Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Rayleigh Zirve Döneminde Hangi Seviyededir?

Sizce ?

  • Korsanlar Kralı Seviyesindedir.

    Kullanılan: 34 7.6%
  • Yonkou Seviyesindedir.

    Kullanılan: 272 61.0%
  • Amiral Seviyesindedir.

    Kullanılan: 119 26.7%
  • Amiral Alamaz.

    Kullanılan: 21 4.7%

  • Kullanılan toplam oy
    446
Rayleigh'i Bm niye yakalamıyor demiş biri. O kadar haklı ki. Yakalasın madem. Katakuri + BigMom'dan kaçamaz sizin mantığınıza göre Ray. Demek ki Rayleigh'e dalmak yemiyor. 20 sene eline silah almadan amiral çizen Ray var yaşlı haliyle, millet gençken antremanla Chinjao'ya giden Garp övmüş. Chinjao amiral seviyesi net oğlu net.
 
Rayleigh'i Bm niye yakalamıyor demiş biri. O kadar haklı ki. Yakalasın madem. Katakuri + BigMom'dan kaçamaz sizin mantığınıza göre Ray. Demek ki Rayleigh'e dalmak yemiyor. 20 sene eline silah almadan amiral çizen Ray var yaşlı haliyle, millet gençken antremanla Chinjao'ya giden Garp övmüş. Chinjao amiral seviyesi net oğlu net.
BM neden buggyi yakalamiyor?
 
BM neden buggyi yakalamiyor?
Bugy bir şey bilmiyor ya da bildikleri bir şey ifade etmiyordur. Kitabe işini yonkoular biliyor gibi ve onları ele geçirmeden gitmeleri zor. Hem gitsen bile kimse seni k.k. Saymaz. Güç olarak boyun eğdirmen lazım. Genel de yeni dünyayı gezince kitabe işini fark edip baştan başlıyorlar ama Lufy şanslı bunu biliyor.
 
Ayrıca bu ayyaş ray'e dalmak kadar saçma bir şey yok. En fazla öldürürsün, eline bir şey geçmez ama duruma göre ya itibar kazanırsın ya da kaybedersin. Bu seride kimse kimseyi yakalamıyor. Saçmalıktan seçmeler. Kızaru trol yakalamadı, Fuji vasıfsız beceremedi. Kuzan tembel uğraşmadı. Akainu artık filo amirali oldu, göremeyiz.
 
Rayleigh'i Bm niye yakalamıyor demiş biri. O kadar haklı ki. Yakalasın madem. Katakuri + BigMom'dan kaçamaz sizin mantığınıza göre Ray. Demek ki Rayleigh'e dalmak yemiyor. 20 sene eline silah almadan amiral çizen Ray var yaşlı haliyle, millet gençken antremanla Chinjao'ya giden Garp övmüş. Chinjao amiral seviyesi net oğlu net.
açık ara yonkou seviyesi ray-san amiral diyen söyleyecek söz yok :D
Harika argümanlar ben ikna oldum, teşekkür ederim.
 
Crocodile, Garp ve Sengoku'dan iyi bilir WB'yi. Adamı hayata küstürmüş WB, aklı fikri WB'nin kellesini almakta olan bir adamdan bahsediyorsun.

Bu adam ''Benim yenildiğim WB bu kadar zayıf değildi.'' diyorsa o zaman haklıdır. Sengoku yalancısının laflarını burada kullanmak delil olamaz, o ne işine gelirse onu yapar, Squardo'ya yalan söyleyerek kandıran kendisi, D.'ler hakkında gerçeği saklayan kendisi. Beyazsakal'ın gücünü abartacak ki adamları pür dikkat olsun. Sengoku'nun lafları baz alınamaz.

Garp o lafı Beyazsakal'ın yediği kılıçtan önce söylüyor. Zaten Garp'ın Beyazsakal'ın kötüleşen sağlığı ile ilgili bir bilgi edinmesi çok zorlama bir tahmin olur. Sağ kol Marco demişse gerisine susmak düşer. Yok Sengoku'ymuş Garp'mış boş argümanlar bunlar.

Hem Marco hem Karasakal, Beyazsakal'ın güçten düştüğünü söylediler. Ace romanında Ace Beyazsakal'ın elini yakmayı başarıyor. Squardo gibi birisinden kılıç yiyor, adam bariz zayıflamış, hele ki o büyük kılıcı yiyince iyice gücü aşağılara çekildi.

Akainu ile dövüşüyor, WB bir anda kalbini tutuyor kan kusuyor ve diz çöküyor, ardından Akainu bedavadan elini kolunu sallayarak WB'ye vuruyor, ve sen de buna en güçlü Yonko diyorsun. Azıcık olaya taraflı bakma, bir Amiral abartacaksın diye de bariz şeyleri inkar etme.



Sen değilmiydin az önce Garp'ı büyük otorite kabul edip Beyazsakal halen güçlüdür diyen? Garp'ın kendisi diyor ki ''Shanks ve diğerleri Beyazsakal ile aynı seviyedeler'' Garp söylediğine göre bunu inkar etmezsin herhalde.

Law'da sonradan ''Zamanında Beyazsakal ile bölge savaşlarına tutuştular'' diyor. Hangi Amiral, Beyazsakal böyle ezik büzük, güçten düşmüş değilken karşısına çıkıp bölge savunabilir? Bu kadarına inanmak zorlama olur.


Görende Karasakal'dan değil Kaido'dan bahsediyoruz zannedecek. Arkadaş bu adam daha serinin başında Mock Town'da demedi mi ''gerçek bir korsan gerektiği zaman geri çekilir, yumruklarını saklar'' diye. Adam ne zaman dövüşmesi gerektiğini iyi biliyor. Ama Amiralleri abartacaksın ya yok kaçmış yok korkmuş, korksa Sengoku + Garp'tan korkardı bu adam. Kalkıpta Akainu geldi diye çekilince korktu çünkü yenilecekti diye bir iddiada bulunmak bana göre hayalciliktir. Karasakal bak Yonko olmuş halen CP0 gelince geri çekiliyor, CP0 > Yonko diyelim senin mantığını kullanarak? Zoro ve Luffy her kaçtığından güçsüz ve yenilecekleri için mi kaçıyorlar diyelim? Sen Akainu'yu abartmak için türlü türlü yollar bulup baya bir zorluyorsun bana kalırsa, işin oldukça zor benden söylemesi.
Ne kadar iyi biliyor ki Wbyi ? Bir kere dövüşmüşler o kadar.Wb Crocoya tüm gücünü sergileyecek bir adam mı ? Üstelik ne zaman dövüştükleri de mechul.Sen sanki ben Wb 40ında ne ise şimdi de o demişim gibi muamele yapıyorsun.Bu adam güçten düstü mü ? Evet.Güçten düşmüş hali bile adamın en güçlü olamıyor mu ? Serumlu adamın altına en güçlü yazan kim ? Mangaka.100 tane handikap verip ortaya salan kim ? Yine mangaka.Ee neyden bahsediyorsun daha.Adam Kk dengine yüzlerce handikap verip diğerleri ile denk seviyeye çekiyor.Wbden başka bir yonkounun gücünü görmemişiz.Amirallerin tam gücünü görmemişiz sen kalkıp Wb ile diğer yonkouları bir tutup Law denen yalancının lafı ile iş yapıyorsun.Law kim de yeni dünyadaki işleyişi biliyor ? Yonkouların savaştığına dair en ufak bir emare yok iken kalkıp bunlar dövüşüyor diyorsun.Eğer yeni dünyadaki işleyişin ne olduğunu merak ediyorsan hapishane gemisinde Tsuruya edilen lafları oku.Ordan kimin ney olduğu açıkça söyleniyor.

Garp Marcoyu uçtuğu yere geri sokarken Wb o sadece yaşlı bir adam diyor.Sebebi ney ? Tayfası umudunu kaybetmesin diye.Sengoku ve Garp ise Wb övüyor sürekli.Amaç tabi denizcilerin düzenini bozmaması için.O da yersen.O kadar handikap yemesine rağmen bile Sengoku şaşırıyor hala bu kadar güçlü mü diye.Sengokuya yalancı deyip Lawdan örnek vermen ise tam komedi.Adam amaç Kaido dedi yalan çıktı.Law doğrucu Sengoku yalancı tabi sana göre.İşine öyle geliyor çünkü.

Tekrar ve son kez yazıyorum bunu.Bm hayatında hasar almamış,şenks desen Teach ve kol dışında yarası yok.Yine Bm galibiyet alacağından emin olmadan kimseye saldıramayip Elbafın desteğini bekliyor ki o konuşmada Even Wb diyerek yine ortaya fark koyuyor.Kaido gibi manyak bile ordu topluyor,Teach meyve avcılığı yapıp gücüne güç katmak isterken Wb gemisi ile şurası benim orası senin gezip dolaşıyor.Yonkoular birbiri ile bölgeleri için savaştılar diyorsun yine öyle bir şey yok.Wb nerde ne kadar yardıma muhtaç garip gureba ada varsa hepsini almış himayesine.Sağken bir tane bile adam burası benim diyebilmiş mi ? Hayır.Bm balıkadam adasının şejerlemelerine bayılıyor.Wb sağken orayı adası yaoabilmiş mi ? Tekrar ve yine kocaman bir Hayır.Bunlara rağmen hala yonkoular savaşmış diyorsan daha söyleyecek bir şeyim yok.

Yonkoular Wbye pek ala tehdit oluştarabilecek adamlar.Sen Wbnin kendisine tehdit oluşturacak birisine saldırip yok ettiğini duydun mu ? Adam bana ve aileme bulaşilmadığı sürece sıkıntı yok diye geziyor.Bizzat söylediler Wbnin ailesine zarar veren adamın yanına hiç bir sey kalmaz diye.Akainu Aokiji yendi deģil mi.Peki biz hala Aokiji=Akainu diyor muyuz evet.Oysa adam yendi Aokijiyi.Söyleyeceklerim bu kadar.Bu son cümlemden ne anlam çıkartacağın sana kalmış.

Teach mevzusunu yüz elli kere yazdım ama anlamak dahi istemiyorsun.Ne zaman savaşılıp ne zaman geri çekileceģini biliyor olsa Mfde boş atar yapıp da şenks ve Akainu gelince kuyruğunu kıstırıp kaçmaz.Bu kadar basit.Gaza gelirse herkese saldırır düşünmeye fırsat bulursa kaçar.Bu kadar.
 
1 kişi 3 Amiral alırmış diye okudum galiba. 2 neyinize yetmiyor da bu rakam 3 oldu?:hhh:

Shiki, korsanlar kralına "gel, sağ kolum ol" diyebilecek kadar avel bir adam :D Böyle bir adamın Roger'ın sağ kolunu yonkou olarak görecek hali yok ya :)

Ayrıca Shiki tayfasının Roger tayfasından daha güçlü olmasının imkanı mümkünü yok. Zaten Roger'a sağ kolum ol diyen adam Roger'ın gücünü gördükten sonra Garp ve Sengoku'ya "siz ezikler onu yakalayamazsınız, benimle dalga geçmeyin" diyor. Yani buradan çıkacak sonuç şu:

Shiki, Roger'a bahsettiğin teklifi yaptığı sırada ne Roger'ın ne de tayfasının gücünden haberdar ;)

Bu nedenle, bu mantığa dayanarak Rayleigh yonkou gücünde olamaz önermen doğru olamaz diyorum. Sevgiler, saygılar.
Sen böyle yazınca Shiki güldürdü beni. :D
0. bölüme bakınca Yonko edecek bir ağırlık alamadım yine. Biz konuşuyoruz da güncel sorunlar çözülmedi daha. Geçmiş aydınlanmadan seri bitmez umarım. :)
 
BM neden buggyi yakalamiyor?
Buggy'nin Raftel'e gittiğine inanıyor musun?
Gitse bile yolu bildiğine inanıyor musun?

Harika argümanlar ben ikna oldum, teşekkür ederim.
O düz argüman değildi, denizcilerin yakalama amacı olmayışına istinadendi. Bu kadar çok şey bilen birini herkes ister diye yazdım. Hükümet Ohara'yı aynı sebep doğrultusunda yok edip, Ray-san'a acıyor. İlginç. Bm çocuklarını sağa sola veriyor, bu kadar istekli olmasına rağmen hayatının kumarı Pudding'in gözü. Çok ilginç.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık