Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dragon Ball Super Anime Tartışma

Vay be yıllar önce Z serisinde goku vs freezayi izlerken kimin aklına gelirdi birgün gokuyla freezanin omuz omuza dovusecegini :)) her şeyiyle dört dörtlük bir finaldi çok beğendim. Yeni film Aralık ayında çıkacak sanırım. Konu yapım tanrılariyla alakalı olabilir, yada no 17, silinen evrenleri geri getirirken zenonun çok önceden sildigi 13-18 arasi evrenlerinde geri dönmüş olması teoriler arasında. Süperin bitişi Z nin bitisinden 3 yil kadar öncesine denk geliyor sanırım. Yeni seriye Direk Z nin bittigi yerdende baslayabilirler. Güzel bölümler göreceğiz diye düşünüyorum. 2019 dan önce gelmez yeni seri fazla özletme goku :)
 
Üstteki Yamcha değil mi? :confused: Benzettim herhalde.
Posterde "En güçlü düşman bir saiyajin. Bu üç farklı saiyajin nasıl bir kaderde birleşecek?" yazıyormuş. Filmin adı da DBS : Broly. Büyük olasılık posterdeki Broly'nin normal formudur. Tabi Yamuça-sama arka planda Broly'i manipüle ediyor da olabilir. Çok dışlandı DBS'de, karanlık tarafa geçmiş olabilir :p
 
Gohan tanıtımlarda bile görmezden geliniyor. Ya çok büyük sürpriz yapacaklar ya da gerçekten yok, arada gösterirler en fazla. En potansiyelli saiyajin nasıl olmaz!!!

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık