Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız şöyle bir durum var: (1) Wb'nin saldırılarını deprem+ haki diye ayırıyorsun ama Shanks'ın bütün olayını haki saldırısı deyip eşitliyorsun. Wb'nin depremi gibi Shanks'ın da ayrı bir durumu olabilir. Yani anlayacağın sadece haki çarpışması ya da h.haki çarpışması olarak bakabiliriz. (2) Orda saldıran WB, savunan Shanks diye hatırlıyorum. Senin düşüncen eğer saldıran Shanks olsaydı daha kabul edilebilir olurdu. O zaman ''Adam, yonko Shansk'ın saldırısını deprem meyvesi kullanmadan durdurdu.'' derdik ve daha kabul edilebilir olurdu.
Biri saldırıyor biri savunuyor diye birşey yok tartışma kızışıyor ikiside silahlarını çekip aynı anda saldırıyorlar bu şekilde oluyor.Animeye de bu şekilde aktarılmış.Birbirlerine saldırıp duvara toslar gibi tosluyorlar akabinde gök yarılıyor.Beyazsakal ve shanks'in etki tepkisi eş derecede ve gök yaracak düzeyde yani.Deprem kullanmadan yonkou olamaz söylemi bu açıdan havada kalıyor.
 
Mangaka gözümüze sokmuş denk gittiklerini göstermiş.Hani şu işine gelince ace için kullanmadı dediğin depremi kullanmadığını göstermiş ve durum böyle. :) Devamında deprem kullanmadan işi biten bir wb hayal ediyorsun sanırım.Açıkçası benim için yeterli bir referans seni bilemem.Çoğunluk için de yeterli olacağını düşünüyorum.
Ben Shanks'in bir saldırı yaptığını görmedim. Adam WB'nin 2 elle asıldığı Bisento'ya tek el ile tuttuğu kılıç ile karşılık verdi. WB ile Shanks'ten gerçek anlamda ciddi olduklarında görebileceğimiz en büyük ataklar bunlar diyebiliyorsan başka tabi.

Bu arada sen Vista ile Mihawk'ın da denk olduğunu kabul ediyorsun o zaman? Sonuçta onlar da denk kılıç çarpıştırdılar?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık