Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece'teki Favori Sözleriniz

  • Konbuyu başlatan DaNTeFe
  • Başlangıç tarihi
''Ben önemsemiyorum,ama biri o büyük hazineyi bulur bulmaz tüm dünya alaşağı olacak ve biri onu bulacak.O gün er yada geç gelecek.
One piece gerçekten var''
Baba
 
"Dünyanın iyiliği söz konusu oldu mu, başka bir seçenek kalmıyor." - Koramiral Kuzan

"Bu işi yapacaksak, kusursuz bir şekilde yapmalıyız. Tek bir bilgin bile o gemiye sızmış olsaydı, her kayıp boşuna verilmiş olacaktı. Kötülüğün kökü kazınmalı." - Koramiral Sakazuki
 
Adalet ve kötülük saçmalıklarını tüm dünyada arayabilirsin. (Suratını tekmeler) Ama bir cevap bulamayacaksın!!!

Marshall D. Teach
 
Hiluluk ve Otohime gibi karakterleri çok severim onların sözlerini de çok seviyorum tabi. Gan Fall'un bir sözü vardı, korsanları kurallara uymak istemeyenler diye tanımlıyordu suçlu diye yaftalamak yerine.

Ama elbette ve kesinlikle bir numarada söz sanatı ustası Doflamingo var :D Savaş alanını "natural ground" olarak tanımlaması ve "Adalet kazanacak" sözünü "Kazanan adalet olacak" diye düzeltmesi tek kelimeyle efsane.

Smoker'ın önyargı ve üniformalarla ilgili sözleri yine harika.

Brook'un yaşamın değeri ile ilgili sözlerini çok severim, mesela Balıkadam Adası'nda birini azarlarkenki sözleri çok güzeldi.

Luffy'nin "Dost musun düşman mı?" sorusuna "buna siz karar verin!" demesi ve efsane ark Alabasta'da "İnsanlar ölür!" sözü "best quote"un dibidir..!

One Piece bu yönden o kadar zengin ki eşi benzeri olmayabilir.
  • When do you think people die? When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No. When they are ravaged by an incurable disease? No. When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No! It’s when... they are forgotten.

    - Hiluluk
  • They are more like “people who don’t follow rules…” There are different kinds of people in different worlds! … Between you two and them, what is the difference? It isn’t unusual… to put it to an extreme… A hero during a war would be just another murderer in peaceful times.

    - Gan Fall
  • Pirates are evil? The Marines are righteous? These terms have always changed throughout the course of history! Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values! Those who stand at the top determine what's wrong and what's right! This very place is neutral ground! Justice will prevail, you say? But of course it will! Whoever wins this war becomes justice!

    - Dof
  • Don't ever think there's any perfect society made by humans!! If you think that way you'll overlook the enemy!! Don't be fooled by appearances!!

    - Smoker
  • What do you know of death?!! Have you ever died?!! You think death will preserve your cause forever?!! Ridiculous!! Death leaves nothing behind!! Once a person passes on, nothing remains but dead bones!! If there is one thing I can’t stand, it is a person with no respect for life!!

    - Brook
  • Are we friends? Or are we foes? That kind of thing you decide for yourselves!

    - Luffy
  • You want to keep everyone from dying? That's naive. It's war. People die.

    - Luffy
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık