Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca onun bir de orada 100 seneliği olması lazım bak, ne güzel atlıyorsun :) Adamlar yüz senedir dövüşüyor ki denk deniyor, iki kılıç tokuşturdu diye adamları denk ilan etmiyorlar.
Ayrıca John Giant olsun, Vista Mihawk olsun, Zoro Pica olsun, bir anlık araya girmelik sahne değiller, güzel algı yönetimi denemesi ama, tebrik ediyorum.
Manga sayfasına bakmadım daha birbirlerine saldırış biçiminden söylüyorum bunun bir benzeriydi bir bakayım bu konu hakkında da yazarım.Ha senin mantığına göre illa ki senelerce kapışmaları lazım o zaman kesin oluyor.Buggynin tayfasında da denklik durumu vardı adamlar toplasan yarım saat dövüştüler.Mangakanın sahne üzerinden vermek istediği mesaj önemlidir gerisi boş.Devlerin tek dövüş sahnesinden vermiştir zaten genel mesajı.Wb John'u durdurdu Zoro ise Pica'yı Vista Mihawk'ı.Durdurma ile ciddi asılma kral haki çarpıştırma aynı şeyler değil.Tek taraflı saldırı savunma ve üstünlük sahneleri hiç değil.
 
Manga sayfasına bakmadım daha birbirlerine saldırış biçiminden söylüyorum bunun bir benzeriydi bir bakayım bu konu hakkında da yazarım.Ha senin mantığına göre illa ki senelerce kapışmaları lazım o zaman kesin oluyor.(1)Buggynin tayfasında da denklik durumu vardı adamlar toplasan yarım saat dövüştüler.Mangakanın sahne üzerinden vermek istediği mesaj önemlidir gerisi boş.(2) Devlerin tek dövüş sahnesinden vermiştir zaten genel mesajı.Wb John'u durdurdu Zoro ise Pica'yı Vista Mihawk'ı.Durdurma ile ciddi asılma kral haki çarpıştırma aynı şeyler değil.Tek taraflı saldırı savunma ve üstünlük sahneleri hiç değil.(3)
1- Hayır, benim mantığıma göre öyle bir zorunluluk olduğunu söylemedim, senin kasıtlı olarak bu ayrıntıyı atladığını yüzüne vurdum sadece. Demediğim şeyleri ağzıma tıkma.
2- Ha bunu bi' sen anlıyorsun, biz anlamıyoruz, bi' sen mükemmel sahne algılayıcısın. O yüzden iddia ettiğin hiçbir şey çıkmıyor herhalde.
3-Kim öyle bir şey olduğunu söyledi ki, gene kendi kafana göre düşman yaratıp onunla tartışıyorsun.
 
Robin meyvesi iş yapmaz Zoro'da. Böyle logia veya elmas falan olacak. Zaten Luffy ile başa baş gidiyor. İkisi de meyveli olunca geçer mantıken.
Zoro'nun gücü elindeki kılıçla doğru orantılı. 1 kılıçlı, 2 kılıçlı, 3 kılıçlı diye gider Zoro. Adamın en özel tekniğinde bile kol sayısı artıp 9 kılıca sahip oluyordu. O yüzden Zoro'ya kol verecen gücü artacak. Ama her halükarda yine bir Luffy etmez tabi orası ayrı.:D
 
Zoro'nun gücü elindeki kılıçla doğru orantılı. 1 kılıçlı, 2 kılıçlı, 3 kılıçlı diye gider Zoro. Adamın en özel tekniğinde bile kol sayısı artıp 9 kılıca sahip oluyordu. O yüzden Zoro'ya kol verecen gücü artacak. Ama her halükarda yine bir Luffy etmez tabi orası ayrı.:D
Zoro'yu küçümseme Luffy'e ciddi ayar çekebilen bir o var tayfada. Ussopp olayında ağzını açıp bir şey diyemedi Zoro'ya. Kendisi içinden aynı düşünceleri paylaşmıyordu.
 
Ulan ya :D ne diyim umarım yanılmazsın :D
(Adamın aşka bak ben bile karşı koyamıyorum:) )
Yanılmamın imkanı yok. Kesin ve net bilgi bu.

Ahahahha :D

Şu benzerlikleri yazsan da bir feyz alsak nasıl olur :a:
Senin köpeğin olsun Red'i. Hemennnn :tmm:

1- İkisi de sırtından yara almayı ölmeye tercih eder. Böyle bir olay onura sürülmüş kara bir lekedir. Seride bir yönüyle birbirine bu şekilde benzeyen pek az örnek vardır.

2- Seride korsan krala denk gösterilen tek adam Wb. Zoro da ileride Wb ile aynı pozisyonda olacak. Serinin başından beri verilen mesaj bu. Luffy-Zoro, Mihawk-Shanks, Roger-Wb :good:

3- İkisi de inanılmaz dayanıklı karakterler. Fiziksel gucleri de cabası! İnsanüstü demek bile yeterli değil. Babalık ve Zoro bunu defalarca kanıtlamıştır :a:

4- İkisi de ağırbaşlı, ciddi tipler. Cıvıklık kitaplarında yok.

5- İkisi de bandana takar. Roger-Luffy'de şapka bağı neyse bunlarda da bandana öyle. Bandananın hikayesi de hasır şapkadan sonra açıklanacak. Çohhk önemli

6- İkisinin de tatlı diyebileceğimiz düzeyde küstahlıkları ve kendilerine güvenleri vardır.

7- İkisinin de koruma duygusu hat safhadadır. Wb evlatlarını korumak için hayatını feda etmiş, Zoro tayfasını korumak için hayatını feda etmeyi göze almıştır.

Bu kadar yeter sanırım :a:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık