Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Trafalgar D. Water Law vs Charlotte Cracker

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    272
Burada Cracker'e yapılan argümanların aynısı, hatta daha iyileri Doflamingo'ya karşı da yapılır, kağıt üzerinde kafanıza uyar ama ortama düştü mü bi' bakmışsın Law patates olmuş, taskete Luffy diye bağırıyor.
Neymiş efendim room içinde bisküvileri kesermiş de, yerlerini değiştirirmiş de... Yapsaydı aynısını Dof'a? Niye Luffy'e dilencilik yapıyor? Çevirsin Dof'un tellerini kendisine, hatta direkt Dof'u kessin nasıl Cracker'i kesiyorsa, ama armament neydi, armament umuttu. Room içinde Dof'a üstünlük sağlayamayan adma gidecek Cracker'i kesecek he. Hani şu Dof'a bi gömüp uzaya uçuran Luffy'e "Daha önce hiç bu kadar sert bir şeyle karşılaşmadım" dedirten Cracker'i. Law'ın bırak Cracker'i almasını, gerçeğini ortaya çıkartıp çıkartmayacağı mağlum. Uçan kaçan, sürekli pis oynayan Cracker'i Law nah yakalar, yakalasa bile armamenti yetmez kesmeye.
Yine de Cracker'a karşı en büyük engel bitmek tükenmek bilmeyen sert bisküvileri. Bu yüzden Dof'a ziyade daha fazla şansı var demek bence mantıksız değil. Çünkü Room içinde Cracker'ın kendisine ulaşabilir. Yine sopayı yer o ayrı.
 
Law da k.haki yok, b.hakisi Kraker kadar yok. Büyük olasılık gördüğü Kraker'in gerçek olmadığını bile anlayamadan kaybeder. Sadece meyve ile olsa bu işler GL'deki birçok dandik karakterin yeni dünyada cirit atması gerekirdi.
 
Luffy'nin Bondman'ini zıbam diye yarar Cracker'in armamenti Law'dan güçsüz evet :DDD
Aynı şeyi douriki konusunda yapıyorlar. Bir de bu meyve konusu peydah oldu.
Seride 3 hatta 4 büyük güç unsuru var. Hadi siz benimkl ele aldığım 4. yü boşverin 3 diyelim. Hepsini beraber değerlendirmek gerekiyor arkadaşlar. Bunu anlayalım olur mu ? Hepsi. Seri başlayalı 20 sene oldu öğrenin artık daa :)
 
Yavaş yürüsün :artiz: Shanks bile basamakları ancak hızlı hızlı tırmanmış. Law hoplaya hoplaya tırmansa yine amiral seviyesine gelemez. O kapasite yok adamda. Daha 3 komutan seviyesinden fersah fersah uzak adam seri sonu amiral mi olacakmış!? Peehhhh :fool:

Ayrıca bahsettiğin meyvelerin hepsi ope ope'yi katlayıp 4'le çarpar. Esefle kınıyorum seni lanet olası.
Öncelikle Shanks’ın hızlıca tırmandığı o basamaklar, seri sonunun ne zaman geleceğine dair bir ipucu değil. 20 yıl sonra olur 10 yıl sonra olur. Shiki’nin donanma gemilerini havadan fırlatarak yaptığı o savaş ilanına göre Law hiç sırıtmaz. Hatta o zamanları görürsek açtığı odayı savaş sonuna kadar açık tutacak dayanıklılığa ulaşır diye düşünüyorum. Bu vs içine gelirsek,

Doffy’nin 2 büyük kozu vardı, pskolojik sözlü saldırıları ve meyvenin ciğerini bilmesi. Köprü dövüşünü ve tepedeki dövüşü bu sayede kazanıyor.

Ope ope meyvesinin içeriğini bilmeyen Cracker, Doffy’den güçlü olsa da bu dövüşün şartlarını çok değiştirir. Hepsini geçtim meyvesinin içeriğini bile değiştiremeyen, savaş zekası olmayan gerizekalı bir karakter Cracker. Karşısında Luffy’den daha zeki olan Law.

Full koka tek bedeni aşarken adayı ikiye bölen Law’ın, sert bisküviyi veya askerleri geçemeyeceğini düşünmek pek sağlıklı gelmiyor. Sonrasında Cracker’in tekrar hepsini üretsin istediği kadar. Law’ın iki room ile yorulacağı yok ve bitirici saldırıları gırla. Hele ki acıdan nefret Cracker gibi dayanıksız bir karakter varken. Rakibine pretzel ile yakın mesafeden saldırabilen bir sığır, açıklarla dolu. 10 farklı şekilde yenilir. Ope ope’ye dair en ufak bir fikri bile yok. Doffy’den güçlü olması ona her savaşı kazandırmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık