Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Marshall D. Teach

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 180 55.0%
  • Sevmem

    Kullanılan: 147 45.0%

  • Kullanılan toplam oy
    327
Shanks yarayi sinsice almamış , yara aldiktan sonra teach e orda birakip tmm sen guclusunmu demiş ? Adam çok iyi blöf yaptiğindan buralara gelmiştir , yani kurgusal hayali bir karakter olsada tayfadan birini öldürüp daha sonra tayfasina ihanet etmis ve beyazsakalı savunmasiz agninda infaz etmis birine saygi duyamiyorum , yada çok güçlüdür diyemiyorum desise olmadan iyilik adına kazandığı bir zaferi yoktur.
Diceksinizki adam korsan yani gercek hayatta korsanlar masum insanlari öldürür eve o yuzden özgürlük yada başka bir kişisel hedef taşıdığıni dusunmuyorum , tek amaci şreydır gibi dunyaya hukmetmeye calismak istemesidir , buggy ye bile korsan olmaya calisio derim ama bu erife diyemem , diyemiyorum belkide cok maneviyat yonunden bakiyorum olaya
Shanks artislik yapıp dalmıştır , bir anlık hatayla çizdirmiştir. Olayı biz görmedik ama Teach öyle kafasız birisi değil. Planlamış bile olabilir.Saygı duy veya duyma Ace güçlüydü ve Ace'i yakaladı, kimsenin kaçamayacağı düşünülen hapishaneden adamları kaçırdı , MarineFord'da iki tarafla da savaşmaya hazır şekilde bulundu ve ardından kendinden Yonkou diye söz ettirecek şekilde 2 yıl geçirdi.Bunlar güçsüz adamların yapacakları şeyler değil. Seviyesi tartışılabilir ama güçsüz demek doğru değil. Ayrıca iyilik adına zafer kazanmaya çalışmadı ki zaten. Kendine göre doğru ve yanlışları var. Kim bilir neler yaşadı belkide. Korsan olma kriterlerin ne bilmiyorum ama genel olarak korsan denilmesi için yasa dışı davranışlarda bulunmak ve yağmacılık gibi suçlar işlemek yeterli. Luffy mi korsan yani ? Teach serideki en korsan gibi korsanlardan. Ayrıca hedefinde One Piece var tüm korsanlar gibi. Bana da Teach'i savundurdun ya helal olsun :D
 
En korkulması gereken karakterlerden biri, ben böyle bir sinsilik görmedim. Adam eline geçen tüm fırsatları değerlendirdi ve şu an zirvede oturuyor. Her geçen gün daha tehlikeli bir hal alıyor tayfası, ama onunda sırası gelecek ve hiçde kolay bir düşman olmayacak bence.
 
Serideki tüm karakterlerin toplamindan daha fazla testesterona sahip olan karakter.Erkektir,idolümdür,rol modeldir,kanaat onderidir, sırtımı yaslayacağım ağaçtır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık