Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 909: Seppuku

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu tıp bölümler arttıkça Oyaji nin hem adamlığı anlaşılıyor hemde nasıl bir canavar olduğu ortaya çıkıyor. Benim buradan kokladigim şey Yonkou düzeninin arasında Oyaji en ayrı seviyede, Shanks çok başka yerde. Big Mom ve Kaido ise organizasyonları ile korkutucu duruyor. Şu anda Karasakal benim için gizli tarih ve Beyazsakalin tüm geçmişi dişında en merakla beklediğim şey. Nasıl bir güce kavuştu bu Karasakal ve Luffy buraları sivayarak geçtikten sonra gerçekten 1e1 nasıl durduracak bunu? Benim için bundan sonraki her bölüm buna hazırlık olacak. Wanoda diğer arklara farkla bir şey olmaz. Yakalanma,mücadele , Luffy in Kaido out. Run Luffy Run olur. Belki ittifak üyelerinden 1-2 si ölebilir. Bu ark sonunda inanıyorum ki Dragon,Luffy tam anlamıyla oturup konuşarak ittifak kuracak. Dragonun ağzından Beyazsakali ve gizli tarihi dinlesek çok güzel olur. Not= Zoro adamdır, Aşçı ile bir tutmayalim
 
Bu poneglyph dediğimiz kitabe veya taşları Oden yapabiliyordu değil mi ? O zaman bu Wano adasında bu taşların madeni ve bence yazmayı bilen biri çıkacak. Bu arc sadece Zoro için değil Robin içinde çok önemli olacak. Geyşa kılığındaki Robin var ise bu madenin sahibinin yanına sokulacak maden yokta yazan varsa ( ben onun bir zindanda olduğunu düşünüyorum) onun tutulduğu zindanın başındakinin odasına gireceğini düşünüyorum.
 
Arc paralellikleri konusunda bu arcın Chopper ile ilişkilendirilmesi geçiyordu. Kaido'nun Zoan meyveliler ordusu ve kendisinin Zoan olması, hekimliği ve Rumble Topu bağlantısı kuruluyordu. Bir bağlantı da Japonya ile çok ilişkilendirilen sakura ağaçları olabilir. Daha Wano'yu gösterdiği an sakura yaprakları her yeri kaplamış. Doktor Hiluluk'u iyileştiren sakura ağacı Wano'da mıdır acep?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık