Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Enel'in Seviyesi

Enel'in Seviyesi ?

  • Yonkou'ların 2.kaptanı

    Kullanılan: 60 20.5%
  • Amiral

    Kullanılan: 68 23.2%
  • Shichibukai

    Kullanılan: 104 35.5%
  • Koramiral

    Kullanılan: 22 7.5%
  • Bi'şey olmaz bundan

    Kullanılan: 39 13.3%

  • Kullanılan toplam oy
    293
Adam gibi koramiral çizmiyor ki Oda. Keşke amirallerle aralarında uçurum olmasaydı. Şu Gion falan umarım güçlüdür.
Gorsei gibi bir şey yapması lazımdı. Kor ve amiral arası, 5 kişi yeterdi. İlerde amiral olacak seviyede sayılan bazı adamlar olmalıydı. Hatta 2 amiralde böyle alttan gelse daha güzel olurdu. Sanki shichi olayını bunun için tasarladı gibi başta ama sonra işleri değiştirdi.
 
özellikle de bu kısma katılıyorum. buradan meyvenin one piece de ne kadar önemli olduğunu da anlayabiliriz. lav, buz, ateş ve benzeri meyveleri her kim yerse yesin shici veya koramiral olabilir. Caribouya lav meyvesi yedir o bile iş yapar bununla.
Gücü bu denli çok kısılmasaydı enelin meyvesi de aynı segmentte idi benim için.

ışık meyvesini ise daha da ayrı tutuyorum, gücü kısılmasaydı karşı koymak imkansız olurdu ve one piece evrenine fazla gelirdi o yüzden bu kadar kullanışsız hale getirmişler. ona rağmen bu haliyle bile kizaru amiral olmuş.
Aslında ilk kısımda (mecazi anlamda mı kullandın bilmiyorum) 'Caribouya lav meyvesi yedir o bile iş yapar' dediğin kısma katılmıyorum. Meyveyi etkili kullanmak çok çok önemli . Bak Luffy'e haki ve kendi teknikleri olmadan ne yapardı . Ayrıca şeytan meyvelerinde ''uyanış'' da bambaşka bir mesele . Akainu (bu kısımdan emin değilim) meyvesini uyandırmış olabilir çünkü Marineford'da gökten meteor düşürüyordu . Her karakter verimli kullanamıyor meyvesini . Enel'in de meyvesi ile yaptıkları sınırlıydı ve sadece normal birinin yapacaklarını yapıyordu (Raigo hariç herkesin harcına değildir o) .
 
Enel amiral seviyesi diyenler tabiki çok abartmışta, koramiral seviyesi nedir yahu? Luffy'nin seri başında yenebileceği koramiral var ( Maynard ) .

Vergo'da zaten koramiral değildi, Doflamingo'nun denizcilere gizliden soktuğu ajandı. Smoker logia avantajıyla, silahlanma hakisiyle ve juttesiyle üstün gelebilir belki Enel'e, ama o da genel güç/yetenek seviyesi olarak Enel'in dengi değil.

Diyeceğim o ki koramiralin çok ötesinde bir güçte Enel. Marinford'daki ve Enies Lobby'e gelen koramirallerin 5 tanesi çıksa karşısına bir El Thor'a bakar hepsi çarpılır valla.
 
Bu adamın seviyesi net Shicidir. Ne altıdır ne üstüdür. Shiciler arasında da ortalarda bir yerde olur.


Edit: Biz burada Enel'i tartışıyoruz. Meyveyi değil :) Bu meyveyi başkasına yedirirseniz amiral seviyesi ile yonkou 2. komutan seviyeleri arasında bir seviyelere gelebileceğini düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık