayım.

Zoro, Nidai'nin lanetli ruhunu kesinlikle hissedecek. Bunun kaçarı yok. Ve Nidai de Zoro'nun şeytani ruhunu fark ettiği zaman Zoro Nidai'yi istemese bile (ki istemesi yüksek ihtimal) Nidai Zoro'yu oracıkta seçecek ve onun ellerine geçmek isteyecektir. Çünkü kılıçların da aynı şeytan meyveleri gibi seçim hakkı vardır.

Zoro'nun Nidai ile erken buluşması temelleri çok daha önceden atılan olayların başlangıç sebebi olabilir. Luffy vs Zoro (Ashura) dan bbahsediyorum. Bunu uzun uzun detaylıca yazmıştık. Ya da @Chaos Bringer la olan sohbetlerimizde konuşmuştuk; net hatırlamıyorum. Şöyle ki...

Nidai Kitetsu, Sandai'ye göre çok farklı seviyede bir kılıç. Bu yüzden katananın içindeki şeytan da farklı bir seviyede. Eğer Nidai düşündüğüm kadar güçlü bir şeytana sahip ise katananın ruhani gücü Zoro'nun davranışlarını etkileyebilir. Zaten Zoro hali hazırda içindeki şeytani güçle bir mücadele içerisinde. Bir de üstüne Nidai gibi kuvvetli bir katananın psikopat ruh hali eklenirse ortalık baya baya bi' karışabilir :ehe: Bu da Zoro'nun kontrol edemeyeceği davranışların ortaya çıkmasına neden olabilir. Luffy ise Zoro ve şeytani ruhun arasında kalabilir. Luffy'nin araya girmesi durumu Nidai Kitetsu açısından bakıldığında hoş bir durum değil. Dolayısıyla Nidai Luffy'yi aradan çıkarmak için Zoro'yu kullanarak Luffy'yi öldürmek isteyebilir. Yani aslında bu Zoro'dan ziyade Zoro'nun şeytani yönü ve Luffy arasındaki bir mücadele olacak.

Nidai ortaya çıktığına göre bu katana öyle ya da böyle Zoro'dan kaçmaz. Lakin Zoro Shuusui'yi bıraktı mı ? Bırakması için bir sebep yok çünkü seppuku törenindeki herkes kendisinden güçsüzdü. Lakin kılıç değişimi için böyle bir senaryo da izlenmiş olabilir. Kılıç değişiminde iki seçenek var bu arada. Yorumlara baktığımda çoğunluk her ne kadar Sandai Kitetsu'ya güle güle diyeceğimizi düşünse de durum farklı da olabilir. Shuusui'ye veda edip Sandalı+Nidai şeklinde de devam edilebilir ki benim aslında Zoro'ya yakıştırdığım şey budur. Çünkü bu tarz lanetli kılıçlar Zoro'yu yansıtıyor. Dolayısıyla kendine has ve tarzını yansıtan kılıçlar bunlar. Bakalım neler olacak. Çok iyi oldu bu yeni Kitetsu :good::a:
 
Nidai Sandai Shusi felan ne diyorsunuz diye bakıyorum o derece uzak kalmışım . Neyse kılıç kılıçtır kesiyor mu ona bakarım . Dövüş görmek istiyorum .
 
Luffy lanetli kılıç sayesinde uyanış açacak, kılıcı da keskinliğini kaybetmeden uzayıp esneyebilecek vs. rez al.

Luffy haterları şu an:
Benim gibi İngilizce bilmeyenler için çikıntıransleyt, tüm ümidini yitirdiğini sanan adamceyiz, varlığından haberi bile olmadığı son ümit kırıntısını da yitirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık